Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #209

hillybillybeauty.nl

Afgelopen week heb ik weer heel veel extra gewerkt, en ik vond het heerlijk! Lekker tussen de boeken, blije klanten en veel cadeautjes inpakken. Ook kreeg ik heerlijke kleding van Tantilly binnen, werd ik gek bij het zien van de nieuwe Cath Kidston kerstkalender en kreeg Amy leuk nieuws!

Maandag

Wat een bagger weer!! Vandaag was ik vrij maar moest wel constant door de regen voor school. Dus, hup, regenpak aan!

Dinsdag

Vandaag moest ik de middag werken. Heerlijk weer klanten helpen die blij zijn met het kopen van mooie boeken. Toen ik thuiskwam lag er ook nog een geweldig pakket van Tantilly thuis. Heerlijk al die nieuwe kleding!

Natuurlijk komen er een heleboel outfit posts op mijn blog Everyday Tantilly. Dus neem daar zeker even een kijkje.

Woensdag

Vandaag moest ik de hele dag werken en besloot ik met de tram te gaan vanwege het weer. Amy moest in de middag ook in hetzelfde winkelcentrum zijn voor een sollicitatiegesprek bij de Etos. Ze zoeken daar vulploegmedewerkers en daar had ze wel oren naar. Een beetje extra geld verdienen is wel fijn als je bijna 16 bent ­čśë

Daardoor konden we gezellig samen terug naar huis…

Binnenkort hoort ze of ze is aangenomen. Ze had in ieder geval een hele leuke klik met de bedrijfsleidster.

Donderdag

Vandaag moest ik werken van 13:00 – 21:00 en besloot ik in een mooi nieuw jurkje van Tantilly te gaan. Fairfashion, ik hou ervan!

Ook kregen mijn moeder, zusje en ik vandaag een rolberoerte toen de nieuwe kerstkalender van Cath Kidston online werd gepresenteerd! Zoooooo gaaf!

En mijn moeder kon zich niet inhouden en bestelde voor ons ├ęn voor Amy en Fenna een kalender, als verrassing! Super lief! (mijn dochters lezen mijn blog niet, dus ik kan het hier rustig schrijven, haha)

En bij thuiskomst lag dit geweldige nieuwe VE Schwab boek in de bus….ik kan niet wachten dit te lezen!

Vrijdag

Ook vandaag werkte ik extra. En natuurlijk weer een leuke jurk van Tantilly aan. Een dubbelzijdige overslagjurk in een geweldige print!

En kijk eens wat een leuk iets wat we nu ook in ons filiaal van Paagman hebben. Super schattige kamertjes om helemaal zelf in elkaar te zetten!

Geweldig toch?!

Zaterdag

Het klinkt wat eentonig, maar ook vandaag was ik aan het werk..haha. Terwijl ik druk daar bezig was, werd er binnen het gezin natuurlijk gesport. Amy ging roeien en Fenna en Thomas moesten hockeyen.

Ik kwam thuis in een rustig huis, de meiden waren namelijk allebei aan het oppassen. Dat is ook leuk geld verdienen! Ik keek daarom in mijn eentje Wie is de Mol, zalig onder een dekentje met een kopje thee. Nu kan ik uitkijken naar 3 dagen vrij. Is ook wel lekker ­čśë

En Amy kreeg mooi nieuws: ze is aangenomen bij de Etos!

Zondag

Vandaag een heerlijk rustig dagje. In de ochtend gingen we even langs bij mijn vader en (bonus)moeder, dit was echt al een hele tijd geleden. Mijn (bonus)moeder is woensdag jarig (maar dan moet ik werken) dus we gingen op visite. Gezellig even bijkletsen, dat was hoognodig! haha

Daarna naar huis en met wat hockey op tv op de achtergrond lekker een beetje relaxen in huis.

Ook, toen het even mooi weer was, snel in de tuin wat foto’s gemaakt voor mijn blog. Dat is altijd lachen, want ik vind dit best ongemakkelijk…haha

Al met al een drukke, maar voldane, week gehad. Aankomende week ook weer wat extra werken, maar ook Amy haar 16e verjaardag!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge