Follow:
persoonlijk

Hillybilly’s Diary #13

Vakantie! Yes, daar waren we aan toe! Lekker even ontspannen, niet al te vroeg hoeven opstaan en ook nog eens een verjaardag. Allemaal leuke dingen.

Maandag

Vandaag ging ik met Amy en Fenna inkopen doen voor Amy haar verjaardag. Thomas kon even bij opa en oma gelukkig, die doe je namelijk geen plezier met boodschappen doen.

dav

Taart is in huis! Heerlijke Red Velvet van de Hema, aanrader!

dav

We namen ook een zakje oliebollen mee, oh wat lekker!! Ik hou van oliebollen!

dav

Omdat Andries dinsdag gewoon moest werken besloten we de cadeautjes maandagavond al te geven. Amy blij!

dav

De buit! Amy was super blij met haar cadeautjes!

Dinsdag

Amy 12 jaar! Mijn kleine meisje alweer zo groot! Wat een beauty:

dav

Deze ballon kwam met de post van oma. De hele dag lol ermee! En Thomas met de doos 😉

sdr

Gedurende de dag kregen wij veel visite. Het was echt super gezellig!

img_1613

Amy is ontzettend verwend en heeft een super leuke dag gehad.

Woensdag

Vandaag moest er wel gewoon al wat aan schoolwerk gedaan worden. Samen met opa werkte Amy aan een Aardrijkskunde opdracht.

dav

Met Amy ging ik in de middag nog even naar Leidsehage. Ze wilde graag wat van haar verjaardagsgeld kopen. Ze scoorde een tuinbroek en een gave trui! Fenna was uit logeren en Thomas bleef bij Andries die lekker vroeg uit zijn werk was. Ideaal!

dav

In het pashokje bij America Today, altijd gezellig even samen winkelen.

dav

Deze tuinbroek en een andere leuke trui heeft ze gekocht. Stond haar fantastisch!

De rest van de dag werkte ik aan mijn blog.

Donderdag

Oh wat zijn we lui! Heerlijk ontspannen in de ochtend. We hadden wel een afspraak bij de ortho voor Amy, dus daar gingen we nog even langs.

dav

Ook kwam er een leuke bestelling binnen!

dav

De rest van de avond heb ik heerlijk op bed serie gekeken. Zalig!

Vrijdag

In de ochtend ging ik met Thomas naar het winkelcentrum om taart te halen. We hebben het weekend namelijk nog visite, dus er moest extra taart komen. Ook werkte ik hard aan mijn blog terwijl de kids lekker aan het spelen waren. Zo maakte ik het artikel over de Douglas Beautyblender:

click

In de middag moest ik nodig de was bijwerken. Amy had van haar kamp haar hele tas gewoon in de wasmand gegooid, dus ik heb een mega berg liggen om weg te werken.

Vrijdag is natuurlijk altijd zwemles. Thomas mocht vandaag voor het eerst in badje 2, dus die stuiterde de hele tijd omdat hij het zo gaaf vond. Zo zitten wij altijd achter het glas te gluren of je je kind kan zien in het bad. Niet ideaal 😉

dav

In de avond kakte ik lekker in en keken we nog even een filmpje in bed. Heerlijk!

Zaterdag

In de ochtend was ik er heel vroeg uit. Thomas komt nog elke nacht tussen ons in gekropen ( vaak merk ik het niet ), maar hij wordt hier nu echt te groot voor. Ik word met pijn in mijn spieren wakker omdat ik ’s nachts waarschijnlijk niet beweeg vanwege te weinig ruimte. Nu gaan we hem terugleggen en mag hij er niet meer uit. Als hij dat minstens een maand vol houdt belonen we hem met een psp oid. Vannacht was dus drama. Hij kwam er zo vaak uit! Ik dook, toen Andries uit bed kwam, dus nog lekker in bed. Heerlijk even bijslapen.

Daarna gingen we naar Sassenheim naar Andries’ oma even gezellig.

dav

En zoals zovaak vergat ik weer een foto binnen te maken. Maar dan maar even van de buitenkant nog. haha

We zijn ook nog even het winkelstraatje ingegaan, erg gezellig! Ik kocht nog een OPI lakje. Leuk!

Eenmaal thuis nam  ik nog een filmpje op ( super slechte belichting helaas ).

dav

Deze foto moet ik dus nog een keer opnieuw maken 🙁

In de avond ging Andries naar een feestje van hockey en keken de meiden en ik lekker tv. Gezellige meiden avond!

Thomas heeft al 2 kruisjes kunnen zetten! Ok, hij wordt nog wel wakker in de nacht, maar hij slaapt uiteindelijk lief in zijn eigen bed. Top!

Zondag

In de ochtend ging ik samen met Amy naar de kerk. Zij wil heeeeel graag elke week vanwege een 1 of andere jongen ;-). Dus ik ging met haar mee. Andries was vannacht laat thuis, dus die bleef bij Fenna en Thomas die ook vrij laat uit bed waren.

Vanuit de kerk namen wij mijn zusje Sarah mee. Mijn moeder kwam ook niet veel laten met de taxi. Een dagje voor de verjaardag van de meiden. Shoppen! We hebben echt een super leuke dag gehad.

sdr

Bij The Body Shop was 30% korting, dus kocht ik deze shimmer waves. ( schijnt net zo goed te zijn als de Shimmer Brick van Bobbi Brown, dus die kan dan in principe van mijn lijstje af ). Ook kocht ik nog een Argan Oil Body Butter voor mijn stash. 😉

dav

Eigenlijk maakte ik deze foto om hem wellicht tzt te kopen ( als een reminder ). Maar mijn moeder zei dat zij de helft zou betalen als ik ze wilde. Nou, graag! Dus ik heb deze gave laarzen gekocht. Ook kreeg ik nog een mooie winterjas van mijn moeder.

dav

dav

Tussendoor namen we nog een heerlijke lunch. Dit was echt super lekker!

De meisjes kregen nog wat kleding en schoenen. Fenna koos nog een leuk leesboek uit. Die zijn voor hun verjaardag goed verwend!

Het was echt een super gezellige dag. Terwijl ik dit tik brengt Andries mijn moeder thuis, ligt Thomas op bed, doen de meiden beneden nog wat huiswerk en zit ik lekker op bed filmpjes te kijken van mijn favoriete YouTuber. ( binnenkort komt daar een keer een blogpost van online 😉 ).

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Susan

  Klinkt als een hele gezellig week! Je hebt toffe schoenen gekocht!
  Susan onlangs geplaatst…Erica Kruiderijen: Calendula reinigingsschuim, zilverdeo en groene klei maskerMy Profile

  oktober 24, 2016 at 06:46
 • Reply marije

  Wat een leuke week hebben jullie gehad! Heerlijk zo’n vakantieweek.
  marije onlangs geplaatst…Mommy Monday: Het echte leven begint weerMy Profile

  oktober 24, 2016 at 06:57
 • Reply Hennie

  Gefeliciteerd nog met je dochter! Kleine meisjes worden groot.

  Je hebt een paar kekke aankopen gedaan zie ik. Zien we ze nog uitgebreid in een post verschijnen?
  Hennie onlangs geplaatst…Tutjes Wishes | LaarzenMy Profile

  oktober 24, 2016 at 07:33
 • Reply Nancy

  Lekkere week! Nog gefeliciteerd met je dochter.
  Nancy onlangs geplaatst…SHEER BOW BLOUSE & LEATHER PENCIL SKIRT LINKUPMy Profile

  oktober 24, 2016 at 07:43
 • Reply Romy

  Wat een heerlijke week! Nog gefeliciteerd met Amy’s verjaardag! Wat lijkt ze op jou!
  Mooie laarzen heb je gekocht!
  Romy onlangs geplaatst…12 bekentenissen van een kattenliefhebberMy Profile

  oktober 24, 2016 at 09:04
 • Reply jeapiebel

  Wat leuk dat Amy het cadeau van Andries al mag uitpakken. Van harte gefeliciteerd met Amy! Kinderen wordt zeker snel groot. Leuk dat Thomas mag naar bad 2. Voor mij lijkt het lang geleden dat de kinderen naar zwemles gingen. Foto met slecht licht. Ik weet er alles van..hmm

  oktober 24, 2016 at 11:01
 • Reply Eva

  Mooi meisje hoor, jouw Amy!! Geniet van je week. XX
  Eva onlangs geplaatst…HAPPY things #42My Profile

  oktober 24, 2016 at 11:03
 • Reply Melike

  Hihi zo grappig dat je echt bijna altijd wel even weer in de body shop beland;) En wat een leuke dingen had je deze week, nog gefeliciteerd! Echt een vrolijke week om naar te kijken!
  Melike onlangs geplaatst…Mijn sweater weather make-up look!My Profile

  oktober 24, 2016 at 12:43
 • Reply Natasja

  Wat een gezellige vakantieweek hebben jullie gehad!
  Natasja onlangs geplaatst…Just the two of us #week42My Profile

  oktober 24, 2016 at 12:46
 • Reply Natascha

  Nogmaals gefeliciteerd met Amy Hilde! En wat hebben jullie lekker geshopt zeg, je boft maar met zo’n moeder 😉
  Natascha onlangs geplaatst…My ordinary life #21My Profile

  oktober 24, 2016 at 13:03
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wow wat een gezellige week, nog van harte met Amy! Maarreh ik neem aan dat dat je moeder is daar rechts op de foto met je zusje ernaast. Wow wat is die jong, die zou wel van mijn leeftijd kunnen zijn. Super leuk dat shoppen met zijn allen. Ik kan me heel snel ook weer een paar laarzen kopen, heb vijf paar via MP verkocht :). Nou ja heb twee paar op het oog, dus wie weet. Ik ga er weer snel vandoor, zodadelijk even pakketpostbode spelen alhoewel het de hele tijd regent, lokt het niet echt om op de fiets te gaan. Dus me zo maar even bij elkaar pakken. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy blogging SundayMy Profile

  oktober 24, 2016 at 13:41
 • Reply Lifeaholic.nl

  Wat een gezellige week en natuurlijk nog van harte met Amy! 😀 De Red Velvet taart van de Hema, jammie! 😀
  Lifeaholic.nl onlangs geplaatst…Boodschappen- tag!My Profile

  oktober 24, 2016 at 14:10
 • Reply Madeleine

  Mooi laarzen heb je gekocht 🙂 En wat lief dat je van je moeder een jas kreeg! Altijd leuk 😉 Oliebollen!!! Lekker hoor. Ik eet ze met oud en nieuw weer!
  Madeleine onlangs geplaatst…Mad’s life in the picture #32 XL : Herfstvakantie, Maastricht en Aken!My Profile

  oktober 24, 2016 at 20:32
 • Reply Yvonne

  Wat een leuke week, nog gefeliciteerd met je dochter. Leuke cadeautjes heeft ze gekregen hoor.
  Yvonne onlangs geplaatst…Kiehl’s Ultra FacialMy Profile

  oktober 24, 2016 at 22:03
 • Reply Babs

  Nog gefeliciteerd met Amy! Wat een mooie dame is het.(lijkt op jou, zeg!)
  Het is nog geen 7.00 uur nu, maar ik krijg ook zin in oliebollen!
  Babs onlangs geplaatst…Radiance Renewal Mask – Paula’s ChoiceMy Profile

  oktober 25, 2016 at 06:50
 • Reply Linda

  Heerlijke week, en die oliebollen… ben benieuwd of de kraam er bij mij ook staat. Ik lust er wel een paar. 😉
  Linda onlangs geplaatst…Mac nagellak – Sour CherryMy Profile

  oktober 25, 2016 at 08:06
 • Reply Fleur

  Wat een gezellige dairy!
  Nog gefeliciteerd met je Amy! Geniet van je dinsdag avond:).

  oktober 25, 2016 at 18:58
 • Reply Marguerita

  Wat een feestelijke week! Die ballonnen per post zijn echt leuk he? Ik vind je Blond aankopen ook heel tof
  Marguerita onlangs geplaatst…Musicaltip voor 2+: Woezel & Pip op zoek naar de SloddervosMy Profile

  oktober 28, 2016 at 21:45
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge