Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #142

Hieperdepiep hoera!! Vandaag ben ik 40 jaar geworden. Het voelt niet anders dan gisteren, maar toch vind ik de sprong van 39 naar 40 best raar. Afgelopen week was weer een volle week. Bioscoopje, kapper, ziekenhuis, bloggersevent etc. Ik heb weer zoveel mogelijk op de foto voor jullie vastgelegd. Enjoy!

Maandag

Vandaag een lekker rustig dagje. Iedereen naar school/werk en ik kon daardoor lekker lezen en rommelen in huis. Mijn zusje en ik zijn vaak aan het appen over boeken en we hebben besloten dat deze trui toch wel in onze kast moet hangen.

Het was heerlijk weer nog in de middag. Dus uit school met Thomas nog even lekker naar buiten om zijn skateboard skills te verbeteren.

Dinsdag

Vandaag kwam mijn Miss Etam bestelling binnen. Even wat jurkjes voor van de zomer!

Ik heb ook nog een simpele zwarte gehouden. Ik ben klaar voor de zomer!

In de middag met Amy naar de kapper. Wat heeft ze een mooie coupe gekregen zeg. Ze is er zo blij mee!

We moesten ook nog naar het ziekenhuis voor de pre-operatieve screening. Duurde best lang, maar ja het hoort erbij.

En nee hè…..wasmachine weer kapot! Tijd voor een nieuwe….

Woensdag

Thomas had studiedag vandaag. Dus het werd wel weer een keer tijd voor een leuk uitje samen. Zelfs in de randstadrail reizen vindt hij al geweldig…snel tevreden die jongen…

En we gingen naar!!!

Engelse versie, maar meneertje begreep er bijna alles van. Talenknobbeltje gok ik.

Donderdag

Hemelvaartsdag. Vandaag geen foto’s gemaakt. We waren naar mijn moeder gegaan een dagje. Erg gezellig! (en mijn was kunnen brengen en schoon mee terug kunnen nemen ;-))

Vrijdag

In de ochtend druk. Amy naar Zoetermeer gebracht voor kamp en daarna met Thomas door naar Rotterdam om een proWIN bestelling weg te brengen. Toen nog even langs mijn vader om wat was te brengen. Eenmaal thuis begon ik heerlijk aan een nieuw boek.

Amy stuurde af en toe een foto vanaf kamp. Ze genoot volop!

In de avond ging ik met Thomas nog even op de fiets een ijsje halen. Altijd heerlijk na een warme dag.

Zaterdag

Vandaag had ik een baaldagje….ik was niet helemaal fit (slaapgebrek?) en besloot lekker thuis te blijven. Andries ging de hockeywedstrijden kijken van de kids. Mijn dag vandaag:

In de maand mei heb ik trouwens een ontzettend goede leesmaand gehad. Al deze boeken gelezen:

Andries en Fenna hadden einde van de middag een bbq van Fenna haar team. Goed smeren want het zonnetje is flink aanwezig. Alleen niet daarna dan met je hand op de muur leunen Andries:

Voor Thomas en mij bestelde ik een patatje met een snack. Wij bleven lekker binnen en genoten van de vrije zaterdag.

Ik keek nog naar de Oranje Leeuwinnen uiteraard, gave wedstrijd!

Zondag

Vandaag had ik een bloggersevent bij Only for Men in Voorburg. Een gigantische kledingzaak voor heren met de meest uiteenlopende merken. Andries mocht wat kleding uitzoeken (uitgebreide blog volgt). Perfect voor Vaderdag meteen natuurlijk. Hij vond het fantastisch!

Hij heeft een paar hele gave kledingstukken uitgekozen. Deze week even wat outfit foto’s maken en dan komt de blog zsm online.

Het was vandaag 30 graden en ontzettend heet. Ik heb daarom de rest van de dag ook niet heel veel gedaan. Andries heeft Amy nog van kamp opgehaald, maar verder deden we niet heel veel meer….slapen gaat dan natuurlijk ook altijd ruk als het zo warm is. Gelukkig neemt de temperatuur weer wat af.

Hoe was jullie week?

Liefs van een jarige job!

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Sabrina

  Gefeliciteerd met deze mooie leeftijd! Fijne dag!

  juni 3, 2019 at 13:06
 • Reply Ina Sloot

  Hee gefeliciteerd met je verjaardag! Gaat ‘gewoon’ he, van 39 naar 40
  Je leest het liefst thrillers en sciencefiction toch? Maar het bovenste dikke boek is een roman? Daar trekt mijn aandacht direct heen
  Fijne verjaardag nog!
  Grtjs

  juni 3, 2019 at 19:09
  • Reply hillybillybeauty

   Ik lees alles haha. Die bovenste is een Christelijke roman idd. Was ook zalig om te lezen.

   juni 3, 2019 at 19:18

  Leave a Reply

  CommentLuv badge