Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #169 **Kerstmis**

hillybillybeauty.nl

Een rare week deze week. Wanneer kerst midden in de week valt ben ik altijd heel snel de draad kwijt. Welke dag is het ook alweer? Wanneer hadden we geplande uitjes? Maar ondanks mijn warrigheid, was het weer een geweldige week. Veel familie, een mooi cadeau van Amy en Fenna en heel veel eten….

Maandag

In de ochtend waren we nog in Gouda vanwege ons onverwachte nachtje in de B&B. We moesten om 11 uur het huis uit en reden daarna door naar kennissen in Gouda die we dit jaar op de camping hadden ontmoet. Even een kopje koffie doen en bijkletsen. Daarna snel naar huis, tassen uitpakken en onderuit. Heerlijk tijd voor een televisie avondje.

Dinsdag

Andries moest vandaag avonddienst draaien dus we besloten de cadeautjes in de middag te doen. En ik heb echt een prachtig cadeau gekregen van Amy en Fenna, een nieuwe Pandora bedel uit de Harry Potter serie!! Ik ben dolblij!

Vandaag was ook een dag om even het huishouden aan te pakken. Met 2 kerstdagen in het verschiet zal daar niet veel van komen gok ik.

Woensdag ** Eerste Kerstdag

In de ochtend besloten we eerst naar de gezinsdienst in de kerk te gaan. Altijd sfeervol en speciaal voor gezinnen. Even in de echte kerststemming komen.

Daarna even thuis twee uurtjes ontspannen om daarna richting Mijdrecht te rijden. We gingen namelijk Kerst vieren bij Andries jongere zus en haar gezin en ook ons schoonzusje met de 2 kids kwam daarheen. Super gezellig!!

Even gezellig met alle nichtjes en neefje tutten. Lekker gegeten en echt even familie (degene die niet hoefden te werken) bij elkaar. We gingen na de koffie in de avond naar huis en hadden nog een heerlijke rustige avond.

Donderdag ** Tweede Kerstdag **

We konden vandaag even lekker rustig aan doen in de ochtend. Beetje optutten en mijn rode lipstick uit de kast halen.

Als eerste gingen we brunchen bij mijn vader en bonusmoeder. Andries ging niet mee want hij moest werken. Amy en Fenna gingen even op de foto met opa. Wat een leuke foto is het geworden!

Daarna snel naar huis, spullen pakken en door naar Zoetermeer naar mijn zusje. Daar waren mijn moeder, broers en schoonzus ook. Hier gingen we een gezellige avond vieren!

Thomas kreeg nog een leuk lego setje, dus die was lekker zoet.

En natuurlijk moesten we even foto’s maken voor ons Instagram account, deze heeft het niet gehaald..haha

Vrijdag

De meisjes en ik hadden vandaag een heerlijke chill dag. Hooguit wat boodschappen doen en wat huishouden. Verder lekker niks! Andries en Thomas daarentegen hadden een drukke middag, zij gingen naar Freek! Ze hebben ontzettend genoten van de show, absoluut een aanrader!

Zaterdag

Vandaag weer een gezellige drukke dag. In de vroege middag hadden we de verjaardag van ons nichtje Joëlla die 1 is geworden. Hiervoor moesten we dus weer richting Mijdrecht (we maken flink wat kilometers deze vakantie)

Lekkere hapjes, taart en allerlei lekkernijen. Zeer gevaarlijk omdat we hierna meteen door moesten naar mijn vader. Daar was dit keer iedereen van het gezin om een soort verlate kerst te vieren. Eén schoonzusje woont namelijk in Portugal en die was nu over. We konden dus meteen een familiefoto maken met elkaar.

We hebben spelletjes gedaan, lekker gegeten en gelachen. Het was een hele gezellige avond.

Thuis vond ik nog een mooi boek in de brievenbus die ik van een bon had gekocht. Dit boek ga ik in januari lezen met mijn zusje als buddyread. Via Instagram kan je aangeven of je ook mee wilt doen met deze buddyread. Check onze instagram pagina.

Fenna ging nog logeren, dus die moest ik even wegbrengen. Ik had een lekkere rustige avond verder. Zalig.

Zondag

Rustig dagje. Ik ben met Amy nog even op de fiets naar het winkelcentrum gegaan voor wat kleine boodschapjes. Mijn Primera cadeaubonnen omgeruild voor boekenbonnen, zodat ik morgen in Hilversum “legaal” boeken mag kopen…haha. Nog een week vakantie in het vooruitzicht met een dagje shoppen in Hilversum, Oud en Nieuw, musical Anastasia en wellicht nog meer leuks!!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge