Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #212

hillybillybeauty.nl

Ik denk dat iedereen zich deze week zal herinneren, de Amerikaanse verkiezingen domineerde het nieuws. Ik probeerde er flink wat van mee te krijgen door veel tv te kijken. Ik vond het gewoon spannend! Ook begon ik weer goed met besparen, verkocht een hoop dingen op Marktplaats en ontving ik een fantastische planner!

Maandag 2 november

Het is toch jammer dat ik dit jaar niet met mijn moeder en zusje naar Bath ga. We genieten daar altijd zo van! En helemaal nu er op Instagram allemaal leuke items voorbij komen die we anders hadden kunnen kopen…snik snik

Maar ja, in plaats daarvan gaan mijn zusje en ik gezellig zaterdag de 14e een dagje naar mijn moeder. Dat wordt vast ook super gezellig!

Ik heb het budgetteren weer helemaal te pakken, heerlijk! Weer een overzicht krijgen en de spaarrekening zien groeien (die was namelijk flink leeg…haha)

Dinsdag 3 november

Vandaag moest ik met Amy bloed laten prikken in het ziekenhuis. Ze heeft wat last van hartkloppingen soms, dus even na laten kijken.

Madam was alleen vergeten nuchter te blijven in de ochtend, dus ik hoop dat we het niet over moeten doen binnenkort.

Om verspilling tegen te gaan moesten we wat bananen opmaken. Ook ligt er nog een heleboel diepvriesfruit in de vriezer. We besloten dus lekker bananenpannekoekjes te maken met aarbeiden…hmmmm

In de avond keken we naar de nieuwe maatregelen. Ok, nog maar 2 mensen op visite. Dat wordt voor mijn vader een rustige verjaardag ­čśë

Woensdag 4 november

Ik ben flink aan het puinruimen in huis. Lekker verkopen, geld verdienen en het ruimt op. Zo heb ik heel veel bookish goodies opgezocht. Dingen die leuk in boekenboxen zitten (die ik overigens ook allemaal heb stopgezet), maar waar je nooit iets mee doet. Dus hup, weg ermee! (en verkocht inmiddels :-))

Donderdag 5 november

Vandaag kon je de nieuwe Mascha planner pre-orderen. Ik twijfelde nog tussen deze en een Erin Condren planner (op aanraden van mijn zusje). In eerste instantie besloot ik voor de Mascha planner te gaan. Maar w├ít een drama om die te bestellen. Mijn computer liep constant vast, errors….ik had daar geen geduld voor. Dus toch besloten een Erin Condren te nemen met Black Friday.

Einde van de middag ging ik met Amy richting Leidsehage. Zij moest werken bij de Etos en ik ging ook lekker aan de slag bij Paagman. Het was erg rustig, maar we konden daardoor wel lekker aan de slag in de winkel. Wat hou ik van mijn werk!

Vrijdag 6 november

Vandaag kwam de Money Planner van Porterenee binnen! Hier ben ik echt zo ontzettend blij mee!! Ik kan hier alles op financieel vlak bijhouden. Onze inkomsten, uitgaves, afbetalingen, boodschappengeld etc etc… Ik ben er lekker de hele dag mee in de weer geweest. Echt een aanrader!

We aten vandaag spruitjes. Vroeger riep ik altijd dat ik later nooit spruitjes zou gaan eten. Maar nu vind ik ze lekker. En ze waren in de aanbieding bij de Lidl, dus top.

Ik ging op tijd naar bed. Ik ben sowieso geen avondmens. Maar zaterdag weer werken, dus een beetje een goede nachtrust is belangrijk.

Zaterdag 7 november

Vandaag is mijn vader jarig! Ik ga alleen zondag naar hem toe omdat ik vandaag zelf aan het werk was. En het was toch best lekker druk.

Hij heeft al wel alvast zijn cadeau gekregen en is daar erg blij mee…haha

Thomas heeft geen competitie wedstrijden meer, maar de club organiseert gelukkig wel onderlinge wedstrijdjes. Zo blijven ze toch lekker aan het sporten. Hij mocht zaterdag keepen! Als ouders mag je nu niet kijken, maar gelukkig komen er elke keer foto’s in de app, kan ik toch even meegenieten.

Op het werk waren alle tafels weer lekker vernieuwd. De top 10 (de boeken die de afgelopen week bij ons in de winkel het meest verkocht zijn) en de nieuwe boeken tafel lagen er weer goed gevuld bij.

Tegen het einde van de werkdag kwam dan ook eindelijk de uitslag van de verkiezingen!!

Dat moge duidelijk zijn…whahahaah

Bij thuiskomst stond mijn bord eten al klaar, heerlijk! En lag er leuke post van mijn moeder. Een kaart met een “programma” voor ons dagje bij mijn moeder. En het klinkt geweldig! Wel gewoon thuis, maar met lekkere hapjes, gezellig kletsen ├ęn een verrassing? hmmmm

Zondag

Vandaag een heerlijk dagje. Even langs mijn vader voor zijn verjaardag, dat was ook heel gezellig. In de middag even op de fiets naar het centrum voor wat boodschappen en lekker thuis met een dekentje op de bank en een boek. Wat wil ik nog meer?!

Bij de Lidl nog een mooie aanbieding gescoort. Skyr knijpyoghurt voor maar 25ct per pakje, nice! En ik hou van de Lidl en de woordgrapjes met sommige producten…..love it!

Ik wens jullie een mooie week!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge