Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #166

hillybillybeauty.nl

Deze week gingen we de kerstboom volop optuigen. Dit betekende ook twee bezoekjes aan de Intratuin om nog meer moois aan te schaffen. Ook begon deze week voor Thomas de zaalhockey periode én vierde we natuurlijk sinterklaas! Allemaal gezellige en leuke dingen weer deze week. Kijken jullie mee?

Maandag

Vandaag was Amy op tijd uit en ze wilde per se naar de Intratuin om de lampjes voor de kerstboom te halen. We keken onze ogen uit in de Intratuin. Wat een geweldige kerstafdeling hebben ze daar!

En eenmaal thuis heeft Amy zich helemaal op de boom losgelaten. Hij is dan ook ontzettend mooi geworden!

Wij hebben volgens mij nog nooit zo’n mooi versierde boom gehad!

Dinsdag

Iemand kwam vandaag wat flesjes Fabulosa bij mij ophalen die ze had besteld en kijk eens wat ik kreeg! Super lief!

En ik kan jullie verzekeren dat de Balea douchegel al volop in gebruik is, zalig!

En elke dag is het genieten van het uitzicht vanaf de bank.

Woensdag

Vandaag ging ik met alle 3 de kids naar de Intratuin. Het is dan ook een uitje om naar toe te gaan. Het was moeilijk om niet alles in het mandje te gooien, er is dan ook zoveel moois…

Donderdag

Sinterklaas! Op school kwam de goedheiligman natuurlijk ook nog even langs. Thomas kent het grote geheim inmiddels, maar dat mag de pret niet drukken natuurlijk.

Aan het einde van de middag kwamen mijn vader en bonusmoeder om bij ons verder pakjesavond te vieren. Het was reuze gezellig en er kwamen natuurlijk ook geestige gedichten voorbij. Zo had mijn vader gedichten gemaakt om zichzelf heerlijk de lucht in te prijzen..haha

De kids waren dolblij met hun cadeautjes en ook ik werd nog verrast met een boekenbon! Whoop whoop!

Vrijdag

Thomas was vandaag vrij dus konden we heerlijk ontspannen doen in de ochtend. Vandaag kwam ook de Zara bestelling binnen die ik voor Thomas had gedaan met Black Friday. Het werd dus even een modeshowtje vandaag

Een kleine greep uit de nieuwe kleding. Hij is weer klaar voor de winter!

Ook kreeg ik een bestelling binnen van bookdepository. Ik wilde dit doe-boek heel graag hebben.

Hierin kan je lijstjes bijhouden over het huishouden, er staan tips in, planners, de hele rataplan!

Zelf las ik vandaag ook weer verder in deze geweldige thriller!

In de middag gingen we met z’n allen naar de eerste zaalhockeytraining van Thomas. De meiden geven training en Andries is hoofdtrainer. Een lange zit van 1,5 uur, maar daarna sloten we af met een lekkere burger bij de mac.

In de avond was het weer taxi rijden. Amy had een sweet 16 feestje en Fenna een sinterklaas feestje met haar club van de kerk. Zij een hele leuke avond, wij een wat mindere gezellige avond door het autorijden. Maar ja, je moet wat voor je kids overhebben hè?

Zaterdag

Thomas had vandaag meteen zijn eerste twee wedstrijden in de zaal. Ik mocht achter het scorebord plaatsnemen. Dit keer een hele moderne, gaaf!

Ze wonnen beide wedstrijden (ik zal eerlijk zijn, niet vanwege Thomas zijn fantastische spel…haha)

Daarna ging iedereen behalve ik richting Mijdrecht. Thomas had een feestje van zijn nichtje en ging bowlen en Andries combineerde dat met een familiebezoekje. Ik had thuis nog het nodige te doen in huis en genoot ondertussen even van de rust. Had ik even behoefte aan…

Zondag

Vandaag lekker rommelen in huis. Even wat schoongemaakt met deze heerlijke kerstgeur van Fabulosa, ik vind hem fantastisch!

Andries en Fenna hadden hockeywedstrijden, maar omdat ik de auto niet had (die had Andries mee) kon ik deze keer niet bij Fenna kijken. Dus in huis maar aan de gang gegaan. Schaatsen op de achtergrond aan vind ik ook altijd gezellig. Lekker gezellig sfeertje in huis. Ook begonnen aan een nieuw boek. Al met al een heerlijke rustige zondag!

De kerstvakantie kruipt dichterbij! Aankomende week nog wel wat verplichte dingen van school bijvoorbeeld (gesprekjes etc) en zaterdag een familiefeest, maar tussen de bedrijven door heerlijk rustig om lekker te lezen en genieten.

Fijne week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Bianca

  Wat een prachtige boom zeg en
  Fijn dat de douchegel goed bevalt
  Als ik eens wat voor je mee moet nemen van de DM laat het maar weten, ik kom er zo nu en dan.

  december 9, 2019 at 17:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge