Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #117

Eigenlijk was dit een heerlijk weekje. Ik had veel tijd om lekker in het huis te rommelen en we vierden natuurlijk Sinterklaasavond! Ook hadden Amy en Fenna nog een betaald klusje als Piet. Het weekend was weer in het teken van hockey, dit keer in de zaal. Ook ging ik met mijn vader en de meiden naar de film, super gaaf! En er begon een geweldige bloghop met heel veel kans op gave prijzen!

Maandag

Ik geniet altijd van de maandag. Ik ruim altijd de kamer op, maar alles schoon in huis en de keuken en geniet daarna heerlijk van de stilte. Ik heb nog heerlijke thee uit Engeland om van te genieten op zo’n dag als vandaag.

Thomas had nog judo vandaag, gelukkig ging Andries daarheen. Ik had namelijk niet zo’n zin om nog de deur uit te gaan in de avond. ­čśë

Dinsdag

De spanning voor pakjesavond is volop aanwezig! Daarom even uit de logopedie lekker met een boekje ontspannen. Thomas heeft dit eerste Dogman deel van ons gekregen, deel 2 ligt als recensie exemplaar klaar. Hij heeft bijna een heel uur in het boek gelezen/gekeken. Hij vond het fantastisch!

Woensdag

Pakjesavond! Natuurlijk eerst sinterklaasfeest op school. En dat was reuze spectaculair gedaan zeg! De pieten kwamen met de ambulance en sinterklaas met een politieauto met loeiende sirenes! Wow! Thomas keek zijn ogen uit!

In de middag gingen Amy en Fenna zich veranderen in zwarte piet. Ze hadden een betaald klusje bij een moeder van school. Haar zoontje zit bij Thomas in de klas. Of Amy en Fenna, met voorkennis van de 4 kinderen die er in huis zouden zijn, even een leuk momentje wilden verzorgen met de kinderen. Ze deden het hartstikke leuk!

Eenmaal thuis gauw onder de douche en patatjes bestellen. Mijn vader en (bonus)moeder kwamen bij ons sinterklaas vieren. Gezellig!

Er waren gedichten, en natuurlijk heel veel mooie cadeautjes! Voor de meiden mooie sieraden, en voor Thomas leuk speelgoed. En natuurlijk de nodige chocolade. Het was een hele gezellige avond zo met elkaar!

Donderdag

Thomas mocht iets later beginnen vandaag. Dat is na pakjesavond natuurlijk geen straf. Zo kon hij mooi in de ochtend al zijn Lego auto in elkaar zetten.

Na school hadden de meiden zaalhockeytraining. Thomas en ik hadden dus samen een rustig avondje. Hij kon heerlijk spelen met zijn nieuwe speelgoed en ik dook in een mooi boek. Heerlijk zulke avondjes!

Vrijdag

Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt. Het was trouwens de hele dag bagger weer. Wel kwam er een leuke winactie op mijn blog. Je kan nog meedoen t/m 13 december.

dagboekvaneenmuts

Amy had een leuk uitje in de avond, die ging met haar hockeyteam kijken bij een ijshockeywedstrijd in de Uithof. Ze kwam pas om 12 uur thuis en vond het fantastisch!! Andries had een feest van zijn werk, dus die verwachtte ik niet eerder dan een uur of 2 thuis. Toen Amy eindelijk thuis was kon ik eindelijk mijn bed in. Veel te laat voor mij…haha

Zaterdag

Vandaag is de grote Kerst bloghop gestart. Een gave winactie op 12 blogs! Dus heel veel kans op mooie prijzen. Als je nog niet hebt meegedaan zou ik dat zeker doen.

In de ochtend ging ik met de meiden naar Delft. Zij vielen allebei in bij hetzelfde team, dus dat was mooi. En beide wedstrijden (zaalhockey wedstrijden zijn altijd in een drieluik, dus je speelt 2 wedstrijden) gewonnen!

Eenmaal thuis gingen de meiden snel douchen en zich klaarmaken, want om kwart voor 3 zou mijn vader ons oppikken….

 

Yes! We gingen lekker naar de bios! Mijn vader was vorige maand jarig, en als cadeautje namen we hem mee naar de bios.

We waren wat vroeg, dus nog even chillen voor de zaal. Amy staat er charmant op…haha

Het was echt een fantastische film. We hebben genoten!

Zondag

Vandaag een drukke hockeydag. Ik ging met Amy mee naar haar thuiswedstrijden in Rijswijk. Fenna moest uit en ook Andries moest met zijn team uit spelen. En geloof het of niet, allemaal hebben ze beide wedstrijden gewonnen. Een vruchtbaar hockeyweekeind dus! In de middag ging Andries met Amy en Fenna een kerstboom halen.

Ik wilde eigenlijk een neppe dit jaar, maar ok, Andries zijn zin. Ik heb nog geen foto van hoe hij in de kamer staat, want hij is nog niet opgetuigd.

De rest van de zondag stond in het teken van de was, sport kijken op tv en heerlijk lezen. En, oh ja, tussen de regenbuien door heb ik snel met Amy wat foto’s gemaakt. Die artikelen volgen deze week op mijn blog.

 

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Zo een leuke en gezellige week hadden jullie
  Wat schattig dat de meiden verkleed waren geweest op het kinderfeest.
  Goed dat iedereen gewonnen had met hockey

  Xoxo

  december 10, 2018 at 19:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge