Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #209

hillybillybeauty.nl

Deze week is voorbij gevlogen! Het weer was helaas ietsje minder dan de week daarvoor, maar ik ben allang blij dat ik geen plensbuien over mij heen heb gehad. Deze week gingen de kappers open en kon Thomas eindelijk naar de kapper. Ook begon het Personal Shoppen bij heel veel winkels. Amy profiteerde van een momentje bij de Steps en bij mijn werk zag ik zaterdag de eerste blije mensen die eindelijk weer even de boekenwinkel konden rondstruinen. Welkom bij weer een nieuwe diary!

Maandag

Begin van een nieuwe week! Altijd even lekker als Thomas weer lekker naar school kan en het “gewone” leven weer begint. Nou is het bij lange na natuurlijk geen gewoon leven door alle veranderingen door Covid-19. Maar gelukkig is het voor Thomas redelijk normaal. Na het eten hadden Amy en Fenna zin om nog even naar buiten te gaan. Nou! Dan neem je gewoon je kleine broertje mee om een ijsje te halen…. 🙂

Dinsdag

Vandaag hadden Amy en Fenna veel online les, was Andries werken en Thomas naar school. Hierdoor had ik gewoon een paar uurtjes (een soort van) rust! Daarnaast scheen het zonnetje ook lekker, al was het wel koud. Maar met een jas aan, in het zonnetje, was het toch heerlijk vertoeven zo.

En dit lekkere dikke boek, Het mysterie van kamer 622, is absoluut een aanrader! Wat een fantastisch boek!!

Woensdag

Vandaag kwam Thomas met hele mooie beoordelingen uit school. We hebben er zo goed aan gedaan om hem na de verhuizing op deze school te doen. Hij komt helemaal tot bloei en met zijn schoolwerk zit het ook prima. Werd op zijn oude school veel nadruk gelegd op wat hij minder goed kan, op deze school is dat juist het tegenovergestelde. Zo’n verschil!

In de avond had Thomas training en ging ik ondertussen weer even bij mijn vader en (bonus)moeder langs. Het lijkt wel vaste prik te worden. Even een bakkie doen tijdens de training van Thomas, gezellig!

Donderdag

Allereerst super goed nieuws vandaag! Andries heeft een uitnodiging voor een sollicitatie bij de Nato. Super tof en hopelijk gaat het wat worden. Fingers crossed.

Ook kreeg ik een appje van een collega dat mijn bestelling binnen was. Eigenlijk de bestelling van Amy en Fenna, een boek voor Thomas zijn verjaardag. Toch handig als mama bij de Paagman werkt…haha

Vrijdag

Lekker weer, weekend en een vriendje mee uit school. Thomas kan je niet blijer maken….;-)

Ik maakte vandaag alvast mijn Instagram foto voor morgen. Bij het Paagman Instagram account begint een leuke challenge tijdens de periode dat officieel de Boekenweek zou zijn. Dus elke dag een leuke foto opdracht. Voor zaterdag was dit ‘Wat lees jij nu?’

Andries had avonddienst vandaag, en aangezien ik met Thomas rond etenstijd naar de kapper moest aten we lekker makkelijk. Eindelijk met Thomas naar de kapper 🙂

En kijk eens wat een lekker fris en stoer koppie weer!

Zaterdag

Vandaag mocht ik lekker werken. Het was overigens ontzettend koud in de ochtend! Toch ging Thomas zijn wedstrijd door en mocht hij weer lekker keepen. Jammer dat ik de wedstrijdjes niet kan zien, maar Andries houdt mij op de hoogte 😉

Vandaag voor mij de eerste ervaring met de Personal Shoppers! Naast het afhaalloket dus ook af en toe een klant in de winkel. Zo fijn! De winkel is in ieder geval weer schoon en netjes.

Er kwam zelfs een jongen van een jaar of 12 die zelf een afspraak met zijn moeder had gemaakt. Zijn moeder zei al dat hij zo blij was dat hij weer even bij ons naar binnen kon! Hij mistte ons echt. Nou, dan verschijnt er een big smile op mijn gezicht. Hij nam van zijn zakgeld 3 mooie boeken mee. Heerlijk!

In de avond was er natuurlijk de finale van Wie is de mol?!!!

Lekker met onze pyjama’s, wat lekkers en een fijn dekentje de finale kijken. Heerlijk avondje! (Andries volgt WIDM niet, die gaat altijd boven gamen…haha)

Zondag

De challenge van Paagman vandaag is: Wat is je favoriete boek? Nou op dit moment zou mijn antwoord zijn:

Dit boek is absoluut op dit moment mijn favoriet! Het onzichtbare leven van Addie LaRue.

Ook begon ik vandaag aan een heel nieuw kinderboek. Veel goede verhalen over gehoord, ik ben benieuwd!

Andries ging nog even een stukje fietsen met Thomas. Ik heb ondertussen lekker even een heel kort powernapje op de bank gedaan…haha

We aten een nieuw wereldgerecht vandaag. Ik ben van de pakjes en zakjes (sorry lol) en dit viel in de smaak! Lekker met ijsbergsla erbij…hmmm

In de avond keek ik nog wat bookstagram video’s en dat moet ik eigenlijk niet teveel doen. Ik sla dan altijd weer tips op van boeken die mij interessant lijken. En vaak belanden die dan ook in mijn winkelmandje van mijn werk….;-)

Kindred staat dus nu ook op mijn lijstje 😉

De avond bracht ik heerlijk op bed met mijn boek door. Zalig!! Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge