Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #129

Een stormachtige week! Het was eigenlijk een week met veel hockey, regen en pakketjes inpakken. Ook had ik een druk, maar gezellig, weekend. En het is gewoon alweer maart! Een maand waarin ik hele leuke dingen ga doen ­čśë

Maandag

De eerste dag van de week is altijd een beetje chaotisch. Ik moet de bende opruimen van het weekend, boodschappen doen en vaak wat kleine klusjes waar ik in het weekend niet aan toegekomen ben. Ik kon gelukkig in de middag, nadat Andries uit bed was, even een video opnemen. Nog een paar te gaan!

Dinsdag

Andries heeft deze week avonddienst, dus de middag en avond zijn voor mij een drukte van belang! Ik moet daarom zoveel mogelijk overdag doen. Dinsdag heb ik bijna de hele dag achter de pc gezeten totdat ik Thomas uit school moest halen.

In de avond moesten Amy en Fenna hockeyen. Jammer voort Thomas, maar hij moest dus mee. Net toen we op de hockeyclub aankwamen zat zijn vinger tussen een klem. Dat begon dus met dikke tranen en een theatrale opvoering….zucht.

Gelukkig blijkt een pleister ook fantastisch tegen pijn te werken ­čśë

Woensdag

In de ochtend had ik gezellig een koffieochtendje met vriendinnen in de Intratuin. Ik heb mijzelf eventjes verwend…

In de middag had Thomas hockey en heb ik in het clubhuis gezellig met een paar moeders zitten kletsen. Daar bleken een paar leesfanaten bij te zitten, dus ik heb weer een mooi adresje waar mijn gelezen boeken heen kunnen. Top!

Donderdag

Vandaag kwam mijn proWIN bestelling al binnen! Super snel! Dus mijn ochtend ging op aan de bestellingen klaarmaken.

De bestellingen van mijn party konden mooi in tasjes en staan klaar om uitgedeeld te worden. De internetbestellingen maakte ik ook meteen in orde en bracht ik ook weg. Allemaal weer blije klanten! (en ik zelf ook blij, want er zat ook genoeg voor mijzelf bij deze bestelling…haha)

In de avond moest Amy weer trainen, dus mijn derde avond op rij op de club. En ja, Thomas was ook weer gezellig mee…arm kind.

Vrijdag

In de ochtend ging ik even naar mijn zusje. Mijn moeder kwam daar even langs en zo kon ik mooi mijn moeders bestelling langsbrengen. Even gezellig een theetje doen met elkaar en toen moest ik weer weg. In de middag kreeg Thomas een vriendje te spelen en die bleef gezellig eten. Daarna door naar zwemles. Ik hoop zo dat Thomas eind deze maand voor zijn B mag! Dan zijn we wat mij betreft klaar…;-)

Zaterdag

Hockeydag!

In de ochtend moesten we naar Leiden voor Thomas zijn wedstrijd. Gelukkig was het nog droog en wonnen ze met 8-1!

Daarna snel naar huis, Thomas kon bij Amy thuisblijven. Andries en ik op de fiets naar de hockeyclub hier vlakbij, daar moest Fenna spelen. Ook daar nog steeds droog, wel een harde wind helaas. Fenna won met 1-0. Andries fietste snel naar huis om Amy af te lossen want die moest op dezelfde club als Fenna spelen. Ik kon daar dus mooi wachten. Toen begon het ontzettend te regenen…..balen!

Gelukkig konden we ergens onder een afdakje schuilen. Halverwege de wedstrijd klaarde het wat op en konden we weer dichterbij het hek staan. Amy won ook vandaag, met 2-0!

Daarna naar huis, lekker warm douchen en een makkelijk pak aan. Andries was de rest van de middag en avond weg, dus we bestelde een patatje en genoten in de avond van de finale van Wie is de Mol. Daarna lekker naar bed, voldaan en moe!

Zondag

We begonnen de ochtend rustig. Omdat de middag ook weer druk zou zijn gingen we niet naar de kerk, ik had namelijk nog wel wat dingen in huis te doen en ook de meiden hadden nog huiswerk.

In de ochtend had ik de smaak te pakken. Ik verversde de Air Bowl, altijd leuk om een nieuwe geur uit te zoeken! Ook de besteklade eindelijk schoongemaakt, de wc’s kregen een schoonmaakbeurt met de Active Orange en ik draaide wat wassen.

In de middag moest Andries hockeyen en ging ik met mijn kids richting Mijdrecht, naar de verjaardag van mijn schoonzusje. Hier konden we helaas niet heel lang blijven. Zij hebben sinds kort 2 katten en met onze allergie├źn is dat geen pretje. Dit keer werd Fenna helemaal benauwd en snotterig. We besloten dus nog even langs mijn moeder te gaan voor een thee en daarna lekker naar huis.

In de avond verwende ik mijzelf met het laatste zakje Iced Gems uit Engeland die mijn moeder had meegenomen. Jeugdsentiment…..mjammie!

Dit keer een nieuwe variant, super leuk!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge