Follow:
beauty

Hillybilly Beauty bestaat 1 Jaar!!

Een jaar geleden besloot ik te starten met mijn blog. Ik wilde graag iets voor mijzelf waar ik mijn ervaringen op beautygebied kon delen, maar ook andere dingen die mij bezig houden. Een jaar die mij al zoveel heeft gebracht!

Ik heb in dit afgelopen jaar al een aantal hele lieve meiden mogen ontmoeten die ik vrijwel dagelijks “spreek” over de app. We wonen niet allemaal dicht bij elkaar, maar hebben al lief en leed met elkaar gedeeld. Zo fijn om via mijn blog lieven mensen te ontmoeten.

Ook heb ik al prachtige producten mogen testen voor mijn blog. Ik voel mij zo ontzettend bevoorrecht dat ik dit mag doen. Elk product voelt nog aan als een cadeautje en ik ben met alles even blij. Mijn moeder moet nog vaak lachen als ik weer een foto naar haar app van iets wat ik heb ontvangen, zo blij als een kind. haha.

Ook ben ik ontzettend dankbaar dat ik al zo’n mooi aantal volgers heb elke maand. Dit is in bloggerwereldje toch iets wat belangrijk is, en onbewust vind ik het ook best belangrijk. Mijn blog is begonnen als hobby, en dat moet het vooral ook blijven, maar er wat groter mee worden zou ik absoluut heel gaaf vinden! Dus ik kijk toch stiekem vaak naar mijn statistieken. 😉

Het komende jaar wil ik doorgaan zoals ik nu doe. Ik blijf proberen meer te leren op het gebied van fotograferen en ook teksten schrijven blijft iets waar ik mij meer op wil richten. Soms wil ik mij er wat makkelijk vanaf maken, maar daar wil ik ook aan gaan werken. Meer tijd nemen om een artikel te schrijven en out of the box te denken.

Om te vieren dat Hillybilly Beauty 1 jaar bestaat wil ik toch een leuke winactie houden! Als jullie mijn blog volgen weten jullie dat ik fan ben van The Body Shop en Tante Betsy. Ik geef daarom een cadeaubon twv 25 euro weg en de winnares mag kiezen welke van de 2 shops zij de cadeaubon wil ontvangen!

Wil je ook kans maken op de cadeaubon twv 25 euro?

Laat een reactie achter onder dit bericht en ik zal de winnaar 3 april een mailtje sturen! Meedoen kan vandaag en morgen.

Ik wil al mijn lezers bedanken! Dikke kus!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

91 Comments

 • Reply Romy

  Gefeliciteerd met deze mijlpaal! Je mag echt zo trots zijn op alles wat je in een jaar tijd hebt bereikt! Ik lees je blog steeds weer graag. Je schrijft fijne reviews en andere artikelen, maakt prachtige foto’s en maakt superleuke video’s 🙂 Vooral zo doorgaan! Ik zou trouwens graag een poging wagen voor de bon van The Body Shop 😉
  Romy onlangs geplaatst…Maandoverzicht maart 2017My Profile

  april 1, 2017 at 07:49
  • Reply Mariëlle

   Gefeliciteerd met je eerste mijlpaal! Dat er nog maar vele mogen volgen!! Dankzij jouw blog het beautyboek voor mijn jongste gekocht en dat was een schot in de roos. Ik doe graag mee voor een bon van the body shop. 🙂

   april 1, 2017 at 09:52
 • Reply Maaike

  Gefeliciteerd met je blog! Je hebt een mooie ontwikkeling doorgemaakt afgelopen jaar. En die app is zeker gezellig. 😉 Ik doe graag mee aan je winactie.
  Maaike onlangs geplaatst…Too Faced Chocolate Bon Bons eyeshadow paletteMy Profile

  april 1, 2017 at 08:41
 • Reply Ina

  Gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum, lees graag je blog met nuttige reviews, handige tips en leuke foto’s, blijf vooral zo doorgaan.
  Ik wil graag kans maken op een bon voor Tante Betsy

  april 1, 2017 at 09:01
 • Reply Reginne Buijs

  Hiep hiep hoera! Hillybillybeauty is 1 jaar in de lucht! Gefeliciteerd meis! Lees altijd met veel plezier je blogjes en je enthousiasme straalt er vanaf! Ik doe graag mee voor een cadeaubon van de bodyshop.. want een tante betsy jurkje ga ik nog niet inpassen denk ik 😉

  Ga zo door.. op naar een mooi nieuw jaar!
  Xxx Reginne

  april 1, 2017 at 09:05
 • Reply Anja

  Ja zeker die wil ik wel winnen! Beide winkels ook mijn favoriet!

  april 1, 2017 at 09:07
 • Reply Maaike verlaat

  Gefeliciteerd, een jaar alweer. Gaaf wat er allemaal kan gebeuren in een jaar.
  Groetjes Maaike verlaat

  Oja een tante Betsy bon vind ik erg leuk, ik doe graag mee aan de aktie

  april 1, 2017 at 09:12
 • Reply Esther

  Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog! Ik reageer niet altijd, maar ik kom regelmatig een kijkje nemen. Niet alleen voor je TB -outfits ;), maar ook regelmatig voor je productreviews. Ik vind het fijn dat dit meestal betaalbare producten zijn.

  Ik doe graag mee met je winactie en dan uiteraard voor de TB-bon : ).

  april 1, 2017 at 09:14
 • Reply De Vlaminck Elke

  Proficiat met het één jarig bestaan! Ik wil graag kans maken op een bon voor Tante Betsy!

  april 1, 2017 at 09:17
 • Reply Melanie

  Joepie gefeliciteerd met dit feestje Hilde! Het is ook altijd weer een feestje om jouw blog te lezen dus vooral nog heel veel jaartjes doorgaan. X

  april 1, 2017 at 09:20
 • Reply Astrid Houtman

  Gefeliciteerd Hilde! Je bent echt lekker bezig. Je schrijft leuk, hebt eerlijke reviews en je filmpjes zijn alsof we elkaar al jaren kennen.
  Het leukste vind ik nog steeds je OOTD’s, ze inspireren me

  april 1, 2017 at 09:28
 • Reply Carola

  Gefeliciteerd! Ik volg je via fb vanwege de TB liefde. Heb niet zo veel met verzorgingsproducten maar vind dat je heel leuk schrijft. Maak graag kans op de bon

  april 1, 2017 at 09:29
 • Reply Barbera

  Van harte!!!
  Op naar het volgende jaar.
  Ik lees je berichten weg graag en een winactie???? Daar doe ik graag aan mee 😉
  Heb onlangs mijn eerste TB jurk aangeschaft, enneh…verslaafd! Afijn, je kent het.
  Zo’n TB bon zou dus wel héél gaaf zijn!

  april 1, 2017 at 09:36
 • Reply Margot Beets

  Gefeliciteerd met alweer het een jarige jubileum van je blog. Ik lees deze altijd met veel plezier. Heel graag maak ik kans op de kadobon van de Body Shop!

  april 1, 2017 at 09:43
 • Reply Suzan van den berg

  Gefeliciteerd !!!!

  april 1, 2017 at 09:48
 • Reply Mariska

  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van je blog, Hilde!!

  april 1, 2017 at 09:51
 • Reply Petra van Vliet

  Van Harte Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
  Wat leuk, 1 jaar en dan een verloting!
  Ik lees je blog geregeld, maar reageer niet altijd, maar ik wens je nog veel blogfeestjes toe
  Liefs, Petra

  april 1, 2017 at 09:55
 • Reply Corine Boon

  Hilde, gefeliciteerd met het één jarig bestaan van je blog, altijd leuk om te lezen en altijd even kijken hoe een Tante Betsy jurk staat, hihi. Ga lekker zo door, groetjes Corine

  april 1, 2017 at 09:58
 • Reply Martine

  Gefeliciteerd Hilde!! Wauw, al weer een jaar. Ik lees altijd met plezier je berichten!

  april 1, 2017 at 10:01
 • Reply bianca

  Gefeliciteerd! Zo doorgaan, hardstikke leuk. Ik kijk altijd graag naar je reviews en filmpjes.

  april 1, 2017 at 10:09
 • Reply Kim

  Gefeliciteerd Hilde! Nog vele blogjaren te gaan! Je schrijft erg leuk en zo leuk om je body shop shoplogs te bekijken! Ik maak graag kans op een bon van the body shop!

  Fijne dag!

  april 1, 2017 at 10:10
 • Reply Grete Karina

  Gefeliciteerd met je 1e blogverjaardag en ik loot heel graag mee!

  april 1, 2017 at 10:11
 • Reply Ellen

  Wat vliegt de tijd toch hè?Van harte gefeliciteerd met het 1 jarig jubileum van je geweldige blog.Heerlijk lezen,ik hou ervan!En net als jij ook van Tante Betsy en de Bodyshop en..en…nog veel meer…Gezellige dag vandaag!Groetjes Ellen

  april 1, 2017 at 10:12
 • Reply Jolanda Reezigt

  Gefeliciteerd met het 1-jarig bestaan van Hillybilly Beauty. Ik vind het ontzettend leuk om je te volgen, vooral je weekoverzichten vind ik echt te gek. Ga zo door. En ook je revieuws van producten en make-up zijn superhandig. Leuke winactie ook, dus ik doe graag mee. Groetjes Jolanda

  april 1, 2017 at 10:15
 • Reply Hennie Rijnders

  Gefeliciteerd met je verjaardag, ga zo door.
  En natuurlijk wil ik ook graag kans maken op een cadeaubon.
  Fijne verjaardag,
  Grt. Hennie

  april 1, 2017 at 10:16
 • Reply Wendy Fedorus Vels

  Gefeliciteerd met je 1r jubileum!
  En wat schrijf je leuke posts en wat geef je je lezers nu een leuke kans om iets te wensen. Ik krijg nu ook steeds meer kans om verder te gaan met mijn blogpost. Ik ben een tijdje geleden gestopt, maar door de leuke blogposts krijg ik steeds meer zin om ook weer te Bloggen. Misschien start ik wel een met een leuke openingspost!
  Liefs,
  Wendy.

  april 1, 2017 at 10:27
 • Reply Gracia van Iersel

  Super!!!! Van harte gefeliciteerd. Ik doe graag mee met de winactie.

  april 1, 2017 at 10:32
 • Reply Ingrid Hietkamp

  Gefeliciteerd, lees je blogje vaak, op naar meer mooie blogs! Liefs, Ingrid

  april 1, 2017 at 10:39
 • Reply Heidi

  Wat leuk zeg. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik ken je via het tante Betsy blog. Ik doe ook graag mee voor een tante Betsy bon.

  april 1, 2017 at 11:07
 • Reply Jehanne

  Gefeliciteerd! Ik zou dolgraag meedoen! Heb het via instagram gevonden ☆, ben leip van de tante betsy jurkjes!

  april 1, 2017 at 11:10
 • Reply Simone

  Gefeliciteerd!!
  Ook ik ben een tante Betsy fan. Jouw enthousiasme voor Tb straalt ervan af. En de jurkjes staan je ook prachtig.
  Ik doe graag mee voor de Tb bon.

  april 1, 2017 at 11:16
 • Reply Karin

  Gefeliciteerd ik lees je Blog altijd met veel plezier. Ik ben niet Zo into de beauty producten maar wel heel erg into tante betsy. Blog lekker verder en heel herkenbaar. Ik heb al een week niet geschreven en dat wil ik dan wel. Het is zo leuk maar ik leg de lat hoog voor mezelf. Succes liefs Karin

  april 1, 2017 at 12:02
 • Reply Mariette

  Gefeliciteerd !! Ik doe graag mee.

  april 1, 2017 at 12:09
 • Reply Anita

  Oooo Wauw Hilde wat een gave actie. Je hebt een super leuke blog die ik metgezel plezier kees.
  Gefeliciteerd met dut jubileum.
  Zou heel graag meedoen voor de tante Betsy bon

  april 1, 2017 at 12:21
 • Reply Esther

  Gefeliciteerd met je blog-verjaardag:)

  april 1, 2017 at 12:24
 • Reply Fleur verhoog

  Gefeliciteerd met het bestaan van je blog Als Tante Betsy fan Vind ik het altijd prettig te lezen jouw blogs en die van Sunzanne, maakt het bestellen en de keuzes een stuk makkelijker! Nog heel veel plezierige jaren toegewenst met het bloggen Groetjes Fleur Verhoog

  april 1, 2017 at 12:35
  • Reply Fleur

   Jammer in m’n berichtje missen alle emoticons die ik tussen alle woorden had geplaatst , had een medaille met 1 geplaatst voor het woord blog, m’n klavertjes 4 kader om de tekst heen is ook verdwenen

   april 1, 2017 at 13:16
 • Reply Wilma Buijse

  Wat een feest! Alweer een jaar! Gefeliciteerd!
  Op naar nog meer leuke verhalen en ervaringen. Zo leuk om te lezen!
  En natuurlijk doe ik graag mee aan de winactie!
  Ga zo door!

  april 1, 2017 at 12:46
 • Reply Sylvia W.

  Wauw! Wat heb jij een geweldige mooie “hobby” met een verrijkende ervaring op zoveel gebieden voor jezelf waar je door middel van je blogs op een hele leuke manier andere van mee laat genieten en leren 😉 Gefeliciteerd met je 1e juileum op naar heel veel meerrrr! Fijn & Gezellig weekend groet vanuit ’t Delftse

  april 1, 2017 at 12:55
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Hey lieverd wow je eerste blogverjaardag en dat mag gevierd worden, dat is een mijlpaal! HieperdepiepHoeraaa! Zo leuk dat ik je heb mogen aansteken in je Tante Betsy liefde uhm zeg maar verslaving Whahaha. Ik heb zelf niet zo heel veel met beauty maar wel heel veel met Tante Betsy en ik vind het leuk dat we samen Tante Betsy blog dinnetjes zijn. Heel veel dikke verjaardagsknuffels en ik waag stiekem ook een kansje op een TB bon…wat een lieve actie van je.
  Bij mij komt ook heel snel een gave actie ;). Dikke knuffels
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Summer 2017 versus Summer 2016My Profile

  april 1, 2017 at 13:03
 • Reply Lilo

  Alweer 1 jaar Hilde! Wat gaat de tijd toch snel. Dat er nog maar heel veel leuke blogs/vlogs mogen komen. Super leuke prijzen! Moeilijk kiezen… Maar ga toch voor Tante Betsy! Wil zo graag de roze jurk met vogeltjes

  april 1, 2017 at 13:46
 • Reply Larja

  Gefeliciteerd met je eerste jaar!
  Ik ben 3 april jarig. Dus dat zou een fantastisch kado zijn!
  Uiteraard ga ik de een kadobon van tante Betsy!

  april 1, 2017 at 13:49
 • Reply Daisy De Vos Burchart

  Gefeliciteerd met deze fantastische mijlpaal!! Dat er nog vele jaren mogen volgen!!!

  Ik doe graag mee voor de bon van The Body Shop 😀

  april 1, 2017 at 13:50
 • Reply Yvonne

  Een jaar? Jeetje, ik dacht veel langer! Want wat knap dat je al zoveel bereikt hebt met je blog. Zeker in deze tijd, waarin alles steeds meer verschuift naar YouTube en veel bloggers ermee stoppen. Juist daarom ben ik blij met blogs zoals de jouwe; ik wil namelijk nog helemaal geen afscheid nemen van beautyblogs! Succes de komende tijd!

  april 1, 2017 at 14:03
 • Reply Jolanda

  Ha lieve meid, tjonge alweer een jaar! Wat vliegt de tijd! Ik vind het leuk je door je blog juist weer op een andere manier te leren kennen . Ik vind het erg leuk te lezen en heb veel aan je tips!

  Ik wens je een mooi, nieuw blogjaar toe met veel volgers!

  Tuurlijk vind ik het ook leuk kans te maken op de winactie

  april 1, 2017 at 14:10
 • Reply chiara

  gefeliciteerd met jouw leuke blog! Ik lot graag voor tantebetsy

  april 1, 2017 at 15:08
 • Reply Karen

  Gefeliciteerd! Lekker zo doorgaan!

  april 1, 2017 at 15:13
 • Reply Neeltje

  Gefeliciteerd Hilde, ik ben een stille volger sinds je een jaar geleden begon. Via de site van Susan bij je terecht gekomen. Ook ik heb 3 kids en moet echt tijd vrij maken voor mezelf. De liefde voor TB deel ik met je. Dat er nog vele mooie blogjaren bij mogen!

  Knuf Neeltje

  april 1, 2017 at 15:34
 • Reply eva van Hijum

  Ik feliciteer je met 1 jaar bloggen. Super dat je ons zo weet te inspireren . Ik ken je blog sinds afgelopen december maar lees hem graag.
  Net als jij ben ik fan van Tante Betsy. De cadeaubon die ik zou kiezen laat zich dan raden he…

  april 1, 2017 at 15:49
 • Reply Beja

  Als eerste gefeliciteerd natuurlijk met het 1 jarig bestaan van je beauty blog. Vind dat je altijd lekker vlot vertelt en schrijft, geen langdradig verhaal . Hier hou ik wel van dus blijf zo doorgaan. Graag zou ik kans maken op een bodyshop cadeaubon.

  april 1, 2017 at 15:53
 • Reply Roos

  Wauw Hilde! En nu ontdek ik je pas…?! Feestje! Met dank aan ook mijn geliefde Bodyshop, al jaaaren.. Gefeliciteerd met je mijlpaal en als het aan mij ligt.. nog veel meer succes! Mét Bodyshop!

  Groetjes,
  Roos

  april 1, 2017 at 15:54
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Gefeliciteerd met je eerste blog verjaardag! De groepsapp is erg gezellig inderdaad 🙂 Ik doe graag mee aan je winactie.

  april 1, 2017 at 16:24
 • Reply Wendy Verdooren

  Van harte gefeliciteerd met je 1 jarig jubileum blog! Ik lees je blog met plezier en je blog over de Lotte vest Bruin heeft mij over de streep gehaald om er ook 1 te kopen in de juiste maat:). Wat een leuke actie, is geen 1 april grap toch:) :). Veel succes en inspiratie gewenst voor je verdere blogs!

  april 1, 2017 at 16:25
 • Reply Francisca

  Gefeliciteerd met je verjaardag van je te gekke blogspot over het te gekke retromerk tante betsy. Vrouwen horen gewoon een fleurig leuk jurkje of rokje te hebben. En hoe kan dat beter door er over te bloggen! Ik krijg van velen al veel complimentjes. Het maakt je vrolijk.

  april 1, 2017 at 16:50
 • Reply Annette

  Gefeliciteerd met je blogverjaardag Hilde ik dacht echt dat je al langer bezig was :). Ik loot graag mee voor de TBS bon.

  april 1, 2017 at 17:00
 • Reply Babs

  Van harte gefeliciteerd! Ik vond het ook heel leuk om jou te mogen ontmoeten en wat mij betreft mag dat vaker gebeuren.
  Je bent super goed bezig met je blog, keep up the good work!
  Ik waag ook een kansje op de cadeaubon, leuk!

  april 1, 2017 at 17:14
 • Reply Ann De Backer

  Proficiat! Ook ik heb het TB-virus te pakken, vind altijd wel iets nieuws… Een bon zou van pas komen, MAAR…door TB leerde ik iemand kennen die zo tracht naar een TB-rokje (maar het financieel wat moeilijk heeft), dus mocht ik de gelukkige zijn, dan mag hij naar haar (Ellen) gaan…

  april 1, 2017 at 19:01
 • Reply Petra van Schijndel

  Wat tof Hilde! Dat er nog maar veel blogs mogen volgen!

  april 1, 2017 at 19:59
 • Reply Gonny Aarts

  Wat leuk dat je van je hobby zoiets groots hebt kunnen maken.
  Pakketjes ontvangen en opmaken lijkt me inderdaad geweldig!
  Op naar een mooi 2e jaar

  Van harte gefeliciteerd!

  april 1, 2017 at 20:08
  • Reply Gonny Aarts

   O ja… mocht mijn naam uit de hoge hoed rollen dan zou je me blij maken met shoptegoed van The Body Shop

   april 1, 2017 at 20:09
 • Reply Carine Grootenboer

  Gefeliciteerd met je 1e jaar! Op naar het volgende jaar! Ik lees je blogspot altijd. Ze zijn vlot geschreven en daardoor fijn om te lezen. Ik doe graag mee aan de winactie.

  april 1, 2017 at 20:20
 • Reply Tania

  Proficiat met je eerste blogverjaardag!

  april 1, 2017 at 20:28
 • Reply Yvonne

  Gefeliciteerd Hilde, wat een mooie mijlpaal! Ik bewonder je schrijfstijl en leuke inspiratietips. Ik maak graag kans op de bon voor The Body Shop.

  april 1, 2017 at 20:41
 • Reply Maxime bouman

  Gefeliciteerd met je 1e mijlpaal! Je verdiend het om nog veel groter te worden! Ik loot graag mee voor The Body Shop bon.

  april 1, 2017 at 21:23
 • Reply Marije

  Een jaar alweer! Leuk zeg! Van harte gefeliciteerd! Ik ben van tante Betsy dus doe zeer graag mee! Ga zo door!

  april 1, 2017 at 21:27
 • Reply Tamara

  Beste Hilde,
  Gedeelde vreugd is dubbele vreugd! Wij delen een bijzonder jubileum vandaag, jij je 1-jarig jubileum van je blog (gefillyciteerd!) en ik mijn 6-jarig jubileum als moeder! 6 jaar geleden kwam het mooiste en liefste 1 april-grapje in mijn leven. Inmiddels moeder van 2 stoere jongens en ik probeer dan ook graag wat vrouwelijkheid vast te houden in mijn mannengezin 🙂 Daarom probeer ik via Hillybilly up to date te blijven op mode- en verzorgingsgebied! Wat jouw blog bij mij oproept?

  Hoera
  Inspiratie
  Lezen
  Dagelijkse
  Extraatje

  Heerlijk om op de hoogte te blijven van allerlei verzorgingsproducten en -tips, leuk dat we veelal dezelfde smaak hebben! Ik maak graag een kansje op een bon voor Tante Betsy. Ga zo door met je blog!

  april 1, 2017 at 21:42
 • Reply Ellen

  Gefeliciteerd,goede dingen hebben bestaansrecht!ga zo door!
  Groetjes Ellen,ook tante Betsy fan

  april 1, 2017 at 22:00
 • Reply Anita H.

  Gefeliciteerd! Ik ga voor The Body Shop en ik ding graag mee.

  april 1, 2017 at 22:24
 • Reply Hester Rapp van der kooij

  Geweldig wat je doet. Ik volg je vanuit Duitsland. Ben grote TB Familie!!

  april 1, 2017 at 22:46
 • Reply Nicolette

  Hoi Hilde,

  Hieperdepiep….HOERA!!!
  Van ❤e gefeliciteerd met de eerste verjaardag van jouw leuke en gezellige blog!
  Nouja is het dus alweer een jaar geleden dat je ermee bent begonnen! Wat vliegt de tijd!!!
  Het leukste vind ik om de Tante Betsy blogs te lezen, omdat ik zelf ook groot fan ben!
  Beautyproducten vind ik ook leuk, maar ben erg tevreden met wat ik nu gebruik.
  Omdat ik ook een groot fan ben van Tante Betsy, zou ik graag een bon hiervan willen winnen! ☺
  Heel veel plezier en succes met jouw blog en nog vele jaren!
  Groetjes van je Tante Betsy zusje,
  Nicolette

  april 1, 2017 at 22:53
 • Reply Natasja

  Gefeliciteerd met je eerste Bloggaversary!
  Natasja onlangs geplaatst…Tante Betsy Blouse Songbird: pretty in pinkMy Profile

  april 2, 2017 at 07:43
 • Reply eline

  Gefeliciteerd van een tante Betsy fan !

  april 2, 2017 at 08:25
 • Reply Claudia Krops

  Van harte gefeliciteerd Hilde. Een jaar alweer: wat vliegt de tijd. Mooie voornemens!
  ik ding graag mee met deze winactie.

  april 2, 2017 at 10:36
 • Reply Monique

  Hieperdepiep! Goed gedaan! Ik ben fan!

  april 2, 2017 at 10:40
 • Reply Alma

  Gefeliciteerd met je blog! Ik kom altijd graag je Tante Betsy outfits bekijken! 🙂 Ik doe graag mee aan je actie. Groetjes Alma

  april 2, 2017 at 10:41
 • Reply Barbara

  Wat leuk! Gefeliciteerd met je jubileum jurkenzus!!

  april 2, 2017 at 12:02
 • Reply Saskia P

  Gefeliciteerd met je jubileum!
  Toch weer knap iedere keer en zinvol.

  april 2, 2017 at 12:51
 • Reply Margreet Hietkamp

  Wat een geweldige prestatie!! Van harte gefeliciteerd. Vandaag is het een jaar geleden dat ik mijn eerste tante Betsy jurk kocht. Nu domineert tante mijn kledingkast inmiddels. Heel veel succes met bloggen.

  Groetjes Margreet

  april 2, 2017 at 13:11
 • Reply Marjon

  Wat leuk! Van harte!
  Ik volg je graag als TB fan

  april 2, 2017 at 13:19
 • Reply Mirella

  Gefeliciteerd met je 1 jarige bestaan. Fijne zonnige dag vandaag. Liefs mirel

  april 2, 2017 at 13:28
 • Reply Mariska

  Ik doe niet mee voor de cadeaubon, maar wilde je uiteraard wel even feliciteren! Vond het leuk je gezien te hebben bij het Essence en Catrice event vorig jaar 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Hoe ik aan het sparen ben voor het verhuizenMy Profile

  april 2, 2017 at 17:09
 • Reply Henrieke

  Superleuk, van harte gefeliciteerd! Een jaar is nogal een prestatie. Toen ik begon jou te volgen had ik nog geen idee dat je pas zo kort blogde, kun je nagaan!

  Als ik zou mogen winnen dan wil ik wat halen bij tante Betsy, je hebt me helemaal enthousiast gemaakt. 🙂

  april 2, 2017 at 17:24
 • Reply Sharon - Choose to Shine

  Gefeliciteerd Hilde! Ik volg je met veel plezier.

  april 2, 2017 at 21:48
 • Reply MamsElle's Blog

  Proficiat met de mijlpaal! Ik ben een beginnende blogger dus ik bekijk heel graag wat bloggers met ervaring. Mooie blog heb je. Doe zo voort en vooral geniet ervan!

  april 2, 2017 at 22:58
 • Reply Astrid

  Lieve Hilde, wij begonnen ongeveer tegelijk met bloggen. En wat ben jij gegroeid! Niet alleen in cijfers, maar ook in de uitstraling van je blog. Ik lees ‘m nog vaak met plezier en vind het nog steeds super dat we elkaar hebben leren kennen door onze gekke hobby 🙂 Op naar het volgende jaar! Dikke knuffel!
  Astrid onlangs geplaatst…Makeup Revolution Light and Shade palette reviewMy Profile

  april 3, 2017 at 03:46
 • Reply mieke | mieksmind

  Nogmaals gefeliciteerd Hilde! Ik ben 1 van de dames die je hebt leren kennen afgelopen jaar 🙂 Yay! We delen inderdaad lief en leed. Ik doe graag mee met je winactie voor The Body Shop want ik heb al een lijstje klaar wat ik wil scoren hihi! Echt ook een leuke actie die bij jou past als TBS fan en de tante betsy jurkjes. Duimen maar! Liefs,

  april 3, 2017 at 09:47
 • Reply Hei Di

  van harte met je ‘verjaardag’ , leuke aktie zeg!

  april 3, 2017 at 13:10
 • Reply chucky1012

  Van harte gefeliciteerd!
  Ik doe heel graag mee aan de leuke winactie.
  Graag zou ik iets shoppen bij TBS als ik win.

  Xoxo

  april 3, 2017 at 13:10
 • Reply Joke

  Gefeliciteerd, dat is snel gegaan. Je filmpjes vind ik altijd zo knus 😉

  april 3, 2017 at 17:16
 • Reply Chantal

  Hilde ik volg je pas maar geniet van je blogs
  Maar van harte met je jubileum

  Gefeliciteerd liefs chantal

  april 3, 2017 at 17:50
 • Reply Chantal | Capital Monday

  Nog van harte gefeliciteerd!
  Chantal | Capital Monday onlangs geplaatst…Statement items all over! – Opeenstokje.comMy Profile

  april 6, 2017 at 10:41
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge