Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #183

hillybillybeauty.nl

Hi allemaal! Weer een nieuwe week en dat betekent dat ik weer een diary voor jullie heb. Een week waarin ik voor het eerst sinds jaren weer een keer gesolliciteerd heb! Super spannend natuurlijk. Ook zijn Andries en ik erop uitgegaan voor nieuwe meubels voor het nieuwe huis en hebben een aantal heel mooie meubels gekocht. En het weer is ook nog eens heerlijk om een ommetje te maken (door de wijk, dat dan weer wel…)

Maandag

Weer een nieuwe week met thuisschool. Met Thomas gaat het op en neer. De ene dag heeft hij zonder zeuren al zijn werkjes af, de volgende dag is het huilen en boos. Vandaag ging hij met zijn klas in een groepsvideochat. Dat vond hij geweldig!

Dinsdag

Vandaag kwam mijn moeder even langsrijden met mijn (bonus)vader om even elkaar te zien. Ze had een tasje voor mij met wat leuke spulletjes en kwam bij mij wat plantjes die ik voor haar had ophalen. Toch leuk om elkaar even van een afstandje te spreken en te zien. En kijk eens wat ze oa voor mij had!

Allemaal heerlijke Cath Kidston spulletjes!

Ook was het heerlijk weer om even met Thomas een ommetje te maken. Meestal is dat op de step een rondje door de wijk.

Woensdag

Omdat het krijgen van het nieuwe huis toch wel aardig opschiet, en wij een hoop nieuwe meubels nodig hebben, is het tijd om even te gaan oriënteren. Helaas zonder de kids, dus we moeten niet al te ver van huis. Vandaag gingen wij even naar een meubelzaak in De Lier. Heerlijk rustig, dus we konden ons prima aan de regels houden.

Een beetje inspiratie opgedaan, maar nog geen meubels besteld. We konden nog niet echt beslissen.

Thuis gaat het schoolwerk met Amy en Fenna in ieder geval goed!

Donderdag

Vandaag een spannende dag! Ik had mijn sollicitatiegesprek bij boekhandel Paagman.

Ik vond het best spannend want het was al een hele tijd geleden dat ik een sollicitatiegesprek had gehad. Maar ik vond het uiteindelijk erg leuk! Het was een leuk en interessant gesprek en ik voelde mij al gelijk een beetje “thuis”. Ik hoor binnenkort wanneer ik een keer mag proefdraaien en aan de hand daarvan hoor ik of ik ben aangenomen of niet. Super spannend dus.

Het weer is steeds beter aan het worden. Dus Andries ging even met Fenna en Thomas hockeyen op het veldje.

Vrijdag

Thomas moest voor school een mooie tekening maken voor een opa en/of oma. Nou daar heeft hij gehoor aan gegeven.

In de middag gingen Andries en ik er weer op uit naar een meubelzaak. Dit keer bleven we wel iets langer weg want we zijn geslaagd! Met een paar mooie deals hebben we ontzettend veel meubels kunnen scoren. Wat ook heel fijn is omdat we daarom minder mee hoeven te verhuizen (mochten sommige meubels niet op tijd zijn, wat er dik in zit, krijgen we van de zaak wat leenmeubels). We zijn geslaagd bij Voorbrood meubelen.

Wat een gave zaak, groot en fijne service.

Deze eettafel hebben we gekocht. Ik zie ons al zitten, eindelijk weer elke avond aan tafel eten! En de zaterdagavond, spelletjesavond!

Deze eettafel stoelen hebben we gekozen. Zitten goddelijk! Alleen in andere kleuren. We hebben 3 mosgroene en 3 donkerbruine gekocht.

En boven de eettafel komen deze 2 stoere industriële lampen. We hebben er ook een bijpassende staande lamp bij genomen voor in de zithoek. Ook hebben we een bankstel (2,5 en 2 zits), een bartafel voor in de keuken en 3 salontafeltjes gekocht.

Toen we al naar de uitgang waren zagen we dat er op de bovenverdieping nog een beddenafdeling was! En ons bed is 15 jaar oud en op, dus we moeten ook een nieuw bed. Nou, deze is het geworden 😉

Voldaan reden we daarna naar huis. Wat een heerlijk gevoel dat er al een groot deel van de spullen geregeld is. Ik had in de avond wel ontzettend hoofdpijn. Iets te weinig gedronken denk ik…

Zaterdag

Om 10 uur moesten we klaarstaan in onze sportieve kleding voor onze eerste Bootcamp les online…

Eén van mijn jongere broers is gymdocent en bootcamptrainer. Hij zorgde voor een leuke, maar vooral zware training. Pffff….we konden niet alles volhouden, maar hebben goed ons best gedaan. Volgende week weer en dan zal het vast een stuk beter gaan 😉

Dood……

Andries ging daarna helemaal naar Oss om een paar barkrukken te halen van Marktplaats. Deze komen in de keuken aan de bartafel om lekker aan te ontbijten in de ochtend. Of om even lekker op te zitten tijdens het koken.

De kamer staat nu wel lekker vol, maar ja het verhuizen schiet ook al best op gelukkig.

Wederom kreeg ik in de avond weer hoofdpijn. Zo balen! Ik dook dus lekker vroeg in mijn bed.

Zondag

Jongens, wat een zalig weer! Ik ging, met nog steeds wat hoofdpijn, maar even lekker in het zonnetje zitten in de tuin. Zonder make-up, gewoon omdat het kan..

Ik zorgde ervoor dat ik vandaag heel veel dronk. En ik merkte dat daardoor mijn hoofdpijn snel wegtrok. Dus ik had energie om even lekker met Thomas weer een rondje door de wijk te doen.

Thomas ging even zijn spierballen aan het werk zetten….haha.

Ik las vandaag gewoon een boek uit waarin ik in de ochtend was begonnen en startte een nieuw boek (die ik ook al bijna uit heb trouwens). Even een heerlijke relaxte zonnige zondag….zalig.

Aankomende week weer een zonnige week volgens mij. En we komen steeds dichterbij de sleuteloverdracht, spannend!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply chucky1012

  Wat een prachtige meubelen hadden jullie gekocht.
  Jullie waren goed geslaagd
  Vervelend dag jij zoveel hoofdpijn had.
  Gelukkig is het weer verdwenen.
  Fijn dat je zoon net de klas kon chatten.
  Prachtige tekening had hij gekleurd.
  Jullie kinderen zijn goed bezig met hun werk voor school.
  Ontspanning op buiten doet ze dan erg goed.
  Prachtige spullen had je kado gehad van je mams.
  Prachtige items op ded website.
  Ik wens jou veel succes met het werken van een dag in de boekenwinkel.
  Leuk verslag.
  Succes met de sleuteloverdracht etc….

  Xoxo

  april 6, 2020 at 17:51
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge