Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #144

Eindelijk een iets rustigere week dan de afgelopen periodes. Toch een week met wat leuke dingen. Zo ging ik dinsdag met mijn moeder en zusje even Zoetermeer in. Had Thomas zaterdag een toernooi en hadden wij zondag een BBQ. Wat er nog meer is gebeurd? Ik laat het weer zien!

Maandag

Tijdens het boodschappen doen let ik natuurlijk veel meer op wat ik koop. Pizza’s zijn qua kcal uit den boze, maar soms is het wel makkelijk (en lekker!). Deze pizza met bloemkool bodem scheelt een hoop in kcal zag ik. Wellicht dat Amy en ik deze een keertje gaan proberen.

De kinderen waren vandaag nog vrij ivm Tweede Pinksterdag. Mooie dag om even te steppen met je nieuwe step natuurlijk.

Dinsdag

Ik ging met Amy, moeder en zusje gezellig naar Zoetermeer. Ik ben alleen vergeten foto’s te maken. Ik kocht twee leuke shirtjes bij Paprika en een boek bij de boekenwinkel. Ook gingen we even gezellig lunchen. Uiteraard een magere lunch en geen saté zoals gewoonlijk…;-)

Vandaag keek ik de Oranje Leeuwinnen met de meiden. Een slechte wedstrijd helaas. Net voor het einde moest ik Thomas halen bij een vriendje waardoor ik het verlossende doelpunt mistte! Balen!

Thomas heeft het leuk gehad, het zweet druppelde van zijn gezicht…haha

Woensdag

Thomas was maandag met zijn step gevallen…oeps, is toch best een flinke blauwe plek geworden!

Ik moet Amy nog steeds met de auto naar school brengen en halen. En ik word al opgemerkt vanuit het raam…haha

In de middag ging ik met Thomas mee naar de hockey training. Daar kreeg hij zijn shirt voor het toernooi van zaterdag. Captain America! Cool!

Donderdag

Tijdens het boodschappen doen werd ik wel op de proef gesteld. Ik moest voor Amy chocolade repen halen voor haar vriendinnen. Ze ging naar een musical van school waar een paar vriendinnen aan meedoen en ze wilde ze een cadeautje geven. Ooohhhh ik mis chocola!

Vandaag kwam het nieuwste deel van Dog Man uit, Thomas zijn favoriete serie. En nóg leuker is dat er op de achterkant een quote van Thomas staat! Hoe gaaf!!!!

Ook Fenna was blij vandaag want zij kreeg eindelijk haar nieuwe fiets. Duur hoor die kinderen…haha

In de avond bracht ik Fenna naar hockey en wilde ze persé een rare selfie met mij maken. Tja, wat doe je dan als goede moeder?

Vrijdag

Gelukkig kwam Fenna haar shirtje voor het toernooi morgen op tijd binnen. Zij heeft het team van Thomas het hele jaar getraind en wilde helpen met het toernooi. Ook zij in een superhelden shirt natuurlijk!

In de avond werden de kampioenen van dit seizoen gehuldigd. Amy haar team is ook kampioen geworden maar Amy zelf kon er door de musical niet bij zijn. Toch leuk om weer een tegeltje op de club erbij te hebben natuurlijk.

Zaterdag

Vandaag had Thomas zijn toernooi. Andries en Fenna gingen mee. Ik bleef met Amy thuis zodat ik even wat huishoudelijk werk kon verrichten. Ik liep aardig achter met de was en strijk…haha.

Het was een topdag voor Thomas!

Tussen de wedstrijden door pret voor 10!

Fenna floot de wedstrijden. Dat doet ze toch maar even!

In de middag keken we natuurlijk weer naar de Oranje Leeuwinnen (gelukkig weer gewonnen!) en aansluitend de hockey vrouwen (ook winst!). Een heerlijke zaterdag!

Zondag

Vandaag is het Vaderdag! Ik ging in de ochtend met Thomas naar de kerk en daarna kon hij eindelijk zijn Vaderdag cadeautje aan Andries geven… haha

Vandaag hadden we ook een BBQ in Mijdrecht bij mijn schoonfamilie. Druk, maar erg gezellig!

In de avond begon ik aan mijn nieuwe boek. Kijk die binnenkant eens…prachtig!

En zo vloog de week weer razendsnel om zeg. Op naar de zomervakantie.. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge