Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #189

hillybillybeauty.nl

Het verhuizen schiet al op! De dagen vliegen voorbij en ik sjouw mij een breuk met (vooral boeken) dozen en spullen naar het nieuwe huis. De planning is om volgende week al in het nieuwe huis te gaan slapen! Super spannend allemaal. Het is al zolang geleden dat ik een verhuizing heb meegemaakt, dat ik was vergeten wat een zooi een mens heeft! Pffff, er lijkt geen einde aan te komen. Maar, stukje bij beetje wordt ons nieuwe huis een thuis…

Maandag 11 mei

Thomas vindt al die drukte maar niets. Ik was hem op een gegeven moment kwijt, ik kon hem nergens vinden. Kijk nou wat voor schuilplekje hij had gemaakt…haha

Tja, ik zou dat ook doen als ik er nog in zou passen…;-)

Dinsdag 12 mei

Thomas weer voor het eerst sinds weken naar school! Hij stond niet echt te popelen, maar dat heeft hij sowieso niet zo snel. Haha. Toen ik hem uit school haalde kwam hij met een big smile uit school, dus dat zat wel goed. Ook kreeg hij deze mooie bloemen mee voor mij…aahhh

Ik heb trouwens een tekort aan vazen. Dus voor het nieuwe huis moet ik echt een paar vazen kopen. Zoiets als deze vind ik mooi!

Ook had hij een werkje gemaakt die ik echt geweldig vond. Af en toe een Engels woord tussen zijn zinnen door…haha. Thomas spreekt heel goed Engels, en schrijft dit dus onbewust ook weleens.

 

Woensdag 13 mei

Vandaag de hele dag druk in de weer geweest met inpakken, vergeten foto’s te maken.

Donderdag 14 mei

Vandaag ging ik met Thomas en Amy op de fiets naar Nootdorp. Het is best een stukje fietsen, maar in het zonnetje prima te doen. Andries is inmiddels begonnen met het verven van de woonkamer. Hij is eerst met het witten begonnen.

Ik besloot ook even in mijn eentje op de fiets het winkelcentrum op te zoeken. Ik moet toch weten hoe je daar op de fiets moet komen. Nou, dat was dus super simpel. En…..daar is ook een Lidl! Yes! Ik zag daar ook deze heerlijke Cien producten

Eenmaal thuis kreeg ik een telefoontje van Paagman: ik ben aangenomen!!!! Ik ga in de zomer beginnen…..helemaal happy!!

Vrijdag 15 mei

Amy ging vandaag een extra dag helpen in Nootdorp. Zij wilde haar kastje graag verven.

Het begint steeds meer op te schieten. In dit kastje gaat ze al haar make-up opbergen. Tja, ze gaat een opleiding schoonheidsspecialiste doen, dus het zat er dik in dat zij net als haar moeder een make-up verslaving zou krijgen, haha.

En op dat kastje gaat ze deze super gave make-up organizer plaatsen. Hij is echt geweldig!

Zaterdag 16 mei

Vandaag een hele drukke dag qua indelen, verhuizen etc. Vandaag kon Amy haar bed in elkaar gezet worden.

Het behang van Amy is Van Gogh behang. Super mooi hè?!

Met flink sjouwen is ook de eerste boekenkast in de slaapkamer boven neergezet. Ik word hier zoooooo happy van!

In de avond keken we weer Lego Masters met het gezin. Ik vind dit echt een geweldig programma! En ik heb meteen weer een nieuwe Harry Potter Lego set op mijn lijstje…

Zondag 17 mei

Andries ging eerst overdag in zijn eentje naar het nieuwe huis om de tweede laag te witten. Thuis ging ik ondertussen als een malle inpakken.

We gaan lekker!

Daarna ging ik met Thomas even van het zonnetje genieten buiten. Ahhhh, wat een schattige schaapjes!

Toen Andries thuiskwam ging ik met Amy de tweede Billie kast naar Nootdorp brengen, toen naar huis om te eten en daarna met Fenna er nog bij weer naar Nootdorp om dozen uit te pakken. Ik heb wel 20 keer trappen gelopen met dozen vol boeken (boeken zijn dus héél goed voor de conditie!).

Zo, de tweede kast staat. De indelen van de boeken is nog niet zoals ik het uiteindelijk wil, maar even voor het oog. Ik geniet van al die vorderingen in het huis! Volgende week vrijdag gaan we er al slapen. Super spannend!!

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliate links, zie mijn disclaimer **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Mariëlle

  Je had je boeken beter in een koffer kunnen stoppen ipv in dozen…scheelt heel veel zwaar sjouwwerk… 😉 Heel veel succes verder met het verhuizen!

  mei 18, 2020 at 12:14
  • Reply hillybillybeauty

   Haha, dan had ik eerst koffers moeten kopen lol

   mei 18, 2020 at 12:25

  Leave a Reply

  CommentLuv badge