Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #143

Mijn verjaardag! Deze week was weer een propvolle week. Naast mijn verjaardag ook Amy haar operatie deze week. Al met al weer een drukke week met een hoop ‘dingen’. We hadden namelijk ook nog eens Thomas zijn feestje. Hoe ik het allemaal heb doorstaan? Ik laat het zien!

Maandag

Mijn verjaardag! Vandaag ben ik 40 geworden. Aangezien we al een groot feest hadden gegeven vierde ik het vandaag niet. Mijn vader, bonusmoeder, broer (die ook jarig is) en zijn vriendin kwamen nog wel even gezellig langs.

En toevallig kwam er vandaag ook nog een leuke bestelling binnen en een boek als recensie exemplaar. 😉 Nu voel ik mij extra jarig!

Dinsdag

Hoewel ik gisteren jarig was heb ik mijzelf vandaag verwend met het bestellen van maar liefst 2 boekenboxen! Ik vind het erg leuk om zo’n box te ontvangen. Dus er zullen ook zeker unboxing video’s volgen 😉

Fenna vroeg ons om oudere hockey foto’s. En zo kom je toch wel wat schattige foto’s tegen…

Woensdag

Vandaag heb ik geen foto’s gemaakt zag ik. Het was een dag met hockeytraining voor Thomas oa. Eigenlijk niet veel bijzonders vandaag…

Donderdag

De dag van de operatie voor Amy. Andries bracht Amy en mij naar Bronovo waar wij ons om 7:15 moesten melden. Lekker vroeg! Hij ging daarna naar huis om Thomas naar school te brengen en te wachten op de nieuwe wasmachine….yes!

Ik kan weer wassen!

Amy mocht iets voor negenen onder narcose. Ik bleef erbij totdat ze sliep. De operatie duurde ongeveer een half uurtje en daarna mocht ik naar de verkoeverkamer om bij haar te zijn terwijl ze wakker werd.

Dat wakker worden was nog lastig, en ook daarna heeft ze telkens even geslapen op de zaal. Ze vond het heerlijk die narcose en zou het zo weer doen..haha.

De operatie is goed verlopen en het stukje kraakbeen is verwijderd. Nu herstellen!

Thomas en Andries kwamen om 4 uur naar ons toe. Achteraf balen want we mochten uiteindelijk pas om 6 uur weg. Gelukkig was er wat leesvoer voor Thomas…

En even bij Amy in bed is natuurlijk ook een feest.

Een flinke dosis pijnstillers mee en op naar huis!

Vrijdag

Gedurende de ochtend was het voornamelijk Amy helpen met alles. Even rustig op mijn kont zat er helaas niet bij. In de middag had Thomas zijn feestje. Andries en ik moesten daar beide bij zijn, dus mijn vader en bonusmoeder gingen even bij Amy langs om haar te helpen.

Uit school gingen we eerst met de jongens naar het grasveldje wat eten, drinken en een spelletje doen totdat we naar het skatepark konden.

Daarna naar het skatepark waar de jongens skateboard les kregen en daarna vrij mochten skaten en steppen.

Wederom weer helemaal bezweet! haha. Hij heeft genoten!

Amy werd vandaag via de post ook nog verwend! Een mooie eenhoorn ballon van mijn broer Tim en vriendin Zinzi en de drie kleinere van mijn moeder. Super tof!

Zaterdag

Vandaag was een onrustige dag. Ik moest met Fenna naar de sportwinkel om snel een zwart hockeyrokje en sokken te halen aangezien zij met een toernooi mocht meedoen van haar trainsters. In de middag besefte ik dat het zondag Pinksteren was en er dus nog boodschappen gehaald moesten worden. En uiteraard kon Amy ook nog niet veel, dus ook zustertje spelen vandaag. Ik ben gesloopt…haha

Zondag

Vandaag ging het met Amy al wat beter. De pijn neemt snel af gelukkig. Ze wilde dolgraag even naar buiten dus gingen we even bij mijn vader en bonusmoeder langs. Thomas nam meteen zijn step mee die hij van zijn vriendjes op zijn feestje kreeg.

Eenmaal thuis ging ik nog even voor de deur zitten terwijl hij aan het steppen was. Het was dan ook heerlijk weer! Uiteraard keken we veel sport. Er was hockey, voetbal en Formule 1. Een echte zondagmiddag….zalig! Fenna ging uit logeren aangezien de kids maandag natuurlijk ook nog vrij zijn. En ik dook lekker met Thomas op tijd in bed. Hij had buikpijn en wilde graag bij mij liggen…ach… soms kan dat best. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge