Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #211

hillybillybeauty.nl

En deze week had ik weer een jarige in huis! Fenna werd gisteren 15 jaar. Dus nog een huis vol slingers, af en toe een beetje visite en taart en cadeautjes. Ook kwam er leuke Tantilly post, alleen dit keer niet voor mij 😉 en werkte ik natuurlijk weer met heel veel plezier bij Paagman. Ook al was daar donderdag een iets sombere sfeer…..Ik vertel weer alles over mijn week in deze nieuwe diary!

Maandag 26 oktober

Vandaag kwam er wel hele leuke post binnen! Harry Potter is er nu in de prachtige MiniLima uitvoering! Een mooiere versie van dit mega populaire boek kan je denk ik niet vinden. Ik ben verliefd. Als echte Harry Potter fan moest ik dit boek natuurlijk hebben. Uiteraard is dit boek ook bij Paagman te bestellen (steun de lokale boekhandel ;-))

Dinsdag 27 oktober

Vandaag mocht ik extra werken, heerlijk vind ik dat. Alle nieuwe boeken die binnen komen een mooi plekje geven, de winkel voelt al een beetje als een tweede thuis.

Eenmaal thuis dook ik verder in dit heerlijke boek. Inmiddels uit en een absolute aanrader! De moordclub op donderdag van Richard Osman.

Thomas is begonnen met een typecursus en hij doet het hartstikke goed. Elke dag even een lesje doen en dan zou hij over een week of 12 zijn diploma hebben. Altijd handig!

Amy moest vandaag werken bij de Etos en Fenna had hockeytraining. Het weer was bar, dus even op en neer naar de hockeyclub. Verder een heerlijk avondje met een boek, kaarsjes en de kids om mij heen toen ze eenmaal thuis waren ;-). (Andries moest tot laat werken)

Woensdag 28 oktober

Ik had Amy beloofd even met haar mee te gaan naar de kringloop in Zoetermeer om te kijken voor een kastje. Nou, wij waren niet de enige met het idee om naar de kringloop te gaan…

En dit was al om de hoek van de ingang! Gelukkig mochten we bij de eerste lichting naar binnen. Geen kastje gevonden, maar wel een aantal leuke kerstdingen.

En dan heb je uiteindelijk ook voor een paar euro een paar hele blije tieners in huis…

De kamers gezellig in kerstsferen maken.

In de avond naar de hockeytraining, gelukkig deed Andries dat. Zo kon ik aan het eten beginnen en heerlijk in een nieuw boek duiken.

Donderdag 29 oktober

Vandaag moest ik in de avond werken en hing er toch een geladen sfeer. Ik ga niet in detail treden, maar Corona is voor de winkels niet fijn. Steun daarom zoveel mogelijk je lokale winkels mensen! Heel veel winkels hebben ook een online shop, en in het geval van mijn werk…. de prijzen van Nederlandse boeken ligt vast. Dus of je nou bij het blauwe mannetje koopt, of bij een online shop van een boekhandel, de prijzen zijn gelijk! En in het geval van mijn werk, ook gratis verzenden ;-). Dus ik hoop dat dit van tijdelijke aard is, en de tijden zullen keren voor alle winkels…. (Paagman online shop)

Maar om niet al te droevig te zijn, ik heb op mijn werk weer genoten van al die mooie boeken om mij heen. Ik werkte met een collega aan de top 10 tafel (top 10 verkoop van onze winkel)

Er staan nog een paar op mijn lijstje om te lezen 😉

Ook hebben wij t/m morgen de Engelse boekenweek. Dus 3 halen, 2 betalen op Engelse boeken. Hier werd gelukkig weer flink van geprofiteerd.

En een collega kocht deze tas vandaag. Hij is gaaf!!!!!! Ik denk dat dit een leuk cadeautje is voor een paar familieleden van mij 😉 (klik hier voor deze gave tas)

Vrijdag 30 oktober

Vandaag was ik vrij maar had ik wel wat klusjes te doen. Zo moest er alvast taart gehaald worden voor zaterdag. Fenna is zondag jarig, maar de visite moet natuurlijk verspreid worden. Dus ik haalde alvast wat taart voor zaterdag.

Er kwam vandaag een Tantilly pakketje binnen, maar niet voor mij! Amy vond de broek van Tantilly zo lekker zitten, en voor haar werk moest ze een nette broek. Dus toen was de keuze snel gemaakt. Mijn oudste is aan “de Tantilly!”. Haha. Ze kreeg in het pakketje ook nog een geweldig kleedje erbij. Super mooi.

Ik kreeg gister op mijn werk dit boek als leesexemplaar. Die cover, wow!! – De Vondeling van Stacey Hall

Ik ben vandaag begonnen met een No Buy periode. Zeker met de onzekere tijden (zowel op Andries’ werk als op mijn werk zijn ontslagen gevallen) wil ik weer even budgetteren, plannen, sparen en zuinig zijn. Ik heb dit eerder heel goed gedaan toen we aan het sparen waren voor een nieuwe badkamer in ons oude huis. Ik schreef daar toen ook flink wat bespaarblogs over. Ik moet alleen nog even kijken voor een mooie planner. Ik twijfel (door tips van mijn zusje): de nieuwe Mascha Planner of eentje van Erin Condren.

Ik zit eraan te denken om weer een budget blog te maken. Dit stimuleert mij ook weer extra.

En ik ben verliefd…Tantilly komt met nieuwe broeken….. Ze zijn al te pre-orderen! klik hier

Zaterdag 31 oktober

Halloween! Ik moest vandaag werken. Ook vandaag weer een wat sombere dag omdat het de laatste werkdag was van 2 collega’s. Corona is k*t! Maar we hebben er het beste van gemaakt en gelukkig draaide we een goede dag. Dus wie weet zien we die collega’s over niet al te lange tijd weer terug. Fingers crossed. Onze Engelse sectie ging in ieder, door de actie, geval hard vandaag.

Deze Barnes en Nobles boeken zijn toch schitterend?! Die fleuren je kast helemaal op!

Terwijl ik aan het werk was kwam er een beetje visite voor Fenna. Zo ook mijn schoonzusje met haar 2 kids. Thomas ging als een heuse ‘grote neef’ voorlezen aan zijn jongere nichtje en neefje. Ze vonden het geweldig!

In de avond moesten wij boven vertoeven. Fenna mocht natuurlijk geen feest geven, maar met 3 vriendinnen brownies bakken vond ik niet erg. Wij boven de zaterdagavond doorbrengen, Fenna beneden. Amy heeft binnenkort examen op school en moet oefenen met de handmassage. Nou, ik vind het niet erg om hier model voor te zijn. Zalig!

Beneden ging in de avond opeens de bel….politie! Ik zat natuurlijk boven, maar Andries, die in de tuin was, kon de deur opendoen. Die meiden waren natuurlijk verbijsterd! Het bleek dat er een meisje in de buurt vermist was en ze wilden even checken of zij zich niet in ons huis bevond. Ze waren net aan het patrouilleren in de buurt toen Fenna en haar vriendinnen voor de deur een paar vervelende jongens aan het wegsturen waren (die hadden hoogte gekregen van 4 leuke meiden in één huis, en kwamen even klieren). De politie zag de meisje voor het huis en blijkbaar leek er eentje op het vermiste meisje. Op de flyer die ze bij zich hadden konden ze al snel zien, toen ze bij ons binnen waren, dat het niet om hetzelfde meisje ging.

Ze wenstte Fenna alvast een fijne verjaardag en vertrokken weer. Heel vriendelijk, geen overtredingen, maar toch een spannend verhaal zo op de avond! Haha

Zondag 1 november

Fenna 15 jaar!!! Wat een grote meid is dit alweer. Ze is al een flink stuk groter dan ik, super sportief en ontzettend sociaal. Met Fenna verveel je je nooit 😉

In de loop van de ochtend deden we natuurlijk cadeautjes. Ze kreeg een mooi armbandje van DRKS (hierover binnenkort een blog), een tasje, wat snoep, schoenen en haar favoriete geurtje in een special edition!

Wanneer ik Jean Paul Gaultier ruik denk ik aan Fenna.

Vandaag kwamen alleen mijn vader, (bonus)moeder en broer langs voor haar verjaardag. Verder waren we gewoon gezellig thuis, bestelden we sushi voor haar verjaardag en genoot ze volop van alle aandacht en felicitaties online. Ok, in de avond kwam er nog een jongen (met wie ze het volgens mij erg leuk heeft) en daar is ze 2 uur mee buiten geweest. Je wilt natuurlijk niet bij je ouders binnen zitten! hahaha. Hij had een cadeautje gebracht en ze kwam met rode konen en een big smile binnen. De schat! 😉

Ik heb een no buy, maar ik mocht van mijzelf 3 velletjes stickers kopen in de nieuwe Etsy shop van mijn zusje. Wat zijn ze gaaf!!! Hier kan ik straks mijn planner helemaal mee pimpen. Ze heeft nog een kortingsactie, dus sla je slag: BubblyStickerStew

Met kortingscode INSTA10 krijg je 10% korting

Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan. Amy is ook helemaal into planners en heeft de zondagavond heerlijk doorgebracht.

Binnenkort meer plannerblogs online gok ik.

Liefs Hilde

** Deze blog kan affiliate links bevatten **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge