Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #145

De zomer lijkt nu echt in aantocht! Of ik gelukkig word van +30 graden laat ik maar even in het midden. Deze week was nog heerlijk qua temperatuur. We hadden een verjaardag, Amy mag weer een beetje sporten en Fenna reed auto. Leuk dat je weer even een kijkje neemt in mijn leven!

Maandag

Uiteraard moet met mooi weer even gebruik gemaakt worden van de nieuwe step. Thomas vindt het geweldig.

Dinsdag

Vandaag ontving ik een paar hele leuke kinderboeken. Wat een aanwinsten weer!

En vandaag was het al heerlijk warm. Thomas heeft op het schoolplein een perfect chill plekje gevonden, lekker voor het lucht rooster!

Woensdag

Op woensdag heeft Thomas altijd training en Fenna traint dat team. Deze keer moest Andries ook afsluiten dus hadden ze een leeg parkeerterrein tot hun beschikking. Dit is iets wat je ook alleen maar met je vader doet natuurlijk…haha

Donderdag

Vandaag met Amy weer naar de fysio om even een stukje te fietsen op de hometrainer. Amy en Fenna hadden vandaag studiedag, dus lekker even een dagje vrij.

Dat die meiden vrij zijn is gezellig, maar wel de hele dag een hoop gekakel om je heen….haha. Dus ik trok mij in de middag even terug op bed, lekker rust.

En als ik dit weerplaatje zie word ik niet heel blij…

Vrijdag

Vandaag had ik een zeer leuke dag qua post! Mijn twee boekenboxen kwamen binnen; Fairyloot en Owlcrate. Hierin zaten wel dezelfde boeken, maar in een andere uitvoering. Ook zaten er ontzettende leuke goodies bij. Oa, deze

Prachtige uitvoering van dit boek! Ik kan niet wachten op de boekenkast om ze mooi in te showen ­čśë

Leuke sokken uit de box.

Ik denk dat dit de leukste goodies zijn uit de 2 boxen. Persoonlijke mening dan h├Ę? Ik vind deze onderzetters echt fantastisch!

Thomas had vandaag studiedag, een mooie dag om even naar de kapper te gaan. Lekker kort voordat het hete weer zich aandient.

En ja die kast daarachter moet ook vervangen worden. De lade is nu helemaal afgebroken..haha

Zaterdag

In de ochtend gingen we naar Mijdrecht naar de verjaardag van nichtje Sarah en neefje David. Erg gezellig en precies de juiste temperatuur om lekker in de tuin te zitten.

Terug in de auto zat Thomas lekker met Amy en Fenna te geiten.

In de avond even met mijn zusje appen, uiteraard over boeken. En ze liet de cover zien van het derde deel van de serie van Maureen Johnson, excited!

zondag

Vandaag al erg warm. Ik heb in de ochtend wel wat kunnen doen aan het huishouden, maar al snel kreeg ik het te warm. Ik heb wel een mooi stapeltje boeken neergelegd die ik deze week wil lezen. Omdat het zo heet wordt heb ik besloten niet veel te doen, en lekker veel te lezen. Mijn eigen read-a-thon!

Ik ben benieuwd hoe de nachten gaan worden met die hitte. Vaak slapen de kids slecht en heeft iedereen een beetje een lichtgeraakt humeurtje hier in huis. We gaan het zien!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge