Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #205

hillybillybeauty.nl

Welkom bij weer een nieuwe diary! Afgelopen week moest ik weer extra werken bij Paagman om al het reilen en zeilen te leren. Dat is best even wennen om opeens drie dagen in een winkel te staan! Ook was het zaterdag Bookstoreday en werd er van alles georganiseerd. En, eindelijk, na ruim 3 maanden kwamen de een paar van de laatste meubels binnen. Maar dat ging natuurlijk weer niet helemaal zoals het had moeten gaan….

Maandag

Vandaag helemaal happy in dit gave Tantilly shirtje. Heerlijk comfortabel en ideaal qua stofje.

Donderdag is één van mijn broers jarig en Amy en Fenna hebben een erge klik met hem. En dat resulteert in een grappig verjaardagscadeau!

We kunnen niet wachten om zijn reactie te zien…haha

Dinsdag

Vandaag weer werken! Ik heb totaal geen moeite met vroeg mijn bed uit, maar dat reizen met het OV vind ik toch wat minder geslaagd…

Gelukkig wel een leuk mondkapje..haha

Kijk nou wat een leuke ovenhandschoenen! Hier word ik blij van…haha.

Ook kreeg ik weer wat foto’s van de status van de nieuwe winkel. Ik kan niet wachten!

Andries en Thomas kregen nog een leuk bezoekje onderweg naar school…

Woensdag

Vandaag geen foto’s gemaakt. Het was voor Thomas een lekker kort dagje op school. Ik heb voornamelijk de was weggewerkt vandaag. Sinds ik werk merk ik dat dat een beetje in het gedrang komt..haha

Donderdag

Vandaag moest ik eerst werken van 8 tot 15:00. Vandaag eindelijk een keer met de auto gegaan. Ook omdat vandaag mijn broertje jarig is en ik snel naar huis wil vanuit mijn werk om gauw om te kleden en naar de verjaardag te gaan. Ook zouden de meubels vanaf 14:00 komen vandaag. Iets waar we al zolang naar uitkijken! We hebben niet echt leuke ervaringen met deze winkel (een andere winkel dan waar we al onze andere meubels hadden besteld), nul communicatie vanuit hun kant, onduidelijkheden en suuuuuper traag. Ook nu was het weer drama. Andries kon uiteindelijk niet mee naar de verjaardag omdat de bezorgers nog steeds niet waren gekomen. Ze kwamen uiteindelijk pas om 21:00!

Toen bleek ook nog dat de bovenkant van de kast kapot was, glas kapot :-(. Wacht je zolang op je meubels, gaat het nog niet goed! En ze presteerden het ook om de meubels zo in de kamer te droppen en weg te gaan…

Wij moesten dus zelf alles uit die dozen snijden en tillen. Niet echt een goede service. Je zit nu namelijk ook met al dat verpakkingsmateriaal. Ik kon er niets aan doen, maar ik werd best een beetje giftig..haha

Gelukkig is het tv meubel echt prachtig!!

En de onderkant van de kast ook, maar het pronkstuk is toch wel de bovenkant. Daar moeten we dus nog even op wachten helaas.

In de avond dook ik in mijn nieuwe boek die ik vandaag bij Paagman kocht. De familie Chabot komt zaterdag signeren bij Paagman en ik wil dolgraag mijn boek laten signeren. Maar dan moet ik hem ook wel gelezen hebben natuurlijk, of in ieder geval in begonnen zijn.

De verjaardag bij mijn broertje was ontzettend gezellig! Het t-shirt van Amy en Fenna vond hij geweldig!! haha

Vrijdag

Vandaag lekker vrij en ook echt een paar uur alleen thuis. Daar was ik wel even aan toe. Ik heb lekker gerommeld in huis, het dressoir al een beetje ingericht en genoten van het feit dat het huis nu bijna af is qua inrichting.

Genieten toch?! Wat een mooi meubel!!

Ook kreeg ik nog een gaaf nieuw boek binnen. Altijd leuk!

Ik had vandaag wel wat last van mijn blaas. Ik hoop niet dat ik een blaasontsteking onder de leden heb, daar zit ik echt niet op te wachten. Dus veel drinken, cranberry en pijnstillers. Hopelijk zet het niet door.

Zaterdag – Bookstoreday!

Ondanks mijn blaas, die niet heel prettig aanvoelde, vroeg in de ochtend op pad naar mijn werk. Zal je altijd zien dat er een bus uitvalt en ik bijna te laat op mijn werk aankom! (precies om 9 uur was ik er…niet mijn stijl, maar ik kon er helaas niets aan doen).

Wel in mijn jurkje met roze stipjes, dit deed mij wel een beetje aan confetti denken, mooi in het thema van het boek Confettiregen van Splinter Chabot..haha

Tijdens mijn pauze kreeg ik nog een mooie actiefoto van Thomas. Ze hadden helaas wel verloren, maar ze hebben hun best gedaan.

De hele dag was het druk op mijn werk. Er was dan ook veel georganiseerd! Er kwam iemand voorlezen aan de allerkleinste, Lucy Woesthoff kwam signeren, Charly Lownoise kwam vertellen over zijn boek en draaide wat muziek (even terug naar de jaren ’90) en in de middag kwam de familie Chabot. Wow, wat zijn die zoons allemaal lang! Haha. En ze zagen er stuk voor stuk prachtig uit in hun mooie kleding. Je kan niet anders dan naar ze kijken als ze zo langslopen. Toen de rij van mensen die hun boek(en) lieten signeren slonk ben ik in de rij gaan staan (met toestemming van mijn collega’s haha). En kijk eens…wow, ik ben zo blij!

En vanuit mijn werk duurde het ook nog even voordat ik thuis was, dus eenmaal thuis, moe en voldaan, was ik blij dat ik om 19:30 eindelijk lekker een bord eten naar binnen kon werken.

Wie is de mol in de avond gezellig met Amy en Fenna gekeken. Gezellig met de kaarsjes aan en wat lekkers. Zo sfeervol altijd die gezellige avonden. Ik voelde mij die avond ook oprecht super happy en voldaan.

Zondag

Na een kort nachtje, wat ik niet in de planning had, niet heel erg uitgerust in de ochtend. Thomas had in de nacht liggen spoken. Snotverkouden, hoesten…..het zal toch niet?! Dat is het eerste wat in je opkomt natuurlijk. Gelukkig heeft hij geen koorts en is hij verder gewoon vrolijk. Maar zo kan hij morgen niet naar school natuurlijk…

Ik besloot dus vandaag mijzelf een lekkere rustdag te gunnen. Niet teveel doen, gewoon lekker ontspannen. Mooi een dagje om alvast wat voor te bereiden op mijn Tantilly blog. Ik ga die hosten voor Tantilly en ik kan niet wachten om te starten! Zo leuk zo’n nieuwe uitdaging!

Dus hier was ik lekker mee bezig vandaag. Ook las ik verder in het boek van Splinter Chabot en heb ik even heerlijk relaxed. Morgen weer werken, dus lekker mijn rust gepakt vandaag. Nog 2 weken veel extra werken en daarna gaat mijn ‘gewone’ rooster in. Dus dan krijg ik het weer ietsje rustiger. Maar ik klaag niet, want ik vind het werk fantastisch!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge