Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #219

hillybillybeauty.nl

En dan is het gewoon alweer 2021! Afgelopen jaar was voor iedereen natuurlijk een vreemd jaar, maar het is voor mijn gevoel ook voorbij gevlogen. Afgelopen week vierden we Oud en Nieuw op een rustigere manier dan voorgaande jaren. Ook scoorde ik weer twee Too Good To Go pakketten en deden we veel spelletjes. Welkom bij de eerste diary van 2021! Happy New Year!

Maandag 28 december

Kijk eens wat een leuke kaart ik ontving van mijn zusje.

Ook zijn Amy en ik veel aan het puzzelen. Vandaag begonnen we er eentje die ik op mijn werk kocht.

Heerlijk ontspannen is dit. En ook nog eens gezellig zo met elkaar.

Dinsdag 29 december

Voor boekenliefhebbers is dit echt een geweldige puzzel trouwens. Verkrijgbaar bij Paagman.

Kijk eens wat een plaatje! Ik kan niet wachten heb over een aantal maanden weer eens te maken.

Ook ontving ik vandaag mijn Tantilly bestelling. Ik ben echt verliefd op de broeken van Tantilly.

Ook meteen een nieuwe wrap top erbij besteld. Deze combinatie had een leuke korting, dus die kon ik niet laten schieten.

Vandaag ook begonnen in het boek Jaguarman van Raoul de Jong. Deze moet eigenlijk nog even voor donderdag uit. Dan heb ik de vergadering van Boek van de Maand van mijn werk.

Ik heb echt genoten van dit boek! Het nam mij helemaal mee naar Suriname en de zoektocht naar de roots van de auteur.

En nog een triest momentje….deze handcrème is bijna op. Snik snik…

Woensdag 30 december

Vandaag kwam Thomas zijn beste vriend van zijn vorige school als verrassing spelen. Het was echt een geweldig moment toen Thomas de deur opendeed en zijn vriendje zag staan. Ik heb ze de rest van de middag non-stop horen kletsen, lachen en  ze hebben zich geen moment verveeld.

Amy ging lekkere hapjes maken voor Oudjaarsdag…hmmmm.

Donderdag 31 december

Ik moet eerst vandaag nog tot 3 uur werken. In de ochtend eerst de vergadering van Boek van de Maand en daarna aan de slag. Ik zag deze leuke boekensteunen nog, maar ja; No Buy 😉

Ook heb ik op het nippertje mijn Goodreads challenge gehaald!

Voor 2021 heb ik het weer wat verhoogd, altijd doelen stellen voor jezelf 😉

Andries moest tot 23:00 werken, dus ik was alleen met de kinderen in de avond. Die bestond uit Top2000, dansen, meezingen en spelletjes doen. We hebben genoten!

Na twaalven gingen we naar buiten met het beetje kindervuurwerk wat Andries had gehaald van de week. Thomas vond het geweldig! We hebben gezellig gekletst met de buren van beide kanten en toch stiekem genoten van het mooie vuurwerk wat tóch werd afgestoken in de regio. We hebben uiteindelijk een hele gezellige avond gehad.

Vrijdag 1 januari

Vandaag een heerlijke luie dag voor ons. Gewoon thuis, beetje uitslapen, en chillen. Vandaag ook mijn nieuwe Goodreads goal ingesteld:

Ik had op mijn werk een schaakbord gekocht voor Thomas. Maar sinds we hem hebben heeft iedereen, behalve Thomas, er veel mee gespeeld…haha. Het is al een heuse strijd geworden in ons huis. Wie is de beste schaker?!

Ondanks mijn ‘pionnendiploma’ die ik haalde als kind, lukt het mij nog niet echt om te winnen…haha.

Vandaag ook begonnen in mijn planner. Heerlijk ontspannen stickertjes plakken en schrijven. Zalig!

En mijn moeder stuurde nog een app dat onze Cath Kidston mokken tóch zijn binnengekomen. Wel in een gehavend pakket, maar ze zijn dus eindelijk gearriveerd.

Wat een leuke mok hè?! Kan bij mijn verzameling 😉

Zaterdag 2 januari

Vandaag moest ik werken en om 8 uur beginnen. Dat is best vroeg! Haha. Ik parkeer de auto altijd een eindje van de Fred (waar ik op dit moment werk), waar ik gratis kan parkeren. Dan moet ik altijd een tijdje lopen om bij de winkel te komen. En ik vond het best een beetje creepy zo in het donker in mijn eentje…

Andries ging in de middag lekker met Thomas een stuk fietsen. Even naar buiten 🙂

En in de avond natuurlijk ‘Wie is de mol’ kijken!! Heerlijk weer!

Zondag 3 januari

Vandaag zijn we met het gezin heerlijk een wandeling gaan maken hier in de buurt. Het was flink koud, maar het deed ons allemaal even goed.

Ook even een paar leuke spaarsystemen online gevonden. Deze 2 ga ik doen naast mijn gewone maandelijkse spaardoelen. Gewoon leuk om bij te houden.

Ook ben ik vandaag weer heerlijk met mijn planner bezig geweest.

Ik kon nog niet heel veel invullen, maar dat gaat gedurende de week wel komen natuurlijk.

Vandaag heb ik ook nog 2 Too Good To Go boxen kunnen scoren. Altijd een feestje!! Amy ook blij, die staat altijd te springen om mee te gaan en te kijken wat er allemaal in zit. Nou, we hadden weer een heleboel heerlijke dingen in de boxen. Veel vlees en vis, 2 mooie stukken kaas en nog veel meer. Bofkonten!

De vakantie is voorbij. Ik kan niet zeggen dat we weer aan het ‘normale leven’ gaan beginnen want de kids moeten thuis les gaan volgen. Maar we maken er wat van!

Fijne week allemaal!!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge