Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #216

hillybillybeauty.nl

Een mooie moederdagbrief, weer een Coronatest, een gesprek over mijn contract en nog veel meer! Afgelopen week was weer een week met hoogtepunten. Vooral op woensdag heb ik echt super leuk nieuws gekregen. Ik deed een vreugdedansje. Ook begon de actie ‘Geef een boek cadeau’, met een mooi doel op mijn werk voor de Voedselbank. Ik vertel alles weer in deze nieuwe diary!

Maandag

Vandaag werkte ik een dagje extra. En er waren weer een heleboel mooie nieuwe boeken binnen en deze kon ik echt niet laten liggen 😉

Dinsdag

Helaas kreeg ik een mailtje dat er een klasgenootje van Thomas positief getest is. Dus weer thuis les. Hij kreeg opdracht om een brief aan mij te schrijven. Hier werd ik wel blij van 😉

En ik heb ook heerlijk met een luisterboek op aan deze nieuwe puzzel gewerkt.

Woensdag

In de ochtend ben ik eerst met Amy naar haar hoogstwaarschijnlijk nieuwe school gegaan voor een rondleiding. Zij kon dan even rondkijken, de sfeer proeven en vragen stellen. Ze gaat waarschijnlijk voor de opleiding Marketing en Communicatie. Fijn dat ze er enthousiast over was en veel zin heeft om na de zomervakantie aan de opleiding te beginnen.

Het zonnetje scheen, dus daar profiteerde ik van!

Na 3 uur kon ik met Thomas gaan testen. Dus daar gingen we weer!

En daarna als de wiedeweer naar mijn werk voor mijn gesprek over mijn contract. Ik had het gesprek bij het filiaal in de stad, en daar hebben we zo’n gezellig koffie/thee-hoekje!

En het gesprek ging zó goed! Ik krijg uitbreiding op mijn contract, ik ga naar 30 uur, en ik word 1e verkoopster bij het filiaal in de stad. Super leuke uitdaging!! Ook blijf ik ook nog één dag in de Mall werken, daar wilde ik niet volledig weg natuurlijk. En wellicht dat ik in de toekomst nog een paar uurtjes daar kan meedraaien wanneer de openingstijden verruimen. Super blij met deze kans en ik voel mij ook zeer vereerd dat Paagman het vertrouwen heeft in mij. Ik glom van trots!!

Donderdag

Vandaag heb ik vooral lekker veel gelezen. Ik zit in een goede leesflow deze maand. En ik ben echt verliefd op deze heerlijke showergel…

Vrijdag

Kijk eens wat voor een gaaf boek ik vandaag binnenkreeg!

Zaterdag

Vandaag weer lekker werken. Ook is de actie ‘Geef een boek cadeau’ begonnen. Elk jaar is dit een terugkerende actie waarbij een klassieker onder de jeugdboeken wordt aangeboden voor maar €3,50. Dit is natuurlijk leuk om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven! En bij ons de mogelijkheid om een boek te kopen en deze bij ons achter te laten zodat wij hem kunnen doneren aan de Voedselbank. En gelukkig wordt dit al volop gedaan!

Uit mijn werk gingen Amy en ik een lekker patatje eten. Andries at met Thomas in Mijdrecht en Fenna met haar vriendje. Dus Amy en ik gingen even heerlijk in het zonnetje genieten van dit heerlijke patatje 😉

En Thomas had ook een leuke middag met zijn nichtje 😉

Zondag

Vandaag mijn nieuwe schoenen inlopen, au au au… Maar wat zijn ze leuk!

En vandaag hebben ook de wanddecoraties besteld. Deze komen op deze muur…..uiteraard een foto als ze binnen zijn en hangen.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge