Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #110

Deze week kwam mijn moeder gezellig een dagje langs voor de verjaardag van de meiden. Het was stralend weer dus we gingen er ook nog even op uit. Ik kreeg van haar een prachtige armband, nog als een soort symbool voor het feit dat mijn uitslagen na mijn melanoom helemaal goed waren. Ook ontving ik nog 2 gave Tante Betsy jurkjes en maakte ik weer een outfit post elke dag. 

Maandag

Vandaag had ik Fenna ziek thuis. Dus mijn dag was even anders dan ik van te voren in gedachten had. Ik deed wat boodschappen, ruimde het huis aan kant en werkte aan mijn blog. Fenna lag vooral op de bank Netflix te kijken. Andries kwam uit de nachtdienst en was ook niet helemaal in zijn goede doen. Ik ging daarom met Thomas maar naar judo. Mijn outfit van vandaag:

Dinsdag

Dinsdag is altijd logopedie dag. Thomas pik ik dan om kwart voor 2 uit de klas en rij met hem door. Waarschijnlijk zijn dit de laatste 20 sessies, ook wel een fijn vooruitzicht.

Lekker vrolijk mannetje is het toch!

En mijn outfit voor vandaag was dit Tante Betsy jurkje, ik hou van deze kleur!

Woensdag

Iedereen weer naar school vandaag! Ik kon in de ochtend even een flinke strijk wegwerken. En ik werkte nog even aan mijn blog.

Gewoon even een leuke foto van Thomas.

Vandaag koos ik voor mooi blauw! De Tante Betsy big flower blue (volgens mij ;-))

Amy en ik zijn wat meer aan het opletten met ons eetpatroon. En we zijn al heel goed bezig! Dus in de avond heel gezond aan de mandarijn!

Donderdag

Vandaag kreeg ik een zalig pakket binnen welke ik door mijn blog heb ontvangen. Voorlopig genoeg voorraad tussendoortjes!

Amy en Fenna zijn bijna jarig en ja, daar horen cadeautjes bij. Voor Fenna heb ik een paar Sendra laarzen besteld bij Boeties, en Amy wilde ze wel graag van haar kleedgeld. Dus er kwamen gewoon twee paar Sendra Biker Boots binnen. Trouwens; voor mijn lezers heb ik 10% korting bij Boeties met code: hillybilly10

In de middag ging Thomas weer eens lekker met zijn tiptoi aan de slag. Dat was alweer even geleden. En leuk dat hij het weer vond!

En mijn outfit (was ik toch bijna weer vergeten de foto te maken ;-))

Vrijdag

Vandaag kwamen mijn moeder en zusje gezellig voor de verjaardag van mijn meiden. Die trouwens toevallig vandaag een studiedag hadden! Top! We gingen lekker naar Zoetermeer, zonder Fenna, die had al een afspraak met vriendinnen om naar Den Haag te gaan.

En we hebben heerlijk geluncht met elkaar. Super gezellig! En Amy en ik hebben heel stoer geen toetje genomen! haha

Voor Thomas kocht mijn moeder nog dit geweldige boek. Wat een toffe cover hè?!

En de jongen in dit boek heet ook Thomas (alleen dan zonder ‘h’)

Mijn moeder had in de zomer, net voor mijn operatie, al gezegd dat ik van haar een Pandora armband zou krijgen. Als symbool en soort van steun. Vandaag was eindelijk de dag dat we de gelegenheid hadden om er eentje uit te zoeken. En wat is hij mooi!

Ik kreeg de armband, 2 bedels met een mooie betekenis; een hartje met daughter met een mooi steentje (omdat ik natuurlijk haar dochter ben ;-)) en een bedel met de family tree (omdat familie elkaar bindt). Achterop die bedel staat ook nog de tekst: Family is where love grows. En nog 2 super mooie stoppers. Ik ben er echt zo blij mee! En elke keer als ik nu naar die bedels kijk besef ik ook hoe blij ik ben dat ik zo’n fijne familie heb die je ook door moeilijke tijden heen helpt.

Bij de Steps liepen we ook nog even naar binnen waar Amy deze super mooie set ging passen. Wat staat dit haar fantastisch! Zeker omdat ze van de week een dipje had (door een jongen die wat over haar figuur had gezegd) was ik zo blij (en stiekem ook een beetje emotioneel) dat ze zo straalde in deze set. Wat is het toch een prachtmeid!! Amy, laat je niet gek maken over wat andere mensen van je vinden, je bent prachtig en mooi zoals je bent. xxx (en deze set ging ook mee naar huis natuurlijk. Lieve oma ;-))

Mijn moeder werd om half 6 door de taxi gehaald en ik ging vlak daarna met Thomas naar zwemles. Ik was al wat snotterig, maar tijdens de zwemles stortte ik helemaal in. Zweterig en snotverkouden. Dus ik dook om half 9 heerlijk mijn bed in. Ik wil niet ziek worden!

Zaterdag

In de ochtend stapte ik met Fenna op de fiets om naar hockey te gaan. Andries ging met Amy naar Voorhout voor haar wedstrijd. (hij nam Thomas mee). Ik voelde mij na een lange nacht gelukkig wel weer wat beter.

Bij thuiskomst maakte ik mijn nieuwe Tante Betsy pakketje open! Wow, weer 2 heerlijke nieuwe jurkjes! Laat de koudere dagen maar komen, dan zet ik ze meteen op de foto om te showen op mijn blog 😉

Eigenlijk was deze jurk uiteindelijk best warm voor mijn outfit van vandaag. Het was ook echt warm! Ik ging lekker op tijd douchen, maskertje nemen en dook heerlijk met een boek op de bank. Ook keek ik met Andries nog een nieuwe spannende serie op Netflix. (iets met Hillhouse ofzo)

Zondag

Om 11 uur gingen we naar mijn bonusmoeder, zij is jarig vandaag! Daar aten we taart (Amy en ik namen een plakje Indische Cake ;-)) en gingen we lunchen met elkaar. Heel gezellig om iedereen weer even te zien. Zeker ook omdat 2 van mijn broers (van vaders kant) bijna op vakantie naar Amerika te gaan. Dus we konden elkaar nog even spreken.

Ook maakte ik in de tuin bij mijn vader nog een paar leuke foto’s van de meiden.

Wat een beauties!

Eenmaal thuis nam ik een video op over een nieuwe bookrelease. Vandaag online en dan kan je het boek winnen! (mijn YouTube kanaal)

En nu heb je natuurlijk al een stukje van mijn outfit gezien ;-). Maar hier nog even mijn complete outfit:

Met mijn rode Sanita laarzen natuurlijk! (al hadden slippers ook wel gekund..haha).

In de middag heb ik ontzettend veel gelezen. Dit weekend gewoon 2 boeken uit! (wel wat dunnere boeken hoor ;-)). Maar ik moet even een inhaalspurt maken als ik een beetje mijn TBR lijstje wil afwerken voor deze maand. Nog één weekje voordat de herfstvakantie begint! En Amy is natuurlijk jarig donderdag, dus het wordt vast weer een super leuke week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Corine

  Prachtige armband,wat zul je daar veel plezier van hebben en de speciale herinnering. Wat ook een leuke outfits weer!! Druk weekje zo, groetjes Corine

  oktober 15, 2018 at 08:00
 • Reply Jelka

  Wat lijken je meiden op jou zeg! En mooie outfits ook. We hebben geloof ik wel een beetje dezelfde smaak (ook in meisjesnamen) maar ik heb pas wat later tante betsy ontdekt. Dus ik zie wel wat jurkjes voorbij komen die nog op mijn lijstje staan!
  Hier is de herfstvakantie deze week al begonnen!! Jeej!

  oktober 15, 2018 at 08:18
 • Reply chucky1012

  Nou zeg de kinderen zien er zo mooi uit.
  Dat iemand dat zomaar durfde te zeggen…
  Ik weet wat is want vroeger werd ik zoveel gepest en dat moet stoppen.
  Een prachtige set kleding dat jou dochter heel mooi staat.
  Schitterende armband met mooie bedels en zeer speciaal ❤
  Wat zijn jij en je dochter goed bezig om lekkernijen te laten staan.
  Prachtige foto’s met de nieuwe TB jurken.
  Leuk dat jullie even een dagje uit waren.

  Xoxo

  oktober 15, 2018 at 11:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge