Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #20

Sinterklaasfeest op school, een begrafenis, hockeywedstrijden en een kappersbezoek. Kijk je weer mee naar mijn week?

Maandag

Thomas en Fenna hadden vandaag Sinterklaasfeest op school. De ouders mochten nog even blijven kijken. Wat vond hij het geweldig!

dav

Kijk dat blije snoetje!

sdr

Pieten op het dak!

dav

De kids hadden alleen de ochtend school en het was feest!

screenshot_2016-12-06-08-20-45

Ook gekleurde pieten vond Thomas leuk! Zo zie je maar, kids passen zich zo makkelijk aan.

img-20161205-wa0023

Uit school een moe maar voldaan jongetje. Hij kreeg van school nog een doosje Playmobil. Helemaal blij. Van Fenna heb ik geen foto, die was niet zo blij. Een flinke teleurstelling omdat haar lootje zich niet echt aan de regels had gehouden en Fenna met 1 kleine sleutelhanger thuis kwam. ( de afspraak was dat er in ieder geval snoep bij moest zitten. En zij zag dus alle klasgenootjes met ladingen snoep hun surprise uitpakken. Deze jongen voelde zich waarschijnlijk flink schuldig want dinsdag kreeg ze alsnog een zak snoep van de jongen 😉 ).

mde

Thomas was zo moe dat hij zelfs zijn bord niet meer op tafel kon neerzetten…haha.

dav

In de avond nam ik nog een lekker masker.

dav

Heerlijk mijn nieuwe Yankee Candle branden. Wat een zalige geur!

Dinsdag

img-20161206-wa0009

img-20161206-wa0010

In de ochtend werkte ik wat wasgoed weg en rommelde wat in huis. Ik had naar het Hema Kerstevent kunnen gaan, maar door omstandigheden kon ik hier de energie niet echt voor opbrengen. Uit school kwamen Thomas en Fenna met hun zelf ontworpen kerstkaarten. Die kan je per setje kopen en de opbrengst gaat naar het nieuwe schoolplein. Vooral Thomas’ ontwerp vind ik om te gieren!

dav

Thomas moest nodig naar de kapper en kreeg een hele stoere nieuwe coupe! Zijn vriendje Kiran kwam spelen en vond het super stoer staan zei hij. Zo lief.

img-20161207-wa0018

Zo moe! Hij krijgt altijd een rood oortje als hij moe is, handige graadmeter!

dav

Amy wilde mij weer een keertje opmaken. Prima, leuk! Moet je eens kijken wat een geweldig wing ze bij mij maakte! Wow!! Ik zeg, visagie opleiding voor die meid 😉

Woensdag

In de ochtend had ik dus een begrafenis. De vader van mijn ( bonus ) moeder was overleden. Hij heeft een mooie leeftijd bereikt van 95 jaar, maar het verdriet van mijn moeder te zien is toch emotioneel. Amy en Fenna wilde ook graag mee. Het is niet hun “echte” overgrootopa, maar ze hebben hem natuurlijk wel af en toe gezien. Ook hebben ze nog nooit een begrafenis meegemaakt en wilden dit toch ook een keer meemaken. Het was een zware indrukwekkende ochtend en eenmaal thuis voel je pas hoe uitgeput je bent.

Bij thuiskomst kwam net toevallig de pakketpost eraan, die bracht een leuk pakketje van Caption!

img-20161207-wa0004

img-20161207-wa0002

Thomas speelde bij zijn vriendje Karel wat goed uitkwam ivm de begrafenis. Die haalde ik in de middag op, kijk nou hoe lief!

img-20161207-wa0007

Verder was de woensdag zoals altijd. Thomas naar judo en ik ging heel vroeg naar bed. Kapot van vermoeidheid, en dan wil ik gewoon lekker naar bed.

Donderdag

Vandaag werkte ik heel veel aan mijn blog. Ik liep een beetje achter dus ik maakte veel foto’s en schreef een aantal artikelen. Ook zette ik meteen deze lamp op mijn wishlist.

screenshot_2016-12-08-17-32-07

Ook schreef ik het artikel over mijn nieuwe beauty:

iheart1

Verder ging Andries met de meisjes naar hockeytraining en keek ik in de avond wat tv.

Vrijdag

Vandaag kwamen er hele leuke pakketjes binnen om te reviewen. I am a lucky girl!

dav

img-20161209-wa0002

Ook kwam de bestelling binnen met schoenen voor Thomas. Het werden de bruine laarsjes!

dav

In de avond natuurlijk weer naar zwemles. Emme zat voorheen bij Thomas in de klas en ze zijn nog steeds dikke vriendjes!

img_20161209_204444

Andries had een feest van zijn werk in de avond. Ik ging met de meiden een stukje van The Voice kijken en daarna lekker lezen in bed. Ik kan mijn boek amper wegleggen!

Zaterdag

In de ochtend bracht ik Thomas naar mijn vader en ging ik met Fenna naar hockey. Andries en Amy bleven lekker uitslapen.

dav

Het was koud! Waterkoud! Maar toch altijd weer leuk om de meiden te zien spelen.

Ik ging eenmaal thuis mijn bed in. Andries had mij ’s nachts flink wakker gehouden met zijn gesnurk, dus ik was moe. Ondertussen ging Andries met de kids een boom halen en versieren!

img-20161210-wa0011

img-20161210-wa0018

Thomas vond het geweldig om de boom te versieren. Het is wederom een lekkere bonte boom dit jaar 😉

In de avond keek ik met Amy Jurassic World. Fenna was uit logeren en Andries bracht Thomas boven naar bed en ging gamen.

Zondag

In de ochtend deden we lekker rustig aan. een beetje bijslapen, en wat chillen. Daarna gingen we op pad voor Amy haar zaalwedstrijd.

sdr

Dit bordje stond daar in de kantine. Ik vond hem goed bedacht! haha

mde

Daarna reden we door naar Mijdrecht om Fenna op te halen. We bleven eten en bijna iedereen kwam gezellig langs. Amy kon zo weer even met haar nichtje Sara kroelen.

mde

Thomas werd helaas ziek. Spugen, buikpijn, de hele rattaplan. Hopen dat hij morgen weer wat opgeknapt is. Zijn lijfje is blijkbaar aan vakantie toe 😉

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  WhAhaha dat maskerrrr hihihi ik kan er niks aan doen maar moest meteen lachen. Als ik dit zo allemaal lees ben jij ook nodig aan vakantie toe, lekker relaxen en niet overal heensjeezen. Ik heb weer genoten van je foto’s en oh die leuke foto’s van Thomas, het snoetje maandag en met dinnetje…to cute <3. Oh ik moet nodig weer gaan slapen, is het weer bijna volle maan ben ik al om 5 uur wakker. Deze keer wel naast manlief wakker geworden, tegenwoordig slaap ik veel vaker in een ander bed om mijn nachtrust te krijgen ;). Zorg goed voor jezelf lieverd en voor je family. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…More happy Tante Betsy girls SundayMy Profile

  december 12, 2016 at 06:22
 • Reply Susan

  Weer heel leuk om te lezen!
  Susan onlangs geplaatst…Action Long Lasting Lip Dual 330 Pink en 343 RoseMy Profile

  december 12, 2016 at 07:00
 • Reply Romy

  Dat klinkt als een heerlijk weekje! Wat ziet jullie kerstboom er mooi en gezellig uit! En die kerstkaarten, haha zo leuk! Fenna heeft inderdaad echt make-uptalent. Mooie look!
  Romy onlangs geplaatst…Vrolijke cadeautip: HEMA Happiness PlannerMy Profile

  december 12, 2016 at 08:20
 • Reply Lieke

  Leuke en drukke week Hilde! Voortaan je dochter vroeg uit bed halen om je make-up te doen dus? haha.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week | #35 Ziek zijn, sushi op school en een geslaagde verjaardagMy Profile

  december 12, 2016 at 13:52
 • Reply Lifeaholic.nl

  Leuk, sinterklaas op school! Ik vond dat vroeger ook zo leuk en spannend! Kan me die kriebels nog zo goed herinneren haha! Wat een leuke producten om te reviewen! Beterschap voor Thomas!

  december 12, 2016 at 19:57
 • Reply Mariska

  Ik snap dat je die lamp op je wishlist hebt gezet, daar ga je zeker geen spijt van krijgen! 🙂 Die zijn zo fijn!
  Mariska onlangs geplaatst…Buddha to Buddha oorbellen EllenMy Profile

  december 12, 2016 at 20:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge