Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #133

Waar blijft het zonnetje? Ik heb zin in de lente! Jullie ook? De tuin is op dit moment plan van aanpak en daar kan ik wel een zonnetje bij gebruiken. Ik genoot van het heerlijk lezen in diverse boeken. Thomas kreeg nieuwe schoenen en ging karten en ik ontving nog wat heerlijke perspakketjes!

Maandag

Vandaag was Thomas vrij van school. En het was geen 1 april grap! Dus dat was voor Thomas een extra lang weekend. En zoals we hadden beloofd mocht hij gaan karten vandaag.

Hij was de eerste van die dag en ook van de maand natuurlijk. Dus de medewerker had tegen hem gezegd dat hij de snelste tijd van de dag én van de maand had! (voor ons natuurlijk logisch, maar Thomas was door het dolle heen…haha). Voor mij is Race Planet nu al top!

Ik had een schoonmaakwoede vandaag. Dus ging heerlijk aan de slag met mijn nieuwe proWIN mr. Flexible stok.

Even alles stofvrij maken.

Ook deed ik de boodschappen en kwam deze super schattige mini Nutella potjes tegen. Voor de meiden meegenomen. In één hap op natuurlijk, maar wel erg leuk.

Dinsdag

Ik ben een bofbips! Afgelopen week kwam dit pakketje binnen en tijdens het fotograferen werd ik helemaal blij. Wat ruikt deze lijn zalig!!

Vandaag deed ik niet zo heel veel eigenlijk. Ik werkte aan mijn blog en heb heerlijk veel gelezen. Totaal ontspannen!

Woensdag

Vandaag ging ik in de ochtend even naar Leidschenhage. Andries had vorige week met Thomas schoenen gekocht, maar deze waren nog te groot. In de kast gezet voor over een aantal maanden en nog een paar voor Thomas gehaald. Hij kon ook wel wat schoenen gebruiken. Ook haalde ik bij de Action wat sheetmasks voor mijzelf en de meiden….ik hou van sheetmasks!

Ik word hier zo vrolijk van!

Ook had de Action hand sanitizers. Die had ik uit Engeland meegenomen en Amy en Fenna gebruiken die veel op school. Dus ook voor hun nog eentje meegenomen.

En het plaatje maakt het nog eens extra schattig. Ideaal om even de handen te ontsmetten tussendoor.

In de avond pakte ik een boek en nam ik een masker. Heerlijk om even zo in mijn toilettas te zoeken naar het masker waar ik op dat moment zin in heb…luxe!

Donderdag

Vandaag heb ik schandalig veel gelezen…..ik kon niet stoppen! Ook twijfel ik al een tijdje een bepaald blousje bij Steps te kopen. Ik krijg hem niet uit mijn hoofd….maar nog niet gedaan uiteindelijk.

Vrijdag

Ik ben verslaafd aan worteltjes met humus…

Een heerlijk zonnig dagje vandaag. Zalig! En geen zwemles voor het eerst in 3,5 jaar…wat een genot! Ook las ik vandaag dit boek uit…aanrader!

De droomlijst.

Zaterdag

Vandaag een hockeydag weer. Fenna moest wederom laat spelen dus we aten wat op de club.

Zondag

We hadden een rustig ochtendje, daar was ik echt even aan toe! Het was een stralende dag dus ik ging met Amy en Thomas op de fiets naar mijn vader en bonusmoeder. Daar hadden we een heerlijke lunch en daarna lekker in de tuin bijkletsen. In de middag was ik een beetje rozig van het zonnetje en dook ik met een boek op de bank. Ik hou van het leven!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge