Follow:
diary

Hillybilly’s diary #217

hillybillybeauty.nl

Afgelopen week ben ik helemaal vergeten mijn diary te plaatsen. Dit kwam ook door de mega drukke dag die ik die maandag had. Ik had het hele weekend gewerkt en door de ‘lockdown’ die in de lucht hing was het gigantisch druk op mijn werk. Met als toppunt de maandag, gekkenhuis! Inmiddels is het de afgelopen week ook een gekkenhuis geweest hier in huis. Een hoop veranderingen door Covid19. Ik vertel er alles over in deze diary.

Maandag 14 december

Vandaag stond het hele team klaar om te werken. Er gingen al geruchten dat niet essentiële winkels moesten sluiten, Paagman dus ook. Het was zo gigantisch druk vandaag. Al die mensen die nog even snel kerstcadeautjes kwamen halen. Ik heb het zelden zo druk in de winkel gehad. Jammer dat we de komende tijd niet kunnen genieten van deze gave versieringen in de Mall.

Een kledingzaakje in Nootdorp bleef maandag tot middernacht open en gaf 50% korting. Amy en Fenna gingen natuurlijk even wat kleding scoren. Nog even, nu het nog kon…

Dinsdag 15 december

Vandaag was ik vrij. Een gekke dag, want alle winkels waren dicht natuurlijk. Gelukkig hoorde ik dat de online verkopen bij Paagman ontzettend goed gingen. Zo blij mee! Er is zelfs een filmpje rondgegaan van een debat waarin Rutten Paagman noemt als voorbeeld van creatieve oplossingen bedenken! Super gaaf.

Ik had onlangs van Tantilly een aantal gave kledingstukken gekregen. Vandaag mooi de tijd om even wat foto’s te maken….zo blij met dit jurkje!

Andries besloot in de avond met Fenna en Thomas naar zijn ouders te gaan. Hij moest de huissleutel nog langsbrengen en wilde dat combineren met een logeerpartijtje. Achteraf super stom!

Gelukkig staat de kerstboom wel gezellig in huis…

Woensdag 16 december

Het bleek dat zijn moeder ziek werd in de nacht en woensdag positief testte op corona. (ik wil nu een heleboel lelijke woorden typen, maar ik hou het netjes). Wat nu?! Eigenlijk wilde ik niet dat ze hier in quarantaine zouden gaan, dat geeft zoveel rompslomp omdat Amy en ik natuurlijk sowieso niets onder de leden hebben. Maar Fenna wilde dolgraag naar huis en eigenlijk werd ook wel duidelijk dat ze daar niet mochten blijven……

Dus in de avond kwamen ze naar huis. Amy en ik hadden intussen alles zo geregeld dat zij boven in quarantaine konden en Amy en ik beneden konden leven…

Gezellig in de woonkamer slapen…yay.

Gelukkig kon ik wel wat afleiding vinden in het passen van de mooie Tantilly kleding. Ik hou van dit jurkje!

En boven is ook de boel wat veranderd om het een beetje leefbaar te maken de komende dagen. Het is niet anders. Nu maar hopen dat iedereen gezond blijft en hier geen corona wordt getest.

Donderdag 17 december

Vandaag moest ik de hele dag werken op de Fred. Daar is het magazijn en komen alle bestellingen binnen. En het was een gekkenhuis met online bestellingen. Fijn!! Ik vond het ook wel fijn om even een dag op het werk te zijn. Thuis is het voornamelijk bedienen en spullen bovenaan de trap leggen die iedereen boven weer nodig heeft. Het is pittig!

Deze beauty kwam ik nog tegen op mijn werk. Zo’n sfeervolle cover!

Amy stuurde mij nog een appje dat ze via haar werk een prijs had gewonnen. Hier maak je Amy héél blij mee!

Toen ik klaar was met werken ben ik vanuit mijn werk even naar de supermarkt gegaan voor poffertjes. Lekker makkelijk! Amy was namelijk werken, dus ik moest de “bovenbende” van eten voorzien zodra ik thuiskwam. Daarna kon ik gaan douchen en eindelijk op mijn kont zitten. Maar toen; trrrrinnngg…. deurbel?

Normaal geeft Paagman de zaterdag voor kerst altijd een kerstborrel. Dan gaan het voltallige team samen dineren en is er daarna een feest. Dat kan dit jaar natuurlijk niet, dus ze hebben een andere verrassing…spannend!

Vrijdag 18 december

Ik had vandaag vrij. Ik kon even wat boodschappen doen, maar vooral beneden vertoeven natuurlijk. Door de hele drukke werkdag van gister was ik ook een beetje futloos. Amy moest stage lopen, die had er zin in!

En mijn nieuwe Tantilly broek kwam binnen. Zo blij mee!! Wat een beauty!

Zaterdag 19 december

Vandaag werd ik ingezet als bezorger bij Paagman, lol. Ik mocht alle pakketjes in Wassenaar en Rijswijk rondbrengen. Dit was eens wat anders! Wel super vermoeiend kan ik je vertellen.

En je komt zo wel wat leuke huisjes tegen 😉

Na het werk even wat lekkers gehaald voor de avond.

En ’s avonds was het zover! De Paagman zoom-kerstborrel. Mijn bazen hadden het ontzettend leuk georganiseerd. Een mooie toespraak, een mooie cadeaubon en een heerlijke avond. Via de app ook ontzettend lol gehad met mijn collega’s. Zo blij dat ik bij het team mag horen!

Zondag 20 december

Ik werd in de ochtend wakker en voelde al dat ik een luie dag ging hebben. Niet zoveel energie en ook niet heel veel zin om van alles te doen. Dus een spelletje met Amy, warme broodjes gemaakt voor de quarantaine mensen boven, wasje vouwen…een beetje dat. Andries krijgt vandaag weer een test, omdat hij als enige wat hoest (al deed hij dat voor het bezoekje aan zijn ouders al en heeft hij van de week ook al negatief getest). In de middag kwamen mijn moeder en (bonus)vader langs om iets te brengen. Super lief!! Twee grote dozen vol lekkers!!!

Gewoon 2 kerstpakketten! Echt zo lief! Ze bleven buiten natuurlijk, maar mijn vader had nog wel even grappig een kerstmannenmuts en baard opgezet..haha.

De rest van de dag was een beetje zo….

En omdat ik geen zin had om te koken….

liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge