Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #107

Deze week had ik een aantal dagen twee kids in huis ipv 3. Fenna had een kamp van school. Dat was wel even rustig opeens! Ook hadden Andries en ik samen sinds tijden een uitje samen. Gezellig! Ik kreeg nog leuke post en had energie voor 10 op het gebied van bloggen. 😉 En ging ik naar een Young Adult event met twee gave auteurs!

Maandag

Vandaag ontving ik een bestelling van Boekenkraam. Ik heb mij lang ingehouden, maar ben vorige week toch overstag gegaan. Nu mag ik van mijzelf 2 maanden geen boeken meer kopen! 😉

Andries ging met Thomas naar judo in de avond. We hebben er echt super goed aan gedaan om hem naar de oudere groep te laten doorgaan. Hij is veel fanatieker bezig dan voorheen. Met zelfs ‘schuurplekken’ van al het vallen op zijn schouders…haha.

Dinsdag

Vandaag Fenna geholpen met het inpakken voor kamp. Ze gaat woensdag en is flink aan het stuiteren. Zelf had ik in de middag een tien minuten gesprek met één van Thomas’ zijn juffen. Hij doet het super goed in groep 3! Zo fijn om te horen.

Woensdag

Daar gaat mijn puber! Thomas had een studiedag dus wij brachten Fenna in de ochtend naar school vanwaar ze met 3 brugklassen in bussen naar kamp gingen. Allemaal stuiterende pubers om mij heen!

Omdat Fenna op kamp was gaf Amy het team van Thomas vandaag hockeytraining. Dus toen Andries, Amy en Thomas naar de club waren had ik even rust. Zalig!

Donderdag

Vandaag heel veel aan mijn blog gewerkt. Verder niet heel veel bijzonders.

Vrijdag

Uit school had Thomas zijn eerste werkboekje mee. Zo lief om die eerste woordjes te zien. Gek om te bedenken dat hij over een aantal maanden al heel veel woorden en zinnen kan lezen!

Ook deden wij in de middag even een spelletje memorie. Uiteraard won Thomas.

Andries haalde Fenna rond 4 uur op van school waar de brugklassen aankwamen van kamp. Ze had amper geslapen! Haar onder de douche gezet en daarna is ze lekker gaan slapen. Ik ging met Amy en Thomas naar mijn vaders’ huis om daar te eten. Mijn jongere broer is deze week 25 jaar geworden en als verrassing gingen we daar eten. Ook ontmoette ik toen eindelijk zijn vriendin! Super leuke meid.

Daarna snel door naar zwemles en na zwemles was mijn schoonmoeder inmiddels gearriveerd. Zij kwam oppassen zodat Andries en ik naar de surprise party van mijn broer konden. Ja, dat had zijn vriendin ook nog geregeld. Dit werd gehouden in Den Haag in een verbouwde bank. Super gaaf! Beneden in het hotel zijn alle gangen en de kluis verbouwd tot leuke zit plekjes en barretjes.

Meteen een perfecte setting om Andries op de foto te zetten met zijn nieuwe overhemd. (blog volgt binnenkort).

Rond een uurtje of half 11 reden wij met mijn vader mee terug naar huis. Een erg gezellige avond en mijn broer was compleet verrast. Dat is natuurlijk nog het leukste van allemaal. 😉

Zaterdag

Een stralende dag vandaag! Mijn schoonmoeder was blijven slapen dus gingen we met de hele bups in de vroege ochtend naar de hockeyclub. Thomas moest weer een wedstrijd spelen en tja, F-jes spelen lekker vroeg op de dag.

Het was weer genieten! Wij bleven op de club omdat Fenna ook iets later moest spelen en Amy vanaf de club door een teamgenoot zou worden opgepikt voor haar uit wedstrijd.

Ik draaide nog even mijn bardienst en kon nog een mooie halve wedstrijd van Fenna kijken. In de middag lekker naar huis en heerlijk thuis ontspannen. Ik heb zelfs nog even een uurtje op bed mijn ogen dichtgedaan. Zalig met de zon in mijn gezicht! Luxe….

Zondag

In de ochtend gingen we eerst naar de kerk. Het was startzondag met allemaal activiteiten en lekker eten na de dienst. Helaas konden we daar niet aan deelnemen want de meiden en ik hadden een event bij de kinderboekenwinkel In de Wolken om 13:00. Zelf ben ik te oud om mij aan te melden voor zo’n event, maar ik had de meiden wel opgegeven. Een uitgebreid verslag komt nog op mijn blog binnenkort.

De Vlietdagen zijn dit weekend en de hele Herenstraat in Voorburg stond vol met oldtimers. Super gaaf!

Ik mocht bij het Young Adult event blijven om foto’s te maken en kon zo mooi Chinouk Thijssen en Margje Woodrow ontmoeten. Super leuk!

Ik heb genoten!! Binnenkort dus een uitgebreider verslag.

Eenmaal thuis meteen eten maken en wat opruimen. Toen de bel ging keek ik wel even raar op toen er minstens 10 (!!!!) jongens aan de deur stonden! Is Fenna thuis??? Begint dat nu al?! De meiden gingen dus nog even naar het voetbalveldje met de hele club jongens om buiten te voetballen en “hangen”. Ik nestelde mij lekker op de bank met een boek en genoot van de zondagavond.

Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Leuke en fijne week!
  Hihihi….
  Ja, al die jongens die aangebeld hadden….

  Fijne dag

  september 17, 2018 at 07:43
 • Reply Jessica J.

  Kleine meisjes worden groot, hé, Hilde? 😉
  Jessica J. onlangs geplaatst…SLEEP by Max Richter • Slapen in de Kathedraal van AntwerpenMy Profile

  september 17, 2018 at 14:57
 • Reply Miranda

  Wat een leuke week en moest wel lachen om al die jongens aan de deur.

  september 21, 2018 at 20:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge