Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #170

hillybillybeauty.nl

Happy New Year! En dan is het gewoon alweer 2020! Afgelopen week vierden we Oud & Nieuw, gingen we een dagje shoppen in Hilversum en als afsluiter van de vakantie bezochten we de musical Anastasia! Ook ging ik een ochtend filmen bij mijn zusje. De week is weer voorbij gevlogen.

Maandag

Vandaag gingen Amy, Fenna en ik in de ochtend naar mijn zusje in Zoetermeer. Vanaf daar reden we naar Mijdrecht naar mijn moeder. Er stond namelijk al een tijdje een leuk dagje gepland! Shoppen en lunchen in Zoetermeer. Elke kerstvakantie plannen we zo’n dagje om even gezellig bij te kletsen en voor Amy en Fenna ook leuk om even een beetje verwend te worden. En dat zijn ze (we). Een lekker luchtje, wat nieuwe kleren en gezellig lunchen. Ik trakteerde mijzelf nog op een nieuwe Pandora bedel. Harry Potter deze keer!

Aangezien Andries moest werken kon ik Thomas heel lief bij mijn vader brengen. Die had daar een leuk dagje. Ik kreeg nog een leuke foto van hem. Thomas dacht dat hij gecamoufleerd was hier….haha

Geniaal…hahahaa

Dinsdag

Oudjaarsdag! Ik moest vroeg mijn bed uit want in de ochtend zouden ze voor de nieuwe ketel komen. Die van ons was onlangs kapot en omdat hij al bijna 15 jaar is besloten we een nieuwe aan te schaffen. Een paar uur lang had ik dus werkmannen over de vloer. Maar….wel met een mooi eindresultaat!

Daarna snel naar de supermarkt voor wat boodschappen en na het avondeten naar Mijdrecht voor het oud & nieuw vieren.

Standaard altijd sjoelen. Blijft leuk om wat spelletjes te doen zo in de avond.

Wij hadden dit jaar geen vuurwerk gekocht, maar Andries ging met Thomas nog even langs zijn broer voor wat vuurwerk aan het begin van de avond. Thomas vond dat nog wel even leuk.

Rond half 1 reed ik terug naar Leidschendam. Dat was nog best wel een beetje eng door de extreme mist. Dus zoetjes aan gereden op de plekken waar het zicht slecht was. Vermoeiend ritje dus.

Deze jongen kon thuis meteen naar bed…wij allemaal eigenlijk wel 😉

Woensdag

Meteen het nieuwe jaar gezond beginnen!

De rest van de dag was echt een luie hangdag….even bijkomen allemaal.

Donderdag

Vandaag stond een middagje filmen bij mijn zusje op de planning. De Boekenzusjes heeft grootse plannen, dus dat pakken we meteen aan natuurlijk.

We vinden het zo leuk om te zien dat mensen enthousiast reageren op onze samenwerking. We hopen dat 2020 een mooi jaar voor de Boekenzusjes mag worden!

Vrijdag

Vandaag met Thomas naar de kapper. Zijn haar werd zo lang dat het echt even tijd was.

Klaar voor weer een stoere look!

Ook kwamen vandaag mijn nieuwe Nikes binnen. Super blij mee!!! Ze lopen echt zalig.

Ik voorzie dat dit niet mijn enige paar blijft….

Zaterdag

Vandaag geen plannen. Alleen Andries moest de deur uit voor een hockeywedstrijd, maar wij hadden verder lekker een rustig dagje. Een klein beetje opruimen, lezen, televisie kijken….heerlijk.

En weer een gezonde maaltijd op het menu!

Zondag

Vandaag een speciale dag! Al sinds September stond dit uitje gepland en we keken er allemaal zo naar uit! De musical Anastasia!

Wat was het gaaf! In één woord fantastisch. De kostuums, de liedjes, het decor…echt geweldig mooi. Wel raar vond ik dat er iemand achter ons besloot de eerste helft met een zak chips op schoot zich te voldoen aan die hele zak chips. Serieus?! Het is geen bioscoop! Sommige mensen…. Een paar boze blikken van ons naar achteren leek de boodschap duidelijk te maken.

Na deze geweldig mooie avond aten we snel bij de Mac nog even een snelle hap en toen weer naar huis. Mijn moeder werd daar opgepikt door de taxi en mijn zusje ging ook weer met haar auto naar huis. Wat kunnen we nog lang nagenieten van dit avontuur. Een belevenis met een gouden randje…

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge