Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #136

Vakantie! Heerlijk even niet in de ochtend in alle haast de kinderen naar school zien te krijgen maar gewoon even rustig aan doen. We gingen lekker uit eten in Leiden, de meiden werden aan het werk gezet en we vierden Koningsdag. Alleen maar leuke dingen!

Maandag Tweede Paasdag

Vandaag hadden we een rustig ochtendje en moesten we aan het begin van de middag in Leiden zijn. Hier gingen we met mijn broers, zus, ouders en aanhang lekker lunchen. Het was ontzettend gezellig en we hebben heerlijk gegeten.

We zaten rond etenstijd nog zo vol van de uitgebreide lunch dat we alleen een boterham als avondeten nodig hadden. Heerlijk nagenietend van deze leuke en gezellige dag.

Dinsdag

Het was vandaag een heerlijke dag qua weer. Fenna ging met vriendinnen de hele dag de hort op om te winkelen in Rotterdam. Amy, Thomas en ik besloten een lekker chill dagje te houden. Andries had nachtdienst dus die lag te slapen boven. Wel zijn we weer even goed bezig geweest en hebben een stuk gelopen in het zalige zonnetje…

Woensdag

Op naar de Action! Amy wilde even kijken voor een jurkje bij de H&M, het weer is namelijk erg lekker en madam heeft zomerkleding nodig. Ook gingen we even langs de Action voor wat cadeautjes voor ons nichtje die vrijdag jarig is. Even wat knutselspulletjes halen. Ik zag deze geweldig leuke setjes met handcrème nog liggen, maar heb ze niet gekocht. 😉

Ik vind het toch wel heel erg op Cath Kidston lijken 😉

Donderdag

Poetsdag bij een vriendin vandaag! Een vriendin van mij is verhuisd en kon wel wat hulp gebruiken bij het schoonmaken. Thomas kon gezellig mee want één van haar zoontjes is een vriendje van Thomas. De kids lekker buiten spelen en wij aan de poets.

En voor mij nog een vruchtbaar dagje want zowel mijn vriendin als haar moeder kochten wat van proWIN…;-)

Eenmaal thuis had ik loodzware benen, haha. Maar thuis wachtte ook nog een flinke strijk, dus ik ben maar meteen doorgegaan. Toen Fenna terugkwam van een logeerpartijtje zei ze dat we even naar buiten moesten kijken…

Wow….

Vrijdag

Vandaag reden we in de middag naar Mijdrecht. Eerst naar de verjaardag van ons nichtje die 5 jaar werd. Een gezellig huis vol met veel taart en hapjes. De kids konden gelukkig ook nog in de tuin spelen want het werd al snel een dolle drukke boel. Daarna reden we naar mijn schoonouders voor het eten en in de avond gingen we naar de kermis en het vuurwerk. De kinderen vonden dit natuurlijk geweldig.

Andries ging in de avond nog naar zijn broer om te “feesten” en ik ging met de kinderen naar het huis van mijn schoonouders om lekker te slapen….(nou ja, lekker….ik had niet echt een goede nacht. Mijn eigen bed is toch het lekkerste)

Zaterdag Koningsdag

Uiteraard moesten we in de ochtend naar de vrijmarkt. Maar nee, niet voor de kleedjes…de meiden wilden naar de winkeltjes die tot de middag open waren. 😉

Allebei scoorde wat leuks. Via een omweg liepen we terug naar het huis van mijn schoonouders om daar nog even wat te eten. Andries zou met Thomas nog even naar de kermis gaan terwijl ik met de meiden gezellig naar mijn moeder gingen. Daar hebben we de hele middag lekker gekletst en aten we sushi, mjammie!

Na het avondeten en de koffie pikte Andries ons op en reden we na een lange dag weer terug naar huis. De kids (en ik stiekem ook) waren gesloopt.

Zondag

We sliepen allemaal uit vandaag. Blijkbaar hadden we het allemaal even nodig. Andries ging naar een collega om Formule 1 te kijken en ik ging met Amy even de boodschappen halen. De kasten allemaal weer gevuld en toen even met een boek op de bank. Na de Formule 1 reed ik met de kids naar mijn vader en bonusmoeder om daar gezellig te eten (Andries at bij zijn collega). Mijn broer Tim en vriendin kwamen ook nog gezellig langs. Tim zorgde voor wat werk voor de meiden zodat ze een zakcentje konden verdienen, top! haha

Meiden blij (konden weer wat kopen) en wij hadden binnen even rust zonder die twee pubers erbij 😉

In de avond reed ik terug en kon Thomas meteen naar bed. De week is voorbij gevlogen, maar wel met allemaal mooie gemaakte herinneringen!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Nienke

  Geniet van de vakantie! Hopelijk draait het weer nog een beetje bij.

  april 29, 2019 at 16:11
 • Reply Miranda

  Wat vliegt zo’n week hé, ziet er gezellig uit.

  mei 4, 2019 at 13:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge