Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #192

hillybillybeauty.nl

Ja ja, dan ben ik opeens 41 jaar! Deze week vierde ik mijn verjaardag en voelde ik mij ook écht jarig. Er kwam wat visite, ik kreeg mooie cadeautjes en het was gewoon ontzettend gezellig! Ook ruimde ik weer wat meer op in ons huis en wordt het stukje bij beetje steeds gezelliger. Ook ging Amy op zoek naar de perfecte jurk voor haar diploma uitreiking!  Welkom bij weer een nieuwe diary.

Maandag

Het was vandaag nog zo ontzettend warm! Amy ging met 3 klasgenootjes op de fiets naar een meertje (kwam flink verbrand terug, die domme meid). Omdat Andries nog zo’n last heeft van hooikoorts is het bad nog niet opgezet in de tuin. Dat is jammer. Het is een groot zwembad wat ik niet in mijn eentje kan. Dus maar tijdelijk even opgelost op deze manier…

Thomas heeft zich heerlijk vermaakt in het ‘badje’. Lekker afkoelen in het water.

Dinsdag

Vandaag kwamen er weer nieuwe meubels! Ons bed werd bezorgd en de salontafeltjes. Super blij mee aangezien ik het slapen op de grond wel een beetje zat begon te worden…haha.

Het wordt steeds gezelliger!

Ook gingen we nog even naar het centrum een ijsje halen met mijn schoonouders. Het weer was nog steeds warm, dus ideaal voor een ijsje!

Ik moet zeggen dat ik het centrum van Nootdorp erg gezellig vind!

Woensdag

Vandaag blaas ik 41 kaarsjes uit! Ik werd in de ochtend al verwend met mooie cadeautjes en een prachtig kunstwerkje van Thomas

 

En van Andries en Amy kreeg ik van Charlotte Tilbury een lipstick, lipgloss en een oogpotlood. Super blij mee! Fenna heeft iets besteld, maar dat is niet op tijd binnen. Dus ik krijg nog een keer een mooi cadeautje…

Uiteraard werd er even een foto gemaakt voor een insta foto…

Amy kreeg hier reacties op dat ze echt sprekend op mij lijkt. Zo leuk om te zien!

In de middag kwamen mijn moeder en zusje op visite. Daarvoor had ik lekkere broodjes bij de Lidl gehaald. Nu we een Lidl in de buurt hebben kom ik er regelmatig. Die broodjes moet ik niet te vaak halen…hmmmm wat zijn die lekker!

Met mijn moeder en zusje was het super gezellig! Van mijn zusje kreeg ik een boek van Cassandra Clare en wanneer we samen gaan winkelen krijg ik nog een boek! wow!! We zijn nog even een wandeling naar het centrum gaan maken om even de benen te strekken. Voor het avondeten gingen zij weer naar huis. Wij aten sushi en ik friste mij even op en mocht Amy haar jurk aan…

Klaar voor de avond! Hier kwamen mijn vader, (bonus)moeder, mijn broers en aanhang. Het was erg gezellig! Ik kreeg nog een Bijenkorf cadeaubon en geld. Wat ben ik verwend!

Ook kwam vandaag ons beddengoed binnen voor het bed. Perfect op mijn verjaardag.

Ik voelde mij echt jarig vandaag. Nagenieten…

Donderdag

Vandaag werd Amy gebeld met de officiële uitslag, geslaagd! Dat wisten we natuurlijk al, maar het was toch fijn om nog even een belletje van haar mentor te krijgen. We gingen meteen naar het centrum op pad voor een mooie jurk. Want begin juli wordt er toch een soort diploma uitreiking gedaan. Ook kocht ze nog wat kaarten voor klasgenootjes om te feliciteren.

Ze hadden zoveel moois in het winkeltje in Nootdorp. Uiteindelijk is het de Colourful Rebel groen/zwart/gouden jurk geworden. Hij staat haar prachtig!

Ook kwam er nog iemand van school bloemen langs brengen, super lief!

Staat meteen leuk op tafel.

Ik kreeg helemaal jurkjes-kriebels. En ben verliefd op deze jurk…wow, wat een plaatje!

Wie weet binnenkort….;-)

Vrijdag

Andries en ik gingen vandaag op pad voor gordijnen voor de woonkamer en onze slaapkamer. Ik kocht ook nog wat leuke accessoires voor de woonkamer.

Het wordt steeds gezelliger!

Ook kreeg ik nog 2 boeken binnen. Altijd fijn, boekenpost…

Zaterdag

Vandaag kwam onze nieuwe prullenbak binnen! Wat een joekel…haha. Maar het is een prachtige waar we makkelijk ons afval kunnen scheiden.

Mijn moeder stuurde nog een foto met een deel van haar parfum verzameling. Ik hou ervan als we appen over zulke dingen. Ze heeft echt geweldige geuren…zalig!

Andries had avonddienst dus die was weg in de avond. De kinderen besloten bij Fenna in bed een film te kijken, dus ik had heerlijk de rust beneden in de woonkamer. Ik dook lekker met een boek op de bank en genoot van de zaterdagavond.

Zondag

Tja, het moest eindelijk gebeuren…..de strijk…

Ook zocht ik wat boeken uit om te verkopen en fietste ik even voor een paar boodschapjes naar het centrum. Gewoon een typische zondag. Beetje rommelen, klusjes en genieten van het ‘niets hoeven’.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge