Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #104

Voorlopig even de laatste diary aangezien wij op vakantie gaan. Uiteraard volgt er na mijn vakantie dan een extra lange diary! Tijdens mijn vakantie zullen er wel een aantal blogposts online komen. Ik hoop daar de komende dagen aan te werken. Afgelopen een week met een euforisch gevoel! En uiteraard herstellen van de operatie. En wat was het warm…..sjonge jonge! Mijn week weer voor jullie!

Maandag

Vandaag heb ik niet heel veel gedaan. Ik was al weer aardig op de been, maar merkte wel dat ik bij iets teveel lopen last kreeg van de wonden. Dus maar alles een beetje zoetjes aan.

Dinsdag

Andries was gisteren en vandaag vrij van zijn werk. Hij had extra vrij genomen zodat hij wat extra kon helpen. Zo kon hij ook met Thomas mee naar zwemles. In een ander zwembad dus dat was wel leuk! Zeker omdat je als ouder heel dichtbij kon zitten dit keer.

Vandaag voor het eerst door het gat geoefend! En het ging goed!

Woensdag

Vandaag kwamen mijn moeder en broer even langs. Ik ben alweer aardig op de been, dus echt ziekenbezoek kan je het niet noemen. De meiden gingen in de middag nog even zwemmen in de vliet, het was ook weer zo warm! Slapen gaat echt bagger daardoor…al 3 nachten amper geslapen. ;-(

Donderdag

Deze dag wil ik graag zo snel mogelijk weer vergeten. De ochtend begon in principe prima. Ik dook mijn bed weer in nadat Andries uit bed was. Zo kon ik nog even bijslapen. Toen ik wakker werd was het huis leeg en kreeg ik deze foto van Andries ­čśë

Hij was met de kids even lekker naar een meer gegaan om af te koelen. Hij kwam vroeg in de middag thuis want hij moest om 15:00 werken.

Rond dat tijdstip ging Thomas met een vriendje naar het voetbalveldje en de meiden vlak daarna. Tot ik werd gebeld…..Thomas was in een hoog hek geklommen (met scherpe punten) en was met zijn pols aan zo’n punt blijven hangen. Schreeuwend en onder het bloed brachten de meiden hem thuis. Ik heb de wond gezien (gelukkig naast zijn slagader) en dat was niet best. Ik in tranen en geprobeerd Andries te bellen. Die kreeg ik niet te pakken dus mijn vader gebeld. Dit is meteen van zijn werk naar ons toegereden. Andries inmiddels ook kunnen bereiken, die kwam er ook meteen aan. Mijn vader en Andries zijn samen naar Bronovo gereden. Ik zat thuis z├│ te trillen…..verschrikkelijk!

De eerste berichten die door kwamen waren best gunstig. Hij zou alleen geplakt worden. Dit werd al vrij snel hechten met een roesje omdat hij zo hysterisch was. Na een foto te hebben gemaakt bleek er ook nog een klein breukje te zitten, dus gips. Een paar uur later kwam hij helemaal oververmoeid thuis met gips. Arm mannetje, dat met die hitte en in de vakantie! Maar het had erger kunnen aflopen. Naast de kans van de slagader had hij ook naar beneden kunnen vallen…..daar wil ik maar liever niet meer aan denken.

Ik bestelde lekker patat en kwamen daarna allemaal weer even tot rust.

Vrijdag

Deze foto zegt genoeg toch? (afgezien van het feit dat ik dit even moet afstoffen). Vandaag echt verschrikkelijk heet! De hele dag maar een beetje met onze voeten in een bak koud water zitten.

Ik ben nog even met de meiden in Leidschenhage geweest om wat boodschappen te doen. Maar daarna weer heel snel naar huis. Ondertussen had Thomas van oma mooie post gekregen.

In de middag kreeg ik een geweldig telefoontje, de chirurg aan de lijn. Mijn lymfeklier was helemaal schoon! Ook de huid die was weggehaald rondom de melanoom was verder schoon. Wat een opluchting! Ik ben z├│ dankbaar en blij, niet voor te stellen.

Thomas raakt al aardig gewend aan zijn arm in het gips. Kijk hem nou, zo lief….

Zaterdag

In de ochtend met Fenna op pad. Ze had genoeg geld bij elkaar om een armband te kopen die nu erg in zijn. Dus helemaal in haar nopjes met haar nieuwe sieraad.

Daarna door naar de markt voor een tas vol vitamines. Ik ben sinds dat er bij mij een melanoom is ontdekt toch meer op mijn eten gaan letten. Meer fruit dus!

In de middag ging ik nog even met de kids naar mijn vader voor een bakkie. Uiteraard mocht opa ook op Thomas’ gips schrijven.

Dit krassen op zijn borst zijn trouwens ook van het hek. Hij is flink toegetakeld dus.

Vandaag was trouwens een heerlijk koele dag! Even op adem komen en beter geslapen sinds flink wat nachten. Ik kon hier echt even weer van genieten.

Zondag

Om ook wat meer te bewegen, en ik sporten echt verschrikkelijk vind, ga ik vaker lopen. Met Fenna lekker te voet naar Leidschenhage. Met op de heenweg al een flinke blaar tot gevolg, au! Dus daar maar slippers gekocht en op slippers terug…haha

En om het mooie nieuws van vrijdag te belonen vond ik dat ik wel een paar goedkope boeken mocht kopen. ;-). Bij Boekenvoordeel vond ik zoveel moois!

Dadelijk op de vakantie meer dan genoeg te lezen!

Verder heb ik vandaag al wat voorbereidingen voor de vakantie gedaan. Flinke strijk weggestreken en was weggewerkt. Verder een heerlijk rustig dagje.

Met mijn diary dus tot over een aantal weekjes!

liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Jeetje wat verschrikkelijk voor jullie en je zoon en nu maar hopen dat het snel genezen zal….
  Gefeliciteerd met het goede nieuws voor jou van de uitslagen ­čśë
  Ben zo blij voor je.

  Geniet ze Xoxo

  juli 30, 2018 at 09:20
 • Reply Miranda

  Bah naar hoor. Kan me je angst goed voorstellen. Gelukkig idd geen slagaderlijke. Heel veel plezier op vakantie.

  juli 30, 2018 at 22:23
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge