Follow:
diary

Hillybillly’s Diary #175

hillybillybeauty.nl

Afgelopen week werd er weer geschaatst, dit keer met school. Ik was mee als hulpouder en kon daarom genieten van al het plezier. Mijn moeder was een aantal dagen naar Engeland en stuurde constant heerlijke foto’s, om jaloers op te worden! Ook begon Amy officieel met haar baan bij de supermarkt, trots op haar. Welkom bij weer een nieuwe diary!

Maandag

Thomas had vandaag nog een dag vrij van school. En aangezien er een nieuwe Xbox in huis is wist hij zijn tijd redelijk goed te besteden 😉

Amy moest vandaag voor het allereerst werken bij de Hoogvliet. Een paar uur vakkenvullen. Ik kan melden dat zij de dag daarna gewoon spierpijn had, haha.

Dinsdag

Vandaag was niet iedereen naar school. Fenna was niet lekker helaas. Andries en ik gingen in de middag bij een huis kijken in Ypenburg. Op zich een leuk huis, maar tijdens de bezichtiging was het kefhondje van de buren onophoudelijk aan het blaffen. Ik zou gek worden als ik dat elke dag zou moeten horen. Dus dat huis wordt hem niet.

Woensdag

Vandaag stond er schaatsen met school op het programma. Ik was één van de ouders die mee ging. Altijd leuk om al die kinderen op het ijs te zien.

En Thomas ging als een echte Sven Kramer met zijn handen op zijn rug over het ijs. Een beetje uitsloven voor de meisjes natuurlijk 😉

Donderdag

Mijn moeder is naar Engeland voor een paar dagen en dan vinden mijn zusje en ik het heerlijk om foto’s te ontvangen. Uiteraard een foto van één van onze favoriete winkels, Cath Kidston!

En via mijn zusje kwam ik bij een gave Etsy shop met booksleeves. En ja, als je deze dan ziet, en nog eens 15% korting krijgt….

Die ging dus in mijn mandje en is inmiddels in gebruik.

Vrijdag

En ook foto’s van volle boodschappentassen maken mij erg blij, haha

Zaterdag

Vandaag een drukke dag! In de ochtend hadden we eerst de zaalwedstrijden van Thomas. Voor het eerst in weken leek hij een beetje bij de les te blijven, haha.

Daarna zouden we hem thuis afzetten en doorrijden naar Fenna haar eerste veldwedstrijd. Maar qua tijd kwamen we daarvoor in de knoei. Dus Thomas naar huis gebracht, snel even een boterham eten en toen zijn wij samen doorgegaan naar een huis in Nootdorp.

Een erg leuk huis in Nootdorp! Het is ontzettend groot, netjes afgewerkt en ruime kamers. Een mooie tuin met eigen parkeerplek aan de achterkant. Stiekem werden wij er allebei een beetje verliefd op. Dus voor Andries de taak om maandag met de bank contact op te nemen en de mogelijkheden nog eens even goed door te nemen. Spannend!

We zouden in eerste instantie hierna doorrijden naar Voorburg om bij een nieuwbouwproject te kijken. Maar bij nader inzien zou dit waarschijnlijk veel te duur worden. Dus besloten we Nootdorp centrum even in te gaan om rond te kijken. Een leuk winkelcentrum met de benodigde winkels. Meteen boodschappen gedaan en even in een tentje een bakje koffie gedronken. Toen lekker naar huis en alles laten bezinken. En natuurlijk in de avond Wie is de Mol kijken!

Zondag

Een luie dag! Door de storm waren alle hockeywedstrijden afgelast, dus voor Fenna geen wedstrijd. We hebben een heerlijke dag gehouden. En mijn moeder stuurde nog een selectie aan nieuwe Nike schoenen….oh man, dat gaat geld kosten…haha

Deze twee staan nu op mijn verlanglijstje..haha.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge