Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #124

Een rustige week deze week! Wel af en toe een kind thuis van school, de hockeywedstrijden, maar verder niet heel veel drukte. Dat is ook weleens lekker toch? Wat heb ik deze week verder gedaan? I’ll show you!

Maandag

In de ochtend moest ik naar het ziekenhuis voor mijn controle. Elke drie maanden moet ik op controle om te kijken of er geen onrustige plekjes op mijn huid zijn bijgekomen. Ik ben weer door de APK! Gelukkig geen rare dingen gevonden. Hierna ging ik even naar het winkelcentrum om voor Amy op pad te gaan voor een groot schrift om haar leren voor de proefwerkweek wat makkelijker te maken.

Gevonden! En ik vond het toch wel leuk om nog even in de kerstsfeer te zijn…hahah

Ik had het overigens best koud de hele dag! En wat doe je dan? Inderdaad, lekker met een kop thee, dekentje en een boek op de bank….

Dinsdag

Vandaag deed ik de boodschappen en werd helemaal blij van deze leuke kleren bij de Hema. Ik heb niks gekocht, ik ben namelijk flink aan het sparen voor Engeland in maart!

Woensdag

Vandaag was het nog steeds flink koud. Ik heb niet heel veel gedaan. Thomas had hockeytraining, Fenna was vandaag thuis van school omdat ze zich niet lekker voelde. En Amy kwam uit school, ging in de stoel zitten en kwam er vervolgens niet meer uit. Wéér ontzettend veel last van haar stuitje…die dus ook in de lappenmand. Gaat lekker hier…;-(

Donderdag

Vandaag Fenna weer naar school en Amy thuis. Gelukkig kan ze hierdoor wel extra leren voor de proefwerkweek. Ik ging bij Thomas voorlezen in de klas in de middag. In de ochtend even voor Amy langs de dokter gegaan, helaas is er aan een stuitje niks te doen. Helaas….

Fenna ging met Andries naar de hockeytraining in de avond.

Vrijdag

Vandaag kwam er erg leuke post binnen uit Engeland!

Ik heb zo’n zin om deze boeken te lezen! Alleen de covers zien er al fantastisch uit!

En kijk eens, toch een soort van witte kerst…haha

In de avond ging Andries naar zwemles met Thomas. Heerlijk, ik hoefde er niet meer uit!

Zaterdag

Ik wil dit jaar wat series compleet maken waarvan ik niet alle delen in de kast heb staan. Het liefst natuurlijk ook in dezelfde uitvoering als het deel wat ik al heb staan. Dat is niet altijd heel erg makkelijk. Daarom werd ik dolblij van het appje van een vriendin van mij! Ze had deze nog in het magazijn gevonden, jippie!

Mijn moeder is helemaal into Marie Kondo, dus ik heb mazzel. Mijn handdoeken zijn voor een groot deel aan vervanging toe namelijk..

In de middag gingen we bij Andries zijn jongensteam kijken, die hij traint. Zij zijn namelijk bijna zaalkampioen! Dus wel even leuk om even te supporten.

En in de avond kreeg Andries te horen dat hun concurrent gelijk had gespeeld, en zij dus definitief kampioen zijn! Super tof!

Amy moet morgen spelen, hopelijk gaat haar pijn ietsje meer weg, het is zo sneu voor haar!

In de avond keken we uiteraard Wie is de Mol, en ik heb al mijn punten nog! Chill!!

Zondag

Een rustige ochtend hadden we. We hoefden pas in de middag naar hockey. Amy flink onder de pijnstillers, want bij haar stond er ook een kampioenschap op het spel. Helaas kon ze daardoor niet voluit spelen. En ondanks haar super inzet, en 4 goals, was het nét niet genoeg om kampioen te worden. Tot tranen geroerd liep ze van de pijn het veld af. Ik heb het zo met haar te doen! In de avond plofte ik op de bank met een heerlijke thriller…

Al moet ik hem morgen even opzij leggen, want dan begint de readathon waar ik aan meedoe. Dus dan ga ik even een ander boek beginnen.

Fenna werd niet lekker in de avond, waarschijnlijk nu écht de griep. We gaan het zien morgen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge