Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #165

hillybillybeauty.nl

Welkom bij weer een nieuwe Diary! Deze week ging Amy naar een kerstmarkt in Duitsland met school. Wat een belevenis! Ook hadden we een beetje pech, onze ketel begaf het….snik snik. Ik moest naar de mondhygiëniste en ik scoorde een flink aantal goede deals met Black Friday!

Maandag

Amy ging vandaag heel vroeg de deur uit. Zij stond al een paar weken te stuiteren omdat ze vandaag met school naar Duitsland zou gaan. Ze mochten een kerstmarkt bezoeken! Hoe gaaf!

Amy heeft de hele dag lekker rondgewandeld over de kerstmarkt en een grote loopbrug. Met alle examenklassen hebben ze deze dag mogen meemaken.

Amy maakte een foto van zichzelf vandaag waarbij mijn moeder meteen een foto naar mij appte van haar toen zij ongeveer net zo oud was als Amy. Kijk de gelijkenissen eens!

Ik vind dit echt zo leuk om te zien!!

Amy haalde ik in de avond op. Ze was doodop. Nog wel een erg grappig verhaal…

Amy had een nieuwe fluwelen broek aan deze dag. Tijdens de rit moest zij naar de wc en haar benen waren op veel plaatsen helemaal blauw! Ze raakte in paniek, dacht dat het iets met haar bloedsomloop te maken heeft. Leraren en leerlingen erbij, niemand die wist wat het was. ‘Dit is niet goed!’ reacties vlogen haar om de oren. Eén leraar heeft zelfs foto’s gemaakt en naar een bevriende dokter gestuurd om opheldering te vragen. Gelukkig was er één leraar zo helder van geest om met een beetje water te kijken of hij het kon verwijderen, en dat lukte! Het bleek haar nieuwe broek te zijn, die gaf af! Ik heb zo gelachen toen ze dit verhaal in geuren en kleuren vertelde!

Dinsdag

Vandaag kreeg Amy haar cijferlijst/rapport mee naar huis. Op één vak na alles voldoende! En het vak Geschiedenis mag ze nog herkansen. Dus een grote kans dat ze op alle vakken voldoende komt te staan. Dat was vorig jaar wel anders…;-)

Ook moest ik naar de mondhygiëniste vandaag. Man, wat deed dat zeer!!! Ik ben niet kleinzerig, maar dit vind ik altijd zo verrekte pijn doen. Gelukkig ben ik er voorlopig weer vanaf.

Ook begon ik weer lekker in een nieuw boek met lezen. Ik hou van mooie kinderboeken!

Woensdag

Amy houdt van shoppen. Die heeft ook wel echt stijl en is altijd met outfits bezig. Ze had weer een leuke bestelling bij Zara gedaan en voor de kerst heeft ze haar top al in huis. Wat een gave! (misschien leen ik hem wel een keertje stiekem)

Opeens deed de ketel het niet meer! Een foutmelding die niet zelf te verhelpen viel….shit! De hele avond telefoontjes plegen, maar de monteur kon pas de volgende dag omdat het onderdeel besteld moest worden….onverwachte kosten, ik baal!

Om maar een beetje warm te blijven deed ik met Amy en Fenna een leuk spelletje wat ik in Engeland had gekocht. Een “verhit” spelletje waar we de grootste lol mee hadden.

En vroeg onder de wol, daar was het tenminste warm…;-)

Donderdag

Vandaag werd de ketel gemaakt gelukkig. Wel een hoop bespreken, bellen en mailen om een beslissing te nemen of het niet verstandiger is om een nieuwe ketel te nemen. Deze is inmiddels bijna 15 jaar oud, dus de kans dat hij het nog lang gaat volhouden is klein. Dus vandaag was een dag van rekenen, bellen en beslissingen nemen.

Fenna ging in de avond trainen en had aansluitend een leuk etentje met het team. Bofkont!

Vrijdag

Black Friday! Ik heb deze dag toch wel wat mooie voordeeltjes kunnen regelen. Voor de meiden voor Sinterklaas korting op sieraden die ze op hun lijstje hadden staan. En ik ben even los gegaan bij het Kruidvat, lekker veel voorraad!

Het Kruidvat had echt hele goede deals. Dus ik ben happy!

Ik ging met de meiden en Thomas naar de training omdat Andries moest werken. Even kijken hoe ze het deden. Fenna is echt een geboren “juf”/trainster voor de kids. Ze beloofde haar team om zaterdag bij hun wedstrijd te komen kijken. Zo lief!

Zaterdag

In de ochtend ging ik met Thomas naar Den Haag voor zijn wedstrijd bij Klein Zwitserland. Het was best fris, maar een erg leuke wedstrijd! Daarna hem bij Amy thuis afgezet en zelf weer door naar Ypenburg voor Fenna haar wedstrijd. Het zonnetje kwam door en toen werd het een stuk aangenamer. Ook Fenna behaalde winst vandaag!

Mijn moeder zit op dit moment in Schotland en stuurde een foto van een Harry Potter winkel! Jaloers!!

Ik kreeg mijn mega bestelling uit Engeland binnen met allemaal schoonmaakmiddelen. Ik was zo benieuwd naar de Fabulosa! Een soort Zoflora is dat. Ik kon alleen sommige destijds maar per 6 bestellen. Dus een flink voorraadje voor mijzelf, voor mijn moeder en zusje een surprise bag gemaakt en de rest op Marktplaats gezet.

Mijn schoonouders kwamen in de middag even op de koffie en na het eten kon ik Amy en Fenna naar Zoetermeer brengen voor een uitje. Mijn avond was verder lekker ontspannen…

Zondag

In de ochtend een beetje rustig aan gedaan. Ik ging namelijk door mijn rug en dat voelde niet fijn. Wel even naar de supermarkt voor wat boodschappen en in de middag naar mijn broer en vriendin. Zij hadden ons en de rest van de familie uitgenodigd voor Thanksgiving. Super gezellig!

En Thomas vermaakte zich tijdens de ‘grote-mensen-gesprekken’ prima:

Daarna reden we door naar de Hornbach voor een kerstboom!

Past net in de auto…haha

Helemaal blij met de boom! Hij is nog niet helemaal opgetuigd, er moesten eerst lampjes bijbesteld worden. Maar uiteindelijk zal het een prachtige boom worden. Blij!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge