Follow:
diary, Tante Betsy

Hillybilly’s Diary #113

Deze week was Fenna jarig! 13 Jaar alweer! Dus wederom weer een week van visite en gezelligheid. Ook ging ik met Thomas zijn klas mee naar een bezoekje aan de bibliotheek. Er werd uiteraard ook weer gehockeyd en ik show ook nog even mijn outfits. 

Maandag

Een zieke man thuis….need I say more? Andries had een verkoudheid en voelde zich niet lekker. Mijn hoop op een leeg huis was dus weer vervlogen. 😉

Ik moest dus ook met Thomas mee naar judo. Kon ik daar mooi even een outfit maken.

Dit jurkje van Tante Betsy vergeet ik vaak te pakken, maar hij zit zalig! En past weer perfect met mijn rode Sanita laarzen en rode Danefae jas.

Dinsdag

Wat een regen vandaag! Het hield maar niet op!

En precies vandaag moest ik van hot naar her. Gelukkig kon ik de auto pakken. Zo moest ik met Thomas naar logopedie natuurlijk.

Amy was erg vroeg uit, dus daar ging ik nog even mee naar het winkelcentrum voor nieuwe gym/zaalhockeyschoenen.

Voor Thomas scoorde ik nog een nieuwe winterjas bij de Zeeman.

Check die natte afdrukken op mijn vloer…haha.

Amy bracht ik nog naar de hockeytraining. Maar daarvoor hadden we nog een heftige situatie. Amy moest naar de fysio en gaat daar altijd zelf heen op de fiets. (is misschien een minuut of 5 fietsen). Werd ik gebeld door haar nadat ze bij de fysio was geweest. Helemaal in tranen en overstuur. Was er een klein meisje voor haar fiets de straat op gerend. Amy heeft dat meisje dus aangereden met haar fiets. Ik snel op mijn fiets gesprongen, in de regen, om naar haar toe te gaan. Dan kom je aanfietsen, ambulance, 4 (!) politieauto’s ter plaatse. En dan zie je je kind helemaal in tranen daar met een agent en een omstander staan. Pffff….dat ging mij niet in de koude kleren zitten.

Gelukkig bleek achteraf alles met het meisje in orde te zijn en liep het met een sisser af. Maar ik kan jullie vertellen dat ik in de avond helemaal gesloopt was!

Ik kan ook aan mijn stand van mijn ogen zien dat ik erg moe was in de avond. Ik hoop voorlopig niet meer zulke heftige dagen mee te maken. Ik heb voor mijn gevoel die dag niet op mijn kont gezeten!

Woensdag

Vandaag ging ik als hulpouder mee naar de bibliotheek met Thomas zijn klas. Gelukkig was het stralend weer!

Er werd een verhaaltje voorgelezen, ze mochten een soort mini speurtocht doen met een tablet en kijken bij het inleverpunt, hoe de boeken over de lopende band naar binnen komen. Een leuk bezoekje en een fikse wandeling heen en terug.

In de middag gingen Andries en Fenna met Thomas naar hockeytraining en genoot ik even van de rust…

En toen het zonlicht precies zo in mijn gezicht viel vond ik dat hét moment voor mijn outfit foto. Deze jurk is echt een favoriet van mij!

zippierainblue

Donderdag

Fenna jarig! In de ochtend natuurlijk even zingen en een klein cadeautje (haar Sendra laarzen had ze al eerder gekregen). Overdag rommelde ik wat in huis en deed ik wat werk voor mijn blog.

Mijn outfit van vandaag was deze geweldige jurk:

Ik ben wel erg van de zippies deze week. Sorry voor de slechte foto, het was al schemerig. En ja, mijn plant is zo goed als dood…haha

Fenna mocht uiteraard kiezen wat we gingen eten, ze was tenslotte jarig!

Nou duidelijk toch? 😉

In de avond kwamen mijn vader en (bonus)moeder op verjaardagsvisite. Mijn bonusmoeder was net terug van een weekje Dubai, dus kon meteen haar vakantieverhalen vertellen. Erg gezellig zo nog even visite.

Vrijdag

En weer een zippie! Ik heb het niet bewust gedaan, maar deze week blijkt bijna een soort zippieweek te zijn voor mij. Ook deze vind ik wederom geweldig en word ik echt enorm blij van!

Vandaag werkte ik de strijk grotendeels weg. In de middag was het even puzzelen. Thomas had een feestje, Amy een etentje en Fenna en Andries hockeytraining. Dus een hoop plannen. Ik haalde Thomas en ging meteen door naar zwemles waar ik nog even een foto van mij in mijn Tante Betsy jas maakte snel.

Zo ontzettend blij met deze jas!

Ik kreeg vandaag ook weer een aantal boeken binnen voor mijn blog. Zo ook deze, wat een prachtige cover!

In de avond keken de meiden de Voice en ik las heerlijk op de bank een boek. Weekend!

Zaterdag

Om 8:15 stonden Andries en ik alweer met Thomas bij de hockeyclub. Lekker vroeg! (wel leuk dat ik op de club Jochem Meyer spotte! Had eigenlijk mijn nieuwe Gorgels boek moeten meenemen om te laten signeren..haha).

Na Thomas zijn wedstrijd kon ik even chillen en ging Andries met Fenna haar wedstrijd mee. Ik droeg vandaag heel makkelijk en sportief mijn rode vest als jurkje, ideaal!

Ik maakt in de middag alvast een aardbeienkwarktaart. (of zoals Thomas hem noemt Fristi-taart!)

Rond etenstijd kwam mijn jongere broer Tim met zijn vriendin Zinzi langs voor Amy en Fenna hun verjaardag. Ze hadden als cadeautje iets uit Amerika meegenomen en er zat nog een kaart bij……Toen Amy en Fenna dat lazen gingen ze helemaal door het dolle…

Nou, ik denk dat jullie wel begrijpen waarom?! 😉

Zondag

Ik had echt behoefte aan een ochtend niks. Dus we gingen niet naar de kerk. Ik kon heerlijk rustig aan doen want ik hoefde Thomas pas om half 1 weg te brengen naar een feestje. Daarna ging ik met Fenna door naar de hockeyclub, ze mocht weer invallen bij het team van haar coaches.

Het was stralend weer, dus Fenna vond het lekker om nog even een wedstrijdje in te vallen. Meiden waren allemaal een stukje ouder, maar dat deerde haar niet. Ze genoot volop.

Daarna snel door naar huis want de visite uit Mijdrecht zou bijna op de stoep staan, voor Fenna haar verjaardag.

Bijna iedereen was er, dus een huis vol gezelligheid. Fenna offerde zich op met Thomas om heerlijk met de kleine nichtjes en neefje te spelen.

We aten met elkaar lekker broodjes worst en na het eten droop iedereen weer af naar huis. Ik ruimde de keuken en de woonkamer op en daarna was het huiswerk en chill tijd! En ik zit nu achter de pc en heb nog even snel mijn outfit van vandaag op de foto gezet. Mijn heerlijke Tante Betsy jurk van badstof, deze wil je nooit meer uit!

Morgen weer op de weegschaal. Ben bang dat er deze week niets af is met al het taart en mc Donalds. Morgen weer met goede moed verder!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply chucky1012

  Gefeliciteerd
  Jeetje wat een week.
  Fijne afsluiting het verjaardagsfeest.
  Leuk zeg om naar Parijs te gaan….
  Ga ik volgend jaar ook naar toe….
  Fijn dat jij een hele week zippie Dresden aan had.

  Xoxo

  november 5, 2018 at 06:20
  • Reply hillybillybeauty

   Oh leuk! Parijs is zó gaaf!

   november 5, 2018 at 19:47
 • Reply Susan happy Tante Betsy blogger

  Hey lieverd op de allereerste plaats nog van harte gefeliciteerd met Fenna. Ik zag het wel langskomen op Facebook, maar zat niet lekker in mijn vel. En ja dat geeft toch wel goed weer hoe mijn week was en afgelopen weken. Merk ook dat ik minder happy op de foto sta, maar ik merk dat ik nu tot rust aan het komen ben (heb me ziekgemeld op het werk) en dat ik in de natuur toch blijer wordt. Dus maar veel gaan wandelen deze week ;). Heb een fijne week lieverd! Dikke knuffels!
  Susan happy Tante Betsy blogger onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy blog FashionBootZ giveawayMy Profile

  november 5, 2018 at 09:50
  • Reply hillybillybeauty

   Ach meis, wat naar dat het even wat minder gaat. Woonde je maar dichtbij, kwam ik je even opzoeken. Dikke knuf van mij xxx

   november 5, 2018 at 19:47
 • Reply Caro

  Gefeliciteerd nog. Wat een feestelijke en drukke week. En die arme Amy… wat een toestand met dat kleine meiske. Is je dochter goed van de schrik bekomen? Vingen die politie agenten haar een beetje goed op? Nou. Deze week ietsie rustiger aan dan

  november 5, 2018 at 10:57
  • Reply hillybillybeauty

   Was een hele lieve agent. Hij kalmeerde Amy goed en was heel duidelijk. Gaat dus weer goed met haar. Gelukkig geen nare dromen oid, daar was ik nog even bang voor 😉

   november 5, 2018 at 19:46
   • Reply Caro

    Gelukkig. Fijn voor iedereen dat het goed is afgelopen❤️

    november 5, 2018 at 20:03
 • Reply Petra van Vliet

  Wat een week!! Puf!
  En jeetje, wat zul je geschrokken zijn na de fietsaanrijding van Amy!
  Daar zou ik ook last van hebben zeg!
  Hoe is het nu met Amy? Heeft ze er nog last van?
  Ik hoop het niet voor haar (en voor jou)
  Ik hou ook enorm van Zippy’s! Ze staan je stuk voor stuk mooi!

  november 5, 2018 at 14:24
  • Reply hillybillybeauty

   Gaat gelukkig goed met haar. Ze heeft van de moeder van het meisje later nog een berichtje gekregen dat het goed met het meisje gaat. Lief dat je het vraagt.

   november 5, 2018 at 19:44
   • Reply Petra van Vliet

    Oh, gelukkig dat het goed met Amy gaat! En wat aardig van die moeder dat ze nog heeft laten weten dat het met haar dochter ook goed gaat! x

    november 5, 2018 at 21:53
 • Reply Evelien

  Gefeliciteerd met Fenna!
  Ga je normaliter wel naar de kerk op zondagochtend? Hoe vind je zo’n dienst?
  Ik zit er ook aan te denken namelijk. Je zippie is trouwens echt THA BOMB!
  Evelien onlangs geplaatst…Review: Lush Yog Nog bodylotionMy Profile

  november 5, 2018 at 19:25
  • Reply hillybillybeauty

   Ja wij gaan al zo’n 15 jaar naar de kerk. Nu al ruim 10 jaar erg tevreden bij een evangelische gemeente in Zoetermeer. Van de zomer een keer bij vrienden in Assen naar een City Life Church geweest, ook gaaf!

   november 5, 2018 at 19:43
   • Reply Evelien

    Wat tof zeg. Bedankt voor je antwoord!

    november 6, 2018 at 12:37
 • Reply Sylvia W

  Hihi heb jij wel eens als je jou weekblog terug leest dat je denkt hoe kreeg ik ‘t allemaal in die ene week gepast? Laat staan in sommige dagen…En natuurlijk als nog gefeliciteerd met je dochter! Super gaaf, naar Parijs, ik ben er zelf lekker impulsief afgelopen zomer een paar daagjes geweest. Wat heftig! De aanrijding! kan me voorstellen dat deze melding heftig binnen kwam, gelukkig is alles goed gekomen. Ook de zippies staan je super en de onbedoelde comfortabel heid was denk ik wel erg lekker! Ik hoop dat je deze week een rustiger weekje hebt. Geniet x

  november 6, 2018 at 15:48
 • Reply Miranda

  Gefeliciteerd met Fenna, en wat een mooi cadeau naar Parijs.
  Wat schrikken van en voor Amy… pfff. Arme meid. Fijn dat het meeviel met het meisje en dat haar moeder nog even wat liet weten.

  november 11, 2018 at 09:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge