Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #106

We zitten alweer in September! Ik vind de tijd zo ontzettend snel gaan, jullie ook? Deze week begon voor Thomas de judo weer. Ik heb in een deuk gelegen! Hij zit nu in een oudere groep, maar dat is ook duidelijk te zien ;-). Met jongens van 18/19 jaar. Hilarisch! Verder was er natuurlijk nog hockey, leuke boeken en de tandarts!

Maandag

Zondag waren we natuurlijk bij mijn moeder geweest en hadden de kids wat nieuwe kleren gekregen. Vandaag meteen naar school met een nieuw shirt aan!

Ik moest naar de mondhygi├źniste overdag (au au) en ging daarna nog even naar het Kruidvat en de Hema. (bij het Kruidvat weer een paar mooie boeken gescoord!). Thomas houdt niet van menthol in tandpasta. Nou, vind maar eens een tandpasta vanaf 5 jaar zonder menthol! Dat is nog een hele opgave. Ooit gelukkig die van de Hema gevonden (meer kauwgomballen smaak), gaan ze het vernieuwen naar een menthol smaak! Niet leuk! Gelukkig had deze Hema nog flink wat oude voorraad. Meteen maar alles opgekocht ­čśë

Eenmaal thuis vond ik dat ik wel wat lekkers had verdiend en nestelde mij op de bank met een heerlijk boek en een schaaltje kruidnootjes…hmmmm.

In de avond had Thomas weer judo. Hij wilde op zich wel met judo verder, maar wij vonden de les waar hij in zat niet echt wat toevoegen. Veel jonge kinderen nog in die groep en er werd meer over de grond gedweild dan dat hij wat leerde. Samen met zijn vriendje mochten ze door naar de groep daarna. Slik….daar zit toch wel een groot leeftijdsverschil. Maar ze hebben het super gedaan en Thomas vond zichzelf maar wat stoer dat hij zo’n grote jongen in de houdgreep had genomen! haha.

Dinsdag

Vandaag een rustige dag. Veel gestreken en wassen gedraaid. Thomas ging uit school bij zijn vriendje spelen en ik ging dit keer gezellig mee. Even bijkletsen met mijn vriendin. Zij kan ontzettend lekker bakken, en ik had mazzel….heerlijk cinnabuns!

Woensdag

Onder het mom van ‘gezonder leven, dus meer bewegen’ is het plan vaker met Thomas naar school te fietsen. (kwartiertje heen, kwartiertje terug). Zelfs door flink regenbuien zijn we gaan fietsen. (kon daarna wel meteen douchen…haha)

In de middag had Thomas hockey en Fenna traint het team dus die waren allemaal weg. Ik ben snel gaan koken want Andries en ik moesten naar de ouderavond voor Fenna. Een gesprek met de mentor als een soort kennismaking. Nou, madam is lekker aan het puberen en miss popiejopie in de klas. Ben benieuwd of we daar nog wat mee te stellen krijgen. ­čśë

Donderdag

In de ochtend moest ik met Thomas naar de tandarts. Hij had 3 kleine gaatjes (zo’n slecht melkgebit). Door een nare ervaring in het verleden waarbij een kies getrokken was blijft hij wat angstig. Dus ik bleef in de wachtkamer terwijl hij met onze geweldige! tandarts mee ging. Ik kon vanuit de wachtkamer horen dat hij het geen pretje vond. ­čśë

Gelukkig na een half uurtje alles geregeld en ben ik met hem even een cadeautje gaan halen. Hij voelde zich daarna best trots. Ik bracht hem meteen door naar school en deed zelf nog even boodschappen. Gelukkig weer voor een half jaar klaar!

Vrijdag

Vandaag kreeg ik opeens gave post! Ik ben maar een bofkont!!

Deze gave Tante Betsy sjaal, het zwarte vest waar ik in deze blogpost over schreef ├ęn de zwarte Sporty dress! Mijn dag kon niet meer stuk!

In de avond naar zwemles en genieten van het weekend dat eraan komt!

Zaterdag

Zaterdag zat weer bomvol hockey. In de ochtend moesten we naar Leiden voor Thomas zijn wedstrijdjes. Ik vind het zo vertederend al die kleine ventjes op het veld. En Thomas scoorde zijn eerste goal!

Daarna als een speer door naar Den Haag Craeyenhout waar Fenna speelde. Ze waren al een klein kwartiertje bezig toen wij arriveerden. (Fenna was met iemand meegereden). Zij wonnen de pot met 3-2! Daarna weer als een soort Max Verstappen door naar Rijswijk waar Amy moest spelen. Dat werd helemaal een feestje! 8-2 gewonnen en Amy als een soort doelpunten-kanon scoorde er maar liefst 5! (uiteraard door fantastisch spel van het hele team waardoor Amy de bal kreeg aangespeeld). Wij konden daarna gelukkig naar huis, ik had inmiddels flinke stalpoten. Andries moest nog naar een wedstrijd van het team wat hij traint. De rest van de zaterdag hielden we lekker ontspannen. Amy ging uit logeren en we genoten van de avond.

Zondag

We konden vandaag niet naar de kerk omdat Thomas een feestje had om 10 uur. Hij ging naar Monkeytown in Delft waar je ook kan lasergamen. Toen hij werd thuisgebracht was hij helemaal gesloopt haha

In de middag ging ik met Fenna nog op de fiets naar Leidsenhage. Deze wordt verbouwd tot de grootste mall van Nederland! Ik was al een tijdje niet geweest en het Fresh (food) gedeelte schiet al aardig op! Gezellig!

We moesten even naar de Action voor lampjes en ik vond daar nog een geweldig boek voor maar 1,88!

En voor Thomas namen we ook nog een klein cadeautje mee.

In de avond was ik bekaf en terwijl ik Thomas naar bed bracht nestelde ik mij lekker om mijn net verschoonde bed met een boek. Zalig.

Klaar voor een nieuwe week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Zo ben heel benieuwd naar het winkel cetrum als ze daarmee klaar zijn.
  De kinderen sporten zo goed.

  Xoxo

  september 13, 2018 at 06:38
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge