Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #186

hillybillybeauty.nl

Hi! Welkom bij weer een nieuwe diary. Afgelopen week werd er weer geklust, vonden we kikkerdril en kwamen er weer leuke boeken binnen. En kocht ik ook weer eens wat leuke make-up. Kijken jullie mee?

Maandag 20 april

Amy wil wat leuke spullen kopen maar heeft geldgebrek, lol. Ze weet dat ze wat extra kan verdienen door boeken te lezen. Dit helpt mij namelijk met het schrijven van recensies. Dus ze ging waarachter een boek lezen! En ze vond hem nog leuk ook…haha

Ook zag ik het perfecte kleur karretje voor op mijn nieuwe slaapkamer bij Ikea. Hier kan ik mijn boeken in zetten die ik die maand wil lezen. Mijn eigen ‘TBR-karretje’. (TBR=To Be Read)

Dinsdag 21 april

Vandaag waren we weer even in het huis. Ik was met Thomas gaan fietsen naar het nieuwe huis. Het was namelijk zulk lekker weer. Toen ik de tuin inliep zag ik allemaal kikkerdril in het (ranzige) vijvertje in de tuin. Dat is dan wel weer grappig.

Ik haalde even wat dozen leeg en fietste daarna met Thomas weer terug naar huis. In de avond kreeg ik wat last van mijn rug, toch iets teveel dozen gesjouwd? Ook stuurde mijn zusje verdrietig nieuws…

Cath Kidston, één van onze favoriete winkels in Engeland, is failliet!! No, no no!!! Dit betekent dus ook dat we er ook nooit meer (waarschijnlijk) kunnen rondlopen. Tegen de tijd dat wij weer naar Engeland kunnen zijn ze waarschijnlijk al weg….Ik was er echt even somber door.

Andries haalde in de avond een spinning fiets op van zijn werk om te lenen tijdens Corona. Kunnen we in huis sportief doen…

Woensdag 22 april

De fiets werd al goed gebruikt vandaag!

Ik moest ook nog even langs de Trekpleister en mocht meteen voor Amy make-up meenemen. Ik kan je verzekeren dat dat het begin was van een heuse make-up-shop-manie.

Ook kwam er nog een boek binnen die ik al maanden geleden in pre-order had gezet. Yessss!

Donderdag 23 april

Ondanks de pijn in mijn rug ging ik toch boodschappen doen. Online bestellen is hier drama, dan kan ik het pas over een week verwachten. Dus maar even heen en weer… en deze kon ik niet laten liggen (zelf niet genomen trouwens)

Vandaag hadden Amy en ik zin in een nieuw make-up palette. Amy ging net voor sluitingstijd nog even naar het Kruidvat en maakte even wat foto’s van de gave paletten van I heart Revolution….geweldig!

En Amy nam deze voor mij mee…. (en voor zichzelf natuurlijk ook wat)

En binnenkort komt er een uitgebreide review op mijn blog van dit pareltje…

En er werd natuurlijk ook nog gefietst. Ik door mijn rug nog niet helaas..

En in de avond aten we lekker ciabatta uit de oven met allerlei lekkers er op….mjammie!

Vrijdag 24 april

Andries ging vandaag met Amy en Fenna een dagtrip maken richting Almelo. Hij had daar online een goed aangeschreven zaak gevonden met grote voorraad laminaat en PVC vloeren voor een zeer goede prijs. Zij waren dus een groot deel van de dag onderweg. En de meiden zijn geslaagd voor hun kamer!

Amy heeft het mooie donkerkleurige hout gekozen. Fenna gaat voor een lichtere kleur. Prachtig! Ik ben benieuwd hoe het er straks uitziet.

 

Thomas en ik genoten van het mooie weer. Hij kreeg toevallig vandaag een voetbal aan een touw binnen, dus die werd meteen even getest.

En ook ontving ik vandaag nog 2 mooie boeken! Eentje van uitgeverij LS Amsterdam. De Boekenzusjes zijn voor dit nieuwe boek ambassadeur. We gaan vanaf woensdag nog een buddyread organiseren met dit nieuwe boek. Alles hierover vind je op onze Instagram.

En voor mijzelf nog een deel uit één van mijn favoriete series…

In de avond begon ik mij niet zo lekker te voelen. Maagklachten en mijn ogen zwollen opeens op (die foto zal ik jullie besparen). Ik besloot dus lekker op tijd te gaan slapen in de hoop morgen weer een stuk fitter te zijn.

Zaterdag 25 april

In de ochtend ging het ietsje beter, maar voelde ik mij nog een beetje gammel. De Bootcamp zou ik vanwege mijn rug al een keertje overslaan dus kon ik met Fenna mooi richting mijn vader om naar de houthandel te gaan. Mijn vader gaat namelijk het bed voor Fenna maken…

Zo’n bed moet het worden… Dus op pad!

En een auto volgeladen…

En in de middag kreeg ik al een appje dat hij al lekker in de weer is geweest met zagen. Top pap!

Ik had geen zin om te koken dus haalde ik voor ons lekker carpaccio schotels….hmmmmm

Amy wilde mijn nieuwe palette wel testen en een ooglook bij mij maken. Prima! Ik vind het heerlijk als ze lekker aan de slag gaat met mij opmaken.

En dat aan de einde van de dag….ze kan het fantastisch die meid van mij!

In de avond keken we natuurlijk weer Lego Masters met elkaar. Heerlijk kneuterig naar al die mooie Lego bouwwerken kijken, ik hou ervan…

Zondag 26 april

Ik heb voor het eerst sinds tijden een beetje uitgeslapen. Wel af en toe even wakker, maar dan dommelde ik weer in. Ik had het nodig blijkbaar…

Andries ging met Amy naar het huis om te klussen. Amy wilde wat extra geld verdienen, dus die werd aan het schuren gezet!

Andries maakte het kozijn van Thomas zijn kamer klaar….

Ik werkte vandaag veel aan mijn blog en las verder in mijn mega dikke boek.

In de middag deed iedereen gewoon even waar hij/zij zin in had. Thomas ging ook nog even sportief op de fiets…haha

In de avond was iedereen wel een beetje duf en gaar van de dag. Lekker lui voor de buis en een beetje brainstormen over wat er aankomende week weer voor klussen gedaan moeten worden. Stukje bij beetje wordt het steeds meer naar ons zin.

Fijne week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge