Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #152

De laatste vakantieweek! Een hittegolf, waar ik niet op zat te wachten, een bezoekje aan Ikea en naar de kapper. Ook kwam er nog een leuke verrassing uit de oude kast en las ik heerlijk veel.

Maandag

Wat is het weer warm jongens. Dus wéér het badje uit de schuur gehaald en voor mijn gevoel 60 emmers water erin gegooid voordat er een laagje water in stond. Gelukkig wel fijn om weer wat in de tuin te hebben om af te koelen.

Ik stelde mijn stapeltje samen om deze week te lezen. Ik las er vandaag gewoon 2 uit!

Heartstopper is echt een aanrader!

Dinsdag

En weer warm vandaag. Vandaag deden we dan ook niet bijster veel. Ik maakte de keuken schoon in de ochtend, voordat het echt te warm werd en met de kids nog even boodschappen halen.

Ik las deze twee boeken uit vandaag. Heartstopper 2 is een graphic novel, dus die heb je zo uit 😉

Woensdag

Ondanks de warmte ging Amy wel naar de training. Ze mag nog niet veel doen ivm haar knie. Maar even haar team ontmoeten en een balletje slaan is natuurlijk voor haar weer leuk na zo’n lange tijd. Terwijl zij aan het trainen was ging ik met Thomas naar de Ikea om een nieuwe kast te halen. Mijn vader kwam daar ook heen om ons even te helpen sjouwen.

Donderdag

De kast heb ik woensdag al leeggehaald omdat vandaag het grofvuil kwam. En kijk eens wat ik vond! Engelse ponden! Die gaan in November mee natuurlijk!

In de ochtend, zwetend tot en met, heb ik met Amy de nieuwe kast in elkaar gezet.

Zo blij met het resultaat! Deze kast is veel minder diep waardoor we meer loopruimte hebben. Ook komt er nog een tweede naast omdat dat prima past. Nog leuke spotjes bovenop en we hebben een prachtige rustige hoek gekregen daar. Mijn vader komt nog even langs om de deurtjes gelijk te krijgen. Ons huis loopt aardig scheef, dus misschien lukt het niet, maar desalniettemin ben ik zeer tevreden!

Vrijdag

Vandaag met Fenna naar de kapper. Zij is al in twee jaar niet meer geweest, maar het werd wel weer eens tijd. Even een verwenmomentje…

En kijk eens wat een mooie slag er tevoorschijn komt!

Ook kwam er nog leuke boekenpost 🙂

En als een soort van afsluiter voor de vakantie:

Het viel ons wel op dat er veel minder in zit dan vroeger. Het lijkt wel met de helft qua inhoud geslonken…

Zaterdag

Vandaag ging ik met Fenna naar een toernooi in Barendrecht. 30 Graden en in de volle zon, pittig voor die meiden. Ze zijn uiteindelijk na een finale die pas om half 6 werd gespeeld (pffff, ik was toen al aardig gesloopt door die warmte en het wachten tussen de wedstrijden door) tweede geworden. Super knap in zo’n hoge poule (sub top). We kwamen pas rond half 8 thuis en ik voelde op de terugweg de hoofdpijn al opkomen. Dus eenmaal thuis ben ik gaan douchen op bed gaan liggen en gaan slapen….

Zondag

Terwijl Andries en de meiden naar de hockeyclub waren voor een bespreking over het geven van trainingen hebben Thomas en ik een paar potjes ouderwets memorie gespeeld. Zoals jullie kunnen zien is mijn geheugen aardig achteruit gegaan…haha

In de middag trok ik mij even terug op bed. Even ontsnappen aan de geluiden van tv etc. Ik heb het ongeveer een half uur volgehouden tot mijn ogen even een momentje dichtvielen 😉

In de avond keken we Expeditie Robinson en Thomas moest op tijd naar bed. Morgen de eerste die weer naar school mag. Back to normal!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge