Follow:
beauty

Het mooie weer is in aantocht! Maak je voeten klaar voor de zomer!

Mycosan

Zodra het mooie weer eraan komt gaan we vaak eens kijken hoe onze voeten eraan toe zijn. We willen natuurlijk wél met representatieve voeten in onze slippers en open schoenen toch? Ook is de kans op schimmels weer wat groter in de zomermaanden. Onder de douche op de camping, op je blote voeten bij het zwembad….Gelukkig is er een oplossing! Mycosan heeft een uitgebreid assortiment om dit allemaal te voorkomen én te verhelpen.

Mycosan

Thomas zit nog op zwemles en heeft onlangs een vervelende voetschimmel opgelopen. Zijn huid tussen de tenen was helemaal kapot en hij had last van jeuk. Dat moesten we verhelpen natuurlijk!

Mycosan voetschimmel behandeling werkt heel hygiënisch met een tubetje waar een kwastje op zit. Zo kan je heel makkelijk doseren en aanbrengen. De jeuk is direct minder! Tweemaal daags breng je de substantie aan op de plekken die besmet zijn en binnen no time is de schimmel verdwenen.

Mycosan

Niks is lelijker dan kalknagels in open schoenen. Helaas kan je er soms niks aan doen dat je zo’n schimmel die een kalknagel veroorzaakt oploopt. Belangrijk is om het schema te volgen die in de verpakking zit. Ook hier werk je weer met een heel handig precisie kwastje wat het aanbrengen heel gemakkelijk maakt.

Binnen 2 weken heb je zichtbaar resultaat bij het volgen van het behandelschema.

Mycosan

Zelf heb ik al 2 jaar achter elkaar tijdens de zomervakantie een infectie onder mijn voeten opgelopen. Altijd op de camping. Ik douche met slippers aan uit voorzorg, maar toch ontstonden er blaasjes onder mijn voeten. Pijnlijk en vervelend! Om te voorkomen dat dit dit jaar weer gebeurt heeft Mycosan ook producten die dit soort narigheid kan voorkomen.

Mycosan Voet & Schoen poeder

 • Voorkomt kalknagel en voetschimmel
 • Super absorberend, vermindert zweetvoeten
 • Vermindert de kans op (her)besmetting

Mycosan Protect Antischimmel

 • 12 uur bescherming tegen schimmels
 • Waterbestendig
 • Beschermt voeten tegen schimmelinfectie

Vooral het laatste product is volgens mij ideaal. Voor ik ga douchen op de camping spray ik dit op mijn voeten. Op die manier hoop ik dit jaar zonder schimmels de zomer door te komen!

Alle producten van Mycosan zijn verkrijgbaar bij de drogisterij en online bij Bol.com (klik hier)

 

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen voor mijn blog ** Dit artikel bevat een affiliate link, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Hierben ik zo benieuwd naar….
  Het is duur.
  Fijn dat er nu een oplossing is dat men door het gebruik van deze producten
  de voeten er mooi en goed verzorgd eruit zullen zien.

  april 17, 2018 at 06:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge