Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #187

hillybillybeauty.nl

We schieten stukje bij beetje op in het nieuwe huis. Vandaag laat ik weer wat vorderingen zien! Er kwam nog familie op bezoek bij het nieuwe huis (met afstand), ik bestelde een mooi oogschaduwpalette in de sale en we waren weer sportief bezig! Welkom bij weer een nieuwe diary.

Maandag

Vandaag was het Koningsdag. Wij hebben hier eigenlijk, afgezien wat kijken op tv, niets aan gedaan. Normaal gaan we meestal richting Mijdrecht voor familiebezoek, maar ja, dat gaat dit jaar niet. Ik ging wel gezellig skypen met mijn zusje voor de Boekenzusjes.

Nu we niet bij elkaar kunnen komen om te filmen is dit een prima alternatief!

Amy en Fenna werd gevraagd of ze nog wat geld wilden verdienen met auto’s wassen. Dat wilde ze natuurlijk wel! Dus de auto van oom Tim en opa werden gewassen en uitgezogen.

Andries is druk bezig in het nieuwe huis. Het is zo fijn dat hij nu veel minder werkt en daardoor extra tijd heeft om te klussen. Hij heeft vandaag de lambrisering in onze slaapkamer aangepakt. Mooi diep donkerbruin.

Dinsdag

Ik ging vandaag ook weer even langs het huis met de kids om wat dozen uit te pakken. Stukje bij beetje wordt het huis in Leidschendam leger, en die in Nootdorp voller..haha

Andries ging verder met de lambrisering in de gang op de eerste verdieping.

Op deze manier is YouTube filmpjes kijken minder erg….haha

In de middag stond opeens mijn broer Tim aan de deur. Hij had voor ons allemaal een heerlijke cinnamon bun! Super lief! (en lekker!)

Woensdag

Vandaag kwamen Wilbert en Jorien langs bij het nieuwe huis. Zij wilden graag even kijken. Andries was daar in zijn uppie, dus dat kon prima. Sara en David vonden vooral de kikkers erg interessant.

Daarna kwamen ze nog even langs bij ons in Leidschendam. En omdat het lekker weer was konden we prima even naar buiten zodat we toch de afstand konden bewaren.

In de avond besloten we weer eens gezellig een spelletje te gaan doen. Moeten we toch vaker doen, want het is zo gezellig!

Donderdag

Voor een samenwerking mag ik een paar canvassen voor aan de muur bestellen. Ideaal voor in het nieuwe huis natuurlijk! Vandaag dus even aan de slag met de foto’s. Deze worden het van Amy en Fenna. Ik ben nu al benieuwd hoe het straks in het nieuwe huis staat.

Ook kwam ik een super goede deal tegen van Juvia’s Place eyeshadow palettes. Ik heb die al tig keer in mijn vizier gehad, maar telkens niet besteld. Nu heb ik mijzelf toch maar even verwend.

Ik kan niet wachten tot ze binnen zijn!

Vrijdag

Omdat ik toch een beetje voel dat de verhuizing wel heel dichtbij komt ben ik maar weer verder gegaan met inpakken. Wat heeft een mens toch best veel spullen…haha

De spinfiets wordt goed gebruikt in ons huis. Ik was in de ochtend al geweest, en Fenna besloot ook weer een lesje te volgen.

In de middag ging Andries met Thomas op jacht naar schatten. Oom Wilbert had voor Thomas zijn metaaldetector meegenomen zodat we die konden lenen. Stiekem had Andries wat muntgeld verstopt zodat Thomas niet helemaal zonder ‘schatten’ thuis zou komen. Hij vond het geweldig.

Zaterdag

Vandaag begon de dag actief met weer een online Bootcamp. Daarna snel douchen en aankleden want mijn vader kwam mij oppikken om weer even bij het huis te kijken. Hij en mijn bonusmoeder zijn toch nieuwsgierig hoe de vorderingen waren. Eenmaal thuis merkte ik dat de Bootcamp er flink had ingehakt, ik was een partij duf! Toch nog even met Thomas naar buiten toen het even lekker weer was…

Rond vijven ging ik even boodschappen doen, man, wat was het druk! Ik vond het verschrikkelijk. Ik ben echt bekaf na zo’n simpel supermarktbezoekje (tenminste, wat vroeger simpel was).

In de avond ging Andries weer naar het huis om de muren te witten. Het wordt zo mooi…

Wij keken gezellig Lego Masters en Andries bleef in het nieuwe huis slapen (gelukkig ligt er al een matras) zodat hij de volgende ochtend meteen aan de slag kon gaan.

Zondag

Ik had een zeer luie ochtend vandaag. Een beetje op mijn mobiel, lezen, etc. Andries kwam Amy einde van de ochtend oppikken, die ging weer helpen in het nieuwe huis voor wat extra zakgeld. Ook hebben we eindelijk een behanger gevonden!! Niet normaal hoeveel we er gemaild hebben en gewoon geen enkele reactie kregen, schandalig! Donderdag staat nu op de planning voor Amy en Thomas kamer een mooi behang. Eindelijk….

Verder was mijn dag lekker relaxed, beetje lezen, beetje inpakken…..klaar voor weer een nieuwe week…

Liefs Hilde

** Hoe was jullie week?**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge