Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #156

hillybillybeauty.nl

Onze eerste week zonder man/papa! Ik moet zeggen dat we het prima redden! We zijn bezig met wat klusjes in huis en natuurlijk is er ook gewoon school en sport. Thomas kon vanaf woensdag gelukkig weer naar school en was hij donderdag klaar met zijn kuurtje. Zaterdag hadden we een drukke dag met hockey en verjaardag en zondag kwamen we heerlijk tot rust…

Maandag

Vandaag ging ik met mijn (bonus)moeder naar de Downton Abbey film. Wat een geweldige film!! En Maggie Smith is wederom echt fantastisch in haar rol! Wat een humor en sarcasme heeft deze vrouw. Ik heb genoten!! Gelukkig kon mijn vader oppassen op Thomas die natuurlijk nog niet opgeknapt is van zijn zware keelontsteking.

Dinsdag

Met de klussen in huis gaat het goed! De boekenkast staat en is mijn pareltje in huis. Mijn vader heeft inmiddels Thomas zijn bed ook verlaagd door de poten af te zagen en heeft er een mooie boekenplank achter gemaakt. Dus nu konden Thomas zijn boekjes ook eindelijk mooi opgeruimd worden. Thomas is helemaal blij met zijn lagere bed!!

Ook haalde ik vandaag eindelijk mijn paspoort op. Ik heb wel een ID kaart, maar elke keer kwamen we tijdens onze tripjes naar Engeland er achter dat ik gewoon een paspoort nodig had. Mijn moeder en zusje konden altijd zó door de douane en ik stond ontzettend lang in de rij met mijn ID kaart. Nu kunnen we met z’n drietjes tegelijkertijd door de douane.

Woensdag

Vandaag eindelijk weer alle kids naar school. Thomas heeft met gapen nog wel iets last, maar het is al stukken beter. Een half dagje kon dus prima. In de middag ging Fenna starten met het in de grondverf zetten van de traptreden in haar kamer. Dit is al jaren een doorn in het oog van haar. Dit was ook één van de klusjes op het lijstje.

Donderdag

Vandaag kwamen de nieuwe stukken tapijt voor op de trap binnen. Eerst moet ik de trap schuren en schoonmaken voordat ze er op kunnen, maar ik legde er al wel een paar op om te kijken hoe het eruit gaat zien.

Dit gaat echt zo mooi worden! Let niet op al het stof op de trap, dat kwam van het losrukken van de roze tapijttegels…haha.

Ook ging ik vandaag een beetje rommelen met mijn boeken-bulletjournal. Heerlijk lijstjes maken en een beetje versieren.

Vrijdag

Vandaag mijn lijstje gemaakt voor de Ikea waar ik maandag met mijn vader heen ga. Amy haar blauwe gordijnen kunnen naar Thomas zijn kamer en Amy wil graag witte gordijnen. Deze moet ik dus maandag ook meenemen.

De kids mochten één keer naar de Mac wanneer Andries weg zou zijn. Dit werd dus vandaag. Na de hockeytraining van Thomas, en het training geven van de meiden, reden we door naar de Mac. Heerlijk niet hoeven koken!

Zaterdag

Vandaag een hele drukke dag. We moesten om kwart voor 8 verzamelen op de hockeyclub. Ik draaide bardienst terwijl Thomas zijn wedstrijd speelde. Fenna werd opgehaald om kwart voor 9 vanaf de club om naar haar wedstrijd in Den Haag te gaan.

Thomas won met 2-0 en bracht ik snel naar huis waar Amy was om op hem te passen. Ik reed meteen door naar Fenna haar wedstrijd. Zij wonnen met 3-1 en staan daarmee dik bovenaan in de poule. Top!

Eenmaal thuis deed ik even een tukkie op bed, ik was zo moe! Einde van de middag gingen we met z’n allen (nou ja, minus Andries natuurlijk) richting Mijdrecht naar mijn schoonfamilie. Mijn schoonmoeder vierde haar verjaardag en we gingen daar met z’n allen eten. Gezellig! Eenmaal thuis was het chillen….lekker tv kijken en ontspannen.

Zondag

Ik sliep gewoon uit tot 10:15! Vandaag hielden we een rustige dag. Ik deed nog wat verfwerk aan Fenna haar trap, Amy puzzelde veel, Thomas kon eindelijk weer even op zijn computer….gewoon een heerlijke relaxte zondag.

Andries heeft het in Zweden naar zijn zin! Erg intensief en vermoeiend, maar hij geniet.

Vergeten jullie trouwens mijn winactie niet van vrijdag?

LimberLux

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge