Follow:
boeken

Het leven van een Loser: Kopje-Onder (deel 15) – Jeff Kinney

Vraag Thomas naar zijn favoriete boekenseries en ‘Het leven van een loser’ zit bij zijn top 3. Hij verslindt de boeken van Jeff Kinney. De humor, de illustraties en makkelijk te volgen verhaallijnen maakt deze serie tot een groot succes. Inmiddels is deel 15 verschenen en ook nu weer wordt Thomas in het boek “gezogen”. ‘Het leven van een loser’ zorgt voor optimaal leesplezier!

Synopsis ‘Het leven van een loser – kopje-onder’

Op zoek naar avontuur reist de familie Botermans met de camper door het land. Maar wanneer ze stranden op een camperpark, niet echt een zomerparadijs, slaat de vakantiestemming om: een epische wolkbreuk en stijgend water… dat wordt pompen of verzuipen! Is de vakantie nog te redden, of wordt dit een nieuw dieptepunt? Gaat Bram kopje-onder?

Ook in dit boek is het weer hardop lachen geblazen. Thomas leest het meeste wanneer hij in bed ligt, maar als hij van ons even moet stoppen met gamen is een boek pakken het eerste wat hij doet. Ik weet zeker dat bij een gebrek aan aanbod aan leuke boeken zijn leesplezier veel minder was geweest. Ik ben daarom ook zo blij met series als ‘Het leven van een loser’. Wanneer Thomas hierin leest hoor ik hem geregeld lachen. Ook leest hij stukjes voor die hij graag aan ons wil laten horen.

De humor in de boeken, in combinatie met de grappige illustraties, zijn kenmerkend voor deze serie. Ook al zijn we al bij deel 15, ze blijven populair en Thomas is dan ook nog lang niet uitgekeken op deze serie en hoopt dat er nog heel veel delen zullen volgen.

Informatie

Het leven van een loser: Kopje-onder – Jeff Kinney

Uitgeverij de Fontein

Hardcover, 224 pagina’s

ISBN: 9789026148026

Prijs: €15,99

Verkrijgbaar bij de boekhandel, oa bij Paagman

Liefs Hilde

** Ik heb dit boek ontvangen voor mijn blog ** Namens Thomas: Dank! 😉

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge