Follow:
Hillybilly's Diary

Hillybilly’s Diary #21

Een tandartsbezoek, nieuwe kleren, schaatsen en ziekenboeg. Mijn week viel qua gezondheid wat tegen helaas. Kijken jullie mee?

Maandag

Fenna haar kies was in het weekend afgebroken, dus maandag meteen naar de tandarts. Ik zat sowieso met 3 kids thuis. Fenna en Thomas hadden studiedag ( Thomas was nog ziek, dus veel had hij er niet aan ). Ook Amy werd ziek, dus die was ook thuis.

Kijk dat bange bekkie…ik heb het met haar te doen.

Helaas voor Fenna moest de kies er uit. Het was wel een melkkies, dus dat scheelt, maar ze had veel pijn.

Ongeveer 2 uur lang heeft ze gehuild en pijn gehad. Er sneu. In de middag ging het gelukkig stukken beter.

We hielden een lekker rustig dagje. Fenna ging niet naar hockey zodat de wond goed kon genezen. Dus we gingen gewoon lekker rustig aan doen.

Dinsdag

Amy en Thomas bleven nog een dag thuis. Thomas werd maandagavond toch weer ziek en Amy was dinsdag ook nog niet lekker. Ziekenboeg hier dus. Gelukkig kwamen er nog leuke pakjes binnen!

Van de lieve dames van Tante Betsy kreeg ik dit leuke setje opgestuurd! Een gave rok en een shirtje. Helemaal happy!

Ook ontving ik een kerstpakket van Erica Kruiderijen. Met kerstlampjes en al! Super leuk!! De review staat al online: check hier

Verder hadden we dinsdag niets bijzonders. Uitzieken maar!

Woensdag

Vandaag gingen alle kids weer naar school. Amy klaagde nog wel over misselijk, maar geen koorts of spugen is voor mij niet ziek genoeg.

Doe je je gordijnen van de slaapkamer open, zie je opeens een mega windmolen! Eeeehh, waar komt die vandaan?!

Douglas had een actie voor klanten met een leuke korting, ook had ik nog een 5 euro bon, dus ik besteld dit prachtige Zoeva palette! Wat een pareltje!! Review komt heel snel online!

Thomas had weer judo. Ik ging mee dit keer zodat Andries pannenkoeken kon bakken ondertussen. Ik nam dit keer slim een boek mee ( nog steeds mijn 2e boek die ik uit moet lezen voor mijn challenge ). Het is zo’n spannend boek, die is over niet al te lange tijd uit. Die challenge ga ik halen!

Donderdag

Ik bracht Thomas en Fenna naar school, Amy was naar school en ik besloot met de auto boodschappen te gaan doen. Start de auto niet! Nou ja, hij start even en slaat dan meteen weer uit. Nee hè?! Op de één of andere manier hebben wij altijd pech met de auto in December. 🙁

Uiteindelijk kreeg Andries het voor elkaar om hem te starten, gelukkig. Maar dat hij naar de garage moet, dat is 1 ding wat zeker is.

In ontving deze blikken van Tastea om uit te proberen. Ik ben benieuwd!

In de avond was Andries aan het werk, en Amy moest trainen. Ik durfde eigenlijk niet weg met de auto, maar mijn vader zei dat hij backup stond mocht de auto uitvallen of iets dergelijks.

En gelukt! De auto ging zonder kuren heen en terug naar hockey gelukkig. Maar ik was wel blij dat ik thuis was. Pizza in de oven en onderuit.

Vrijdag

Amy was in de ochtend weer niet lekker. Ik heb haar wel naar school gestuurd, maar na 2 lesuren werd ik door school gebeld dat het toch niet ging. Dus de rest van de dag heeft ze als een zielig vogeltje op de bank gelegen.

Ik heb deze dag niet echt foto’s gemaakt. Alleen van het avondeten. haha

Zaterdag

Mijn dag begon dramatisch! Ik ging door mijn rug, en zat vervolgens op handen en kniën en kon geen kant meer op. Zo’n pijn! Ik wist meteen dat het foute boel was en ben maar op de bank gaan liggen. Ik baal daar zo van, kan ik niets doen!

Andries ging maar met de kids even schaatsen, toen ben ik mijn bed ingegaan.

Thomas voor het eerst echt op schaatsen. Hij vond het wel spannend!

Ik probeerde toen ze thuiskwamen het eten te maken. Maar ik werd echt niet goed tijdens het koken en dook daarna op de bank. En dan krijg je later dit soort foto’s van je dochters hihi

Ik ging op tijd naar bed, zondag hebben we het jaarlijkse bowling uitje van Andries’ oma. Dan gaan we met iedereen bowlen en daarna gezellig uit eten, dan wil ik natuurlijk wel gezellig mee!

Zondag

Helaas is mijn rug nog steeds veel te pijnlijk. Ik kan mij amper bewegen en slaap een gat in de dag. Ik zal dit jaar moeten skippen met het bowlen. Zo jammer, maar met pijn is het geen doen.

Ik kreeg via whatts app wel wat foto’s. Zo kon ik toch nog een beetje meegenieten.

Ik heb alleen maar op de bank gelegen, geslapen, gelezen, YouTube gekeken en wat op internet gekeken. Hopelijk morgen weer pijnvrij!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply bianca

  haha ik had precies hetzelfde met de windmolen, sinds wanneer ie er staat weet ik niet.

  december 19, 2016 at 06:23
 • Reply bianca

  Beterschap met je rug, rugpijn is niet leuk, sterkte.

  december 19, 2016 at 06:27
 • Reply Susan

  Leuk om te zien!
  Susan onlangs geplaatst…A Day in my Life: studeren, presenteren en eerste kerstdinerMy Profile

  december 19, 2016 at 07:00
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh lieverd heel veel beterschap, ik hoop dat je vandaag bij een fysiotherapeut terecht kunt en dat het dan weer allemaal gaat. Mmm misschien doe je gewoon teveel, uhm nee dat weet ik wel zeker als ik je verslagen lees. Laat de hulptroepen maar helpen deze laatste week voor kerst en zorg goed voor jezelf lieverd.
  Is je huis nog niet dicht aan het slippen hihi als ik zie wat je allemaal te reviewen krijgt en ik snap dat je daardoor twee blogposts op een dag doet, maar stiekem is dat toch allemaal een beetje erg veel. Misschien zorgt die rugpijn voor een pas op de plaats en dat je keuzes moet gaan maken en in ieder geval voor jezelf moet gaan kiezen. Ik duim dat je volgende week als we Tante en de nichtjes gaan ontmoeten weer rond kan stuiteren. Dikke beterschapsknuffel van mij!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…So Much Tante Betsy girls SundayMy Profile

  december 19, 2016 at 09:08
 • Reply Lonneke

  Wat sneu voor fenna zeg helemaal als je als moeder moet toekijken. Wat een prachtig palette van Zoeva zeg kijk al uit naar je review! Kijk maar uit met je rug, hoop dat je gauw beter gaat voelen.

  december 19, 2016 at 09:40
 • Reply Babs

  Rugklachten, vreselijk! Ik heb zo vaak spit gehad maar bleef wel zoveel mogelijk bewegen. (ik kan niet stilzitten) Maar dan ben je doodop van de pijn..pfff
  Wat vervelend van die kies.. ik moet ook weer eens langs de tandarts, al mijn kiezen doen pijn. (en tandvlees)
  Haha, die windmolen, weird! En die foto van jou, je hebt heerlijke kinderen, hihi 🙂

  december 19, 2016 at 10:42
 • Reply Cynthia

  Dat is een flinke ziekenboeg geweest bij jullie deze week. Ik hoop dat je al weer wat minder last heb van je rug 🙂

  december 19, 2016 at 15:48
 • Reply YuSt

  Beterschap, wat erg zeg. Fijn dat er nu toch wattsapp is, zo kun je nog een beetje genieten.

  december 19, 2016 at 22:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge