Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #130

Een dagje later dan normaal, maar hier is dan eindelijk mijn diary. Door mijn weekend Engeland had ik gisteren wat achterstallig werk waardoor mijn diary niet online kon komen. Wat een geweldig weekend heb ik weer gehad! Vandaag uiteraard wat foto’s van mijn weekend Canterbury!

Maandag

Vandaag geen foto’s gemaakt. Het was ook een normale dag. Boodschappen, troep opruimen, wassen draaien…een echte maandag.

Dinsdag

Vandaag haalde ik eindelijk mijn lamineer apparaat bij de Action zodat ik wat proWIN papieren kon lamineren. Ook begon ik een beetje met het leren van alle producten.

In de avond was het weer hockey avond, op de dinsdag altijd wat chaotisch.

Woensdag

Een lekker potje Yathzee voor de hockeytraining in de middag. Thomas vindt Yathzee erg leuk en had in zijn eerste beurt al meteen Yathzee gegooid. Tja, dan is het natuurlijk sowieso leuk om te spelen.

Donderdag

Vandaag begon ik met inpakken. Ik merkte dat ik al best wat nerveus aan het worden was. Toch weer een paar dagen weg zonder mijn gezin, het blijft wennen…

Vrijdag

Om half 7 stond Saar met haar koffer bij mij voor de deur. Andries zou ons naar Schiphol brengen. Thomas had ik wakker gemaakt, die ging ook in zijn onesie mee…

Op naar Engeland!

We moesten vanaf Londen Gatwick met de taxi naar Canterbury. Dat was een ritje van ruim een uur, maar we konden al genieten van het feit dat we weer in Engeland waren. Eenmaal hartje Canterbury kwamen we bij ons hotel. We hadden de Jane Austen suite….hoe toepasselijk!

Een prachtige typisch Engelse hotelkamer. We hebben onze koffers neergezet, even opgefrist en zijn meteen de stad ingegaan. We konden natuurlijk niet wachten!

Bij de paskamers van de Marks & Spencer…hier hebben we heel veel tijd doorgebracht..haha.

We aten in de avond gezellig in de hotelkamer met eten wat we kochten bij de M&S. We hadden in de middag namelijk al een uitgebreide lunch genomen in een eettentje. Moe maar voldaan (we hadden al flink wat geshopt) kropen we in bed. Helaas had ik blijkbaar iets verkeerds gegeten want ik heb een flinke tijd in de badkamer doorgebracht helaas.

Zaterdag

Een beetje gammel van mijn minder goede nacht begonnen we al vroeg de zaterdag. Ontbijt in het hotel, erg goed geregeld!

We hadden een hele planning voor de zaterdag. Welke winkels we wilden bezoeken, waar we gingen lunchen etc etc. Een drukke dag!

Bij de WH Smith zag ik al meerdere delen van Dog Man, Thomas zijn favoriet, erg leuk om de Engelse versie te zien.

Ik slaagde goed bij Monsoon. Super leuk winkel is dat zeg! Ik kreeg dit shirt en die daarachter in het pashokje hangt van mijn moeder. Super lief!

Na onze tassen in de hotelkamer te gedropt te hebben namen we een lunch in Tiny Tim. Een gezellig tentje waar het boven zou spoken. Ik hou van dat soort tentjes. Je kon ook de ‘haunted room’ bezoeken. Ik heb er geen spoken gezien, maar vond het wel erg interessant.

Na de lunch namen we de taxi naar de grote supermarkt Asda, net buiten het centrum. Hier kon ik mooi slagen voor Thomas zijn traktatie. De Iced Gems zijn favoriet in huis, dus die wilde hij dolgraag uitdelen (halve koffer meteen vol met zakken snoep…haha).

Natuurlijk hebben we ook wel wat tijd doorgebracht in de pub (charmante foto…not). Lekker een cider en gezellig kletsen. Genieten!

Thomas had vandaag een judo toernooi. Uiteraard werd ik met foto’s op de hoogte gehouden. Hij won de zilveren medaille…

Zondag

Zeiden we gisteren nog dat we wel genoeg geshopt hadden, en genoeg geld uitgegeven hadden, dachten we daar zondagochtend opeens weer anders over. We liepen om half 11 alweer door de straatjes om onze laatste items op ons verlanglijstje te halen.

Het zonnetje scheen en we werden nog verrast met een mooi doedelzak concert.

Ik kocht bij Waterstones nog wat boeken (had er al 3 gekocht de dag daarvoor…haha).

Deze dikke pil ging ook mee!

Ondertussen in Nederland had Thomas ook de middag van zijn leven!

Om half 3 werden we door de taxi opgepikt om naar het vliegveld te gaan. Daar bleken we al ruim een uur vertraging te hebben. Geen probleem, er waren zat leuke winkels op het vliegveld…

Maar de meeste tijd brachten we door in Kath Kidston. Ik heb weer genoeg handcrème voor de komende tijd…

Amy stuurde nog een foto….vol trots dat zij dit had gekookt…haha

Eenmaal in het vliegtuig…..ons tripje is nu weer echt ten einde

De terugreis duurde een eeuwigheid, constant vertraging. Maar dat mocht de pret niet drukken, we hebben genoten tot en met! Ik was rond 23:00 thuis. Snel de cadeautjes voor de kids klaarleggen, douchen en naar bed. Nagenieten van weer een fantastisch weekend.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

  • Reply Jessica J.

    Canterbury! Toen ik nog op de middelbare school zat, bezochten we de stad tijdens een schooluitstap. Ik weet er vrijwel niets meer van, enkel de kathedraal is me bijgebleven. Fijn te lezen dat je het zo naar je zin gehad hebt.
    Jessica J. onlangs geplaatst…MSL #23 • Vurige geesten en bevroren tenenMy Profile

    maart 20, 2019 at 09:33
  • Leave a Reply

    CommentLuv badge