Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #208

hillybillybeauty.nl

Wat is de week weer voorbij gevlogen! Het gaat zo snel! Zeker nu ik werk, en ook extra werk, vliegen de dagen voorbij. Deze week begon het echt herfst te worden. Gezellig als je lekker thuis met de kaarsjes aan voor de buis kan, ietsje minder als je op de fiets naar je werk moet. Maar ik hou ervan! Heerlijke en sfeervolle periode.

Maandag

Vandaag was ik, na een druk weekend te hebben gewerkt, lekker vrij. Al moet ik zeggen dat ik het werk op mijn vrije dag best mis 😉 Andries moest tot laat werken, en ik had niet zo’n zin om te koken. Dus toen ik met Fenna op pad ging voor nieuwe hockeyschoenen besloten we even lekker wat te halen….heerlijk!

Dinsdag

Altijd leuk als een auteur helemaal blij wordt als je laat zien dat zijn/haar boek in onze winkel ligt. Kleine moeite om even een foto te maken en te versturen.

Ik werkte vandaag tot 13:00. Heerlijk om lekker tussen de boeken te werken. Ik ben zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt!

Toen ik in het winkelcentrum langs de Etos liep zag ik dit ook nog hangen. Amy heeft meteen een mail gestuurd en mag op gesprek komen!

Woensdag

Vandaag begint de kinderboekenweek en werkte ik ook de ochtend. En het was meteen al druk! Er werden ontzettend veel kinderboeken verkocht. Kijk, daar word ik blij van! Paagman heeft ook een leuke actie voor scholen trouwens.

Donderdag

Vandaag werkte ik een lange dag van 13:00 – 21:00. En ook vandaag weer drukker door de kinderboekenweek. Ik mocht op het werk eten met een collega. We namen heerlijk sushi! hmmmm

Ook kon ik het niet laten om dit prachtige boek van Beatrix Potter mee te nemen. Wat een plaatje!

Deze staat nu te pronken in de mooie kast. Een echte eyecatcher!

Vrijdag

Super blij vandaag! Wij willen nog steeds een tv op de slaapkamer, maar er zijn eerst andere dingen die nog gekocht moeten worden. Nou heeft één van mijn jongere broers een nieuwe tv gekocht, en mogen wij zijn oude hebben! En die is nog hartstikke goed. Helemaal blij!

Dus die moeten we binnenkort maar eens ophalen.

Ik was vandaag vrij en Amy liep weer stage bij het Kruidvat. Heel verleidelijk om in je pauze dan even te shoppen aan de overkant…haha

En ook heel verleidelijk als deze in de aanbieding zijn bij je werk…

Zaterdag

Vandaag moest ik de hele dag werken. En man, man, man, wat was het druk. Gelukkig hebben we een grote winkel, dus kan er wel afstand gehouden worden, lopen veel mensen met mondkapjes en hebben we een verplicht winkelmandje beleid…mensen wilden gewoon boeken kopen vandaag! Haha.

Mijn moeder kreeg vandaag haar pakketje binnen die ik haar had gestuurd. Deze boeken had ze bij mij besteld. Ze is er helemaal blij mee!

Eenmaal thuis kon ik meteen aanschuiven aan tafel. Daarna lekker douchen en met chocola voor de tv heerlijk naar Wie is de mol gekeken. Ik hou van de zaterdagavond!

Zondag

Vandaag kon ik even lekker uitslapen. Ik hoefde namelijk pas om 13:00 te beginnen op mijn werk. Jozua Douglas kwam vandaag langs, het was helemaal volgeboekt. Hij deed het zo leuk!

Ook kon ik het weer niet laten en nam weer een geweldig boek mee naar huis (ik heb niet eens alle boeken die ik deze week kocht laten zien…oeps)

Nou is het even klaar met boeken kopen…..zeg ik nu 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge