Follow:
Uncategorized

Hillybilly’s Diary #10

Was ik zelf wel weer aardig opgeknapt, werd Thomas ziek! Maar er waren ook wel weer wat leuke dingen deze week, kijken jullie mee?

Maandag

Deze dag is voorbij gevlogen. Ik was nog niet helemaal fit, dus heb lekker op de bank veel aan mijn blog gewerkt. Hier heb ik geen foto’s van gemaakt. In de avond moesten de meiden hockeyen, dus ik reed op en neer. Niet heel bijzonder dus allemaal…haha

Vandaag kwam ook nog de review van de Essence Camouflage 2 in 1 Make-up & Concealer online.

essence3

Dinsdag

Thomas werd op deze dag al wat hoesterig, maar is wel naar school gegaan. Het was zulk mooi weer dat we in de middag lekker voor de deur konden vertoeven.

dav

Na het heerlijk eten van een vette hap ( ik had zo geen zin om te koken ) bracht ik de avond lekker op bed door nadat de kids op bed lagen. Heerlijk Netflix kijken. En wat een prachtige lucht!

dav

Vandaag kwamen er ook nog 2 artikelen online: Essence The False Lashes Mascara en Essence Colour & Care lipsticks

Woensdag

In de ochtend gingen Andries en ik even naar Leidsenhage. Ik moest even een cadeautje halen voor een vriendin ( bij The Body Shop! ) en boodschappen doen.

dav

En wat zag mijn oog?! ( leuke woordspeling ) Oils of Life heeft een nieuwe oogcrème! Ik heb mij ingehouden, ik heb op dit moment geen oogcrème nodig qua voorraad, maar deze heb ik wel even als proefje mee mogen nemen om te testen!

dav

De oogcrème bevat glittertjes….pure liefde voelde ik meteen

 

dav

De boodschappen, jammer dat dit altijd na een dag of 2 weer op is voor mijn gevoel.

img-20160928-wa0006

Fenna kwam thuis met de kinderpostzegels. Leuk! Die heb ik verder de rest van de middag niet gezien, die ging langs de deuren met een vriendinnetje.

img-20160929-wa0010

Ook ging ik weer verder met het verven van de kast. Na mijn ziek zijn was er even geen schot in de zaak. Nu lekker knallen met deze prachtige kleur groen!

dav

Ook kwam mijn bestelling van Wat Maakt Je Mooi binnen! Leuk!

img-20160928-wa0021

Het is weer woensdag, dus judo! Thomas had er zin in!

mde

En in de avond werd ik blij verrast met een super gaaf jurkje van de nieuwe collectie van Tante Betsy! Super lief van Alisa ( Tante Betsy ).

Vandaag kwamen ook weer 2 artikelen online: Essence Gel Lakjes en Essence I love Trends lakjes

Donderdag

Vandaag was Thomas ziek thuis. Hij bleef hoesten, non stop. Zo zielig! Die heeft dus een beetje op de bank gehangen de hele dag.

Ik had vandaag mijn nieuwe jurkje aan, zo blij mee!

dav

Vandaag ben ik ook weer verder gegaan met de kast. Het is een flinke klus, maar ik ben er al zo blij mee!

dav

In de avond bracht ik de meiden naar hockeytraining. Bij het ophalen trakteerde ik ze op een milkshake, helaas was dat voor Thomas net even niet het juiste moment. Hij kreeg een hoestaanval en moest spugen. Fenna begon ook al wat te hoesten, dus allemaal vroeg naar bed gegaan.

Vrijdag

Vandaag 2 kids thuis! Fenna had de nacht zo liggen hoesten, die was extreem moe.

Terwijl Thomas en Fenna op de bank een film lagen te kijken, kon ik even verder met de kast. Schiet al lekker op!

dav

In de middag kreeg ik super leuke mail! Ik won op Curvacious.nl een waardebon van 100 euro om te besteden aan een uitje met mijn broers en zus nav broers en zussendag. We gaan waarschijnlijk deze escaperoom doen!

escape

Thomas knapte in de middag weer wat op. Hij wilde dolgraag naar zwemles, dus dat hebben we maar gedaan!

sdr

Voor zwemles even op de foto met dit prachtige beeld…hihi

Zaterdag

7:50 moesten we al bij hockey zijn! Pffff, ik vond dat best vroeg. En het was ook best koud langs de lijn. Na de hockey deed ik snel wat boodschappen en ging ik even op de bank aan mijn blog werken.

sdr

Daarna ging ik met de kids even naar de speeltuin. Amy en Fenna wilde graag wat foto’s maken, dus ik speelde even fotograaf.

dav

sdr

sdr

Andries bakte lekker pannenkoeken en met de meisjes keek ik Dance Dance Dance in de avond. Een heerlijk zaterdagavondje zo.

Zondag

Thomas werd om 6 uur wakker met oorpijn. Ik had gehoopt dat we het ziekenhuisje hier nu wel achter ons hadden gelaten. Maar gelukkig doen zetpillen wonderen. Andries ging met de meiden naar de kerk, en ik bleef toch maar even met hem thuis.

dav

In de middag voelde Thomas zich al een stuk beter en gingen we met z’n allen naar Mijdrecht. Andries zus(je) en haar man zijn onlangs verhuisd en we hadden het nog niet helemaal áf gezien. Dus gingen we daar gezellig heen en bleven lekker eten. Mijn zwager komt uit Egypte, dus we kregen een heerlijk Egyptisch maal!

dav

Vraag mij niet naar het recept, dat ken ik niet…haha

dav

Thomas is eindelijk niet meer bang voor Norah 😉 Nu gingen ze heerlijk spelen.

dav

Het was erg gezellig! In de avond lekker douchen, maskertje, Body Butter smeren en naar bed.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

17 Comments

 • Reply Susan

  Wat een leuke foto’s! Dat met hockey is herkenbaar, straks als ze ouder wordt gaat ze alleen maar later op de dag spelen (hier zo in ieder geval). Wij speelden regelmatig om 6 uur! Niet te doen, haha.
  Susan onlangs geplaatst…Benefit the Porefessional Agent Zero ShineMy Profile

  oktober 3, 2016 at 06:44
 • Reply Romy

  Wat een leuk weekje en dan vooral die prijs! Gefeliciteerd en veel plezier met je broers 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Rood haar: hoe is het om een ginger te zijn?My Profile

  oktober 3, 2016 at 06:54
 • Reply marije

  Wat een super leuk jurkje! Pittig weekje met zieke kids maar zo te zien heb je wel een goede week gehad 🙂
  marije onlangs geplaatst…Mind your monday: October goalsMy Profile

  oktober 3, 2016 at 07:09
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Volgens mij is iedereen nu weer opgeknapt! Je kast is super tof geworden!
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Favoriete make-up en verzorgingsproducten september 2016My Profile

  oktober 3, 2016 at 08:08
 • Reply Eva

  Ach jee wat een zieke kids deze week. Pittig! Hopelijk deze week allemaal gezond de week door ;-). En dat jurkje staat je zo gaaf!!
  Eva onlangs geplaatst…HAPPY things #40My Profile

  oktober 3, 2016 at 08:13
 • Reply Natasja

  Je kast schiet al lekker op, mooie kleur!
  Natasja onlangs geplaatst…Just the two of us #week39 – Daar is de herfst!My Profile

  oktober 3, 2016 at 08:59
 • Reply Maxime

  De kast wordt zo leuk!
  Maxime onlangs geplaatst…Favorieten septemberMy Profile

  oktober 3, 2016 at 09:31
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow wat super dat je die prijs won en natuurlijk het superleuke jurkje van Tante Betsy kreeg is natuurlijk ook de bombb! Ik was ook zo’n bofbips ;). Ik heb het nu maar druk met al die winacties op mijn blog, maar donderdag en vrijdag was het heerlijk om weer lekker te kwebbelen over jurkjess. En dan van het weekend nog twee winacties gedaan, maarrr ben ook met dochterlief naar koophuizen gaan kijken (weer een hele andere periode hè hihi). Was wel fijn om er even samen uit te zijn en samen naar huizen te kijken en te ervaren. Ook nog lekker met manlief gaan uiteten in Duitsland, veel lekkers voor weinig geld en ook gezellig! Dus twee leuke avondjes uit gehad. Natuurlijk dit alles in Tante Betsy jurkjes hihi. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…De Kunstboer giveaway SundayMy Profile

  oktober 3, 2016 at 11:13
  • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

   Oh ja helemaal vergeten even te zeggen dat ik hoop dat Thomas zich alweer wat beter voelt. Maar de ervaring leert dat je misschien nog even met een paar zieken thuis zit als je er drie hebt. Of wellicht zijn ze toch allemaal beter en jij ook. Dikke beterschapsknuffels voor wie het nodig heeft ;).
   Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…De Kunstboer giveaway SundayMy Profile

   oktober 3, 2016 at 11:15
 • Reply Lieke

  Vind de kast heel leuk worden! En de foto’s van je dochters, wat lief.
  Lieke onlangs geplaatst…My week in pictures | #29 Veel werken, uitrusten en ik heb weer te veel geld uitgegevenMy Profile

  oktober 3, 2016 at 12:00
 • Reply Natascha

  Zo tof, die kast! Ik vind het knap dat je dat gewoon doet. Ik wil dat soort klusjes ook altijd doen maar het komt er nooit van haha.
  Natascha onlangs geplaatst…De Pink Ribbon armband van 2016My Profile

  oktober 3, 2016 at 12:22
 • Reply Astrid

  Lekker weekje hoor! Fijn dat iedereen nu weer beter is. En wat is je kast mooi geworden!
  Astrid onlangs geplaatst…Persoonlijke update & Gastbloggers in aantocht!My Profile

  oktober 3, 2016 at 14:34
 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd dat jij die prijs op het andere blog had gewonnen 😉
  Prachtige kleur is de kast geworden.
  In dat winkelcentrum ben ik al jaren niet meer geweest.

  Xoxo

  oktober 3, 2016 at 16:10
 • Reply Lonneke

  Gaaf is je kast geworden, ik knap ook zelf graag spulletjes op. Wat sneu dat Thomas ziek was, ik heb nu hier ook een zieke dochter sinds gisteren.
  Lonneke onlangs geplaatst…Gastartikel op doormariska.nl | Half Moon Nail ArtMy Profile

  oktober 3, 2016 at 19:52
 • Reply Yvonne

  Heerlijke drukke week, die moet wel voorbij zijn gevlogen. Jurkje staat je erg leuk.
  Yvonne onlangs geplaatst…Mascara Maandag review #2My Profile

  oktober 3, 2016 at 20:13
 • Reply Deb

  Leuke foto’s!! Mooi kastje! Lekker aan het klussen zo te zien, kunnen we je inhuren hihi. Het tante Betsy jurkje staat je super mooi. En wat ben ik benieuwd naar de Wat Maakt je Mooi producten die je hebt besteld. Ik vind dit zo’n fijne webshop!
  Deb onlangs geplaatst…Lush Sparkly pumpkin bubble barMy Profile

  oktober 4, 2016 at 17:03
 • Reply Melike

  Wat heb je een mooie prijs gewonnen, super leuk! En wat ziet je week er heerlijk uit. Ik word er helemaal vrolijk van hihi.
  Melike onlangs geplaatst…Win een mascara naar keuze van Friday Mascara + Review All In One Mascara!My Profile

  oktober 4, 2016 at 21:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge