Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #109

Deze week was natuurlijk een topweek met de high tea van Tante Betsy! Genieten! Ook ontving ik nog gave pakketjes voor mijn blog waar ik ontzettend blij mee ben en kreeg Fenna een prik. Weer een bomvolle week en natuurlijk elke dag even een outfit foto erbij. Lees je mee?

Maandag

De dag begon prachtig met een hele felle regenboog. Op de foto lijkt hij absoluut niet fel, maar hij was het wel. Echt super mooi! Ik deed de boodschappen en genoot daarna even heerlijk van de rust thuis.

Vandaag had ik één van mijn favoriete model jurkjes aan. Appeltjes vandaag in de Tante Betsy Dress Twiggy Little Apple Black.

Tijdens het boodschappen doen zag ik deze in de schappen staan. Ik kreeg meteen zin in kerst! Daar moet ik nog even op wachten, maar alvast een beetje “kerst proeven” kon natuurlijk geen kwaad. 😉

Ook werd ik nog verblijd met een leuk pakketje van Dr. Pierre Ricaud! Wat een bofkont ben ik toch dat ik weer van die mooie producten mag uitproberen.

Thomas ging met Andries nog naar judo en verder hadden we een rustig avondje.

Dinsdag

Na de logopedie ging Thomas weer naar de kapper. Lekker weer zo’n fris geknipt koppie. Wat een lekker ventje is het ook.

Ik ging vandaag voor een zippie, de cactus dit keer!

En ik had zin om mijn Zoo Adventure boots erbij te dragen. Die lopen zo lekker. Foto is niet helemaal best, maar you get the picture!

Woensdag

Het was vandaag nog steeds vestjes dag. Dus dit keer een groen vestje in combinatie met mijn Tante Betsy bloms dress. Ook eentje die bijna elke week wel uit de kast komt om gedragen te worden.

In de middag met Fenna naar de ortho. Ik was mijn portemonnee vergeten, en het is betaald parkeren, dus ik bleef in de auto. Een half uur zenuwachtig lopen speuren of ik geen parkeerwachter zag. Ik vond het best een avontuur…haha.

Thomas heeft op woensdag altijd hockey training en kreeg van een vader van een jongetje uit het team een heus teamvest uitgereikt. Super stoer om nu al die gastjes in hetzelfde vest te zien!

Donderdag

De ochtend was druk. Ik moest langs de huisarts voor Amy, en naar de bank om iets te regelen met de passen van de meiden. Dit alleen al kostte mij een uur! Ik deed nog wat boodschappen en dook de Zeeman even in. Voor 16 euro voor Thomas een paar hele gave items kunnen scoren. Kijk, daar hou ik van!

Fenna moest in de middag haar tweede prik tegen baarmoederhalskanker. Dus ook weer even een verplicht afspraakje. Maar ja, hoort erbij!

En ik droeg vandaag mijn knalroze Tante Betsy. Eentje die ik niet vaak draag omdat ik mijn buik er niet al te florissant in vind, maar ja, die zit er nu eenmaal….;-)

In de avond had Amy hockey en was ik al zenuwachtig voor de volgende dag.

Vrijdag

Tante Betsy dag!! Het hele verslag kan je hier lezen. Maar als je goed op de groepsfoto kijkt zie je ook mijn outfit van die dag…;-)

Mijn vader ving vandaag even mijn pakketjes op die werden bezorgd….oeps

Toen ik eenmaal thuis was kon ik meteen door naar zwemles. Thomas vloog mij in mijn armen alsof ik weken was weggeweest..haha. Daarna even langs bij mijn vader om de pakketjes op te halen. Oa deze gave Zoo Adventure laarzen zaten erbij!

En deze Sendra riem voor Amy haar verjaardag die ik bij Boeties bestelde.

Ik was in de avond helemaal op van de drukke dag. Ik dook dus niet al te laat mijn bedje in. Nagenietend van deze fantastische dag.

Zaterdag

In de ochtend moest Thomas gelukkig thuis hockeyen. Dus we konden iets later ons bed uit. Om kwart voor 10 moest hij spelen en daarna bracht ik hem bij opa en oma. Daar is hij lekker het bos mee in geweest.

Zo kon ik rustig bij Amy haar wedstrijd kijken in Rotterdam. Ze speelde weer super goed en maakte nog een prachtige goal! Het werd uiteindelijk gelijkspel.

Na haar wedstrijd pikten wij Andries in Rijswijk bij de club op, daarna Thomas bij mijn vader en gingen we even naar huis. Om kwart voor 6 was Fenna haar wedstrijd (gelukkig ook thuis) en Amy mocht daar invallen. De meiden afgezet en ik ging toen even met Thomas voor de wedstrijd bij de Mac eten. Altijd feest!

Daarna de wedstrijd gekeken van de meiden. Helaas was de tegenstander een tikkeltje beter en verloren ze met 2-0

Toen we thuis kwamen was het al donker en bedacht ik mij dat ik nog een outfit foto moest maken! oeps…

Ik had vandaag mijn Sporty dress dus aan..haha.

Zondag

Toen Thomas om half 8 wakker werd kon ik hem mooi naar beneden sturen. Andries keek Formule 1 dus die was al beneden. Ik voelde namelijk dat ik echt nog even moest slapen, en werd uiteindelijk pas om kwart voor 10 wakker! Niks voor mij! Blijkbaar had ik het even nodig.

Ik ging naar de supermarkt en beloonde mijzelf met een bosje bloemen. Gewoon omdat ik het leuk vind!

Thuis meteen even een beetje herfst sfeer gecreëerd. Thomas had namelijk flink wat kastanjes met opa en oma gevonden!

Mijn outfit van vandaag kwam gisteren al in mijn blog voorbij:

Danefae

De Gallop Blue Dress van Tante Betsy mocht vandaag uit de kast.

Verder had ik vandaag een rustig dagje. Ik rommelde wat in huis, deed was wassen en genoot even van het niks moeten…..herkenbaar? Heerlijke zondag!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo een leuke en fijne week had jij met je gezin en met Tante Betsy fans en bloggers
  Prachtige nieuwe boots.

  Fijne nieuwe week

  oktober 8, 2018 at 06:29
 • Reply Sylvia W

  Wat een week denk je als je het terug leest zelf niet eens hoe heb ik het er in gekregen? Maar you did it! Wat een heerlijke out-fits had je erbij aan en ook de fifi met trots dragen want ondanks dat ik vind dat je er top uit ziet (ook van dichtbij!) hebben er ook een stel hele mooie kinderen in jou buik gezeten. Dus niet te streng zijn voor jezelf hihi. Ik wens je een hele fijne nieuwe week maar eerst mooie maandagavond dromen x

  oktober 8, 2018 at 22:24
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverd wat leuk dat je weer outfit foto’s deelt in je weekoverzicht. Ik geniet daar altijd enorm van en natuurlijk ook van foto’s van je kids en manlief ;). Leuk om te zien hoe je je jurkjes combineert en nog steeds geniet van jurkjes van oudere collecties. Gave ZOO Adventure laarzen kreeg je, ik kreeg een paar Fuchsia roze en ben er enorm blii mee. En het was zo leuk om je weer bij Tante Betsy gezien en gesproken te hebben. Heb een fijne week! Dikke knuffels!
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…So in love with Tante Betsy Lola dressesMy Profile

  oktober 9, 2018 at 20:12
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge