Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #153

hillybillybeauty.nl

De eerste schoolweek zit er weer op! Wat heerlijk om weer in het ritme te komen met het gezin. Deze week was mijn zusje jarig, kreeg Thomas een nieuwe fiets en werd ik ziek. Leuke dingen en minder leuke dingen dus. Welkom bij weer een nieuwe Diary!

Maandag

Thomas is de eerste van het gezin die weer naar school moet vandaag. En stiekem heeft hij er ontzettend veel zin in! Hij mag namelijk dit schooljaar werken op de Snappet, en als er iets is wat hij graag doet is dat het wel!

Ik heb voor deze maand een gigantische stapel boeken die ik wil lezen. Dus ik genoot van het mooie licht tijdens het lezen…

Na het eten ben ik met Thomas nog even een blokje om gegaan. Even gezellig kletsen tijdens het steppen over de eerste schooldag.

Voor Thomas was de dag zeer geslaagd!

Dinsdag

Vandaag gingen ook Amy en Fenna naar school. Wat een rust! Genieten!

Ik begon al een beetje de spulletjes in te pakken voor de boekenswap waaraan ik mee doe. Halloween stijl, nou dat is wel redelijk gelukt zo toch?

In de middag moest Fenna naar de ortho. Maar het was zo aan het regenen dat ik maar met de auto met haar ging.

Ik bleef met Thomas in de auto….en dan benut je natuurlijk de tijd goed…

Fenna weer nieuwe elastiekjes, blauwe! Ook is haar haar weer gigantisch gaan krullen na de kapper van vorige week. Ik vind het leuk, zij baalt als een stekker…haha

Woensdag

Mijn ochtendritueel…..

Thomas zijn fiets bleek te klein. Hij kwam amper met fietsen vooruit. Andries vond op Marktplaats een mooie nieuwe fiets voor Thomas. Dus die heeft hij in de avond opgehaald. Morgen een blije Thomas denk ik!

Donderdag

Vandaag was mijn zusje jarig. In de ochtend ben ik naar haar toegegaan en daar tot in de middag gebleven. Mijn moeder en (bonus)vader waren er ook. Erg gezellig en lekker gekletst!

In de avond begon ik aan een nieuw boek. En kijk wat een mooie binnenkant!

Vrijdag

Mijn zusje en ik bestelden samen wat Zoflora producten en die kwamen vandaag bij haar binnen. Via de app kreeg ik stap voor stap foto’s van het unboxen…haha. Dit is een product uit Engeland wat je met water mengt. Een allesreiniger, maar met zo’n heerlijke geuren die je de hele dag nog in je huis ruikt. Zalig!

En ook nog eens lekker goedkoop. In Engeland betaal je er 1 pond voor. Dus in november gaan we inslaan! Ik kan nu weer even vooruit.

Zaterdag

Vandaag begint de hockey weer! Thomas moest in de ochtend spelen en Fenna in de middag. Gelukkig stonden we tussen de buien door langs de velden.

Beide wedstrijden gewonnen!

Mijn vader maakt voor mij een boekenkast en hij appte mij al een kleine tussenstand. Ik kan niet wachten om straks al mijn boeken netjes te kunnen indelen…

‘s Middags keek ik met Amy en Fenna door wat oude foto’s. We kwamen deze van Thomas tegen….ooohhh wat een schatje!

In de avond werd ik niet lekker en dook ik op tijd mijn bed in.

Zondag

Vandaag heb ik de hele dag in bed gelegen. Ik voelde mij niet goed. Tussen het slapen door ben ik wel lekker gaan lezen…

Geweldig boek tot nu toe!

Hopelijk knap ik snel weer op…

 

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge