Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #22

Kerst, Kerst en nog eens Kerst. Deze hele week stond wel een beetje in het teken hiervan. Gezelligheid en veel eten 😉 Ik laat mijn week weer in foto’s zien, kijken jullie mee?

Maandag

Ik zat nog steeds met mijn rug, echt drama! Amy was ook weer ziek, die heb ik op een week super gezond eten gezet. Soort detoxen eigenlijk. Ik sleepte mijzelf voort op Diclofenac vandaag.

Mijn redding

Ik haalde voor mijzelf en Amy ( ik doe mee met haar gezonde week ) een berg fruit!

Mijn moeder stuurde mij deze foto nog. Zij is helemaal weg van dit kookboek, misschien zelf ook maar aanschaffen:

Ook kwam er nog een leuk lipstick artikel online: kijk hier

Dinsdag

Nog steeds pijn in mijn rug, gelukkig kan ik mij wel al iets beter bewegen, maar pijnlijk is het nog steeds. Alle kids zijn weer naar school, en ik ga eens verder met het uitmesten van de inbouwkast. ( I know, nog steeds niet klaar )

Dat ruimt lekker op!

Andries besloot ook even een klusje te gaan doen. Een handig rekje voor alle hockeysticks die altijd door het huis zwerven.

Super slim!

Ook kwamen er vandaag nog 2 leuke artikelen online! Feestelijke Chokers en L’ANZA

In de avond hadden we lekker niks! We aten allemaal lekkere restjes die we over hadden, dus ik hoefde ook niet te koken. Ik keek wat tv en ging op tijd naar bed. Hopelijk morgen zonder rugklachten!

Woensdag

Mijn dag begon al fijn omdat mijn rug stukken beter aanvoelde. En als je dan ook dit briefje ontdekt, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Ik kreeg hier waarschijnlijk zo’n energie van, dat ik besloot op de fiets naar Leidsehage te gaan voor wat kerstinkopen.

Ok, een fiets zonder krat of manden is niet handig met zo’n zware tas met boodschappen. Maar het is gelukt zonder te vallen!

Op woensdag voor Fenna en Thomas een lekkere korte dag, dus konden we gezellig aan tafel lunchen.

Thomas wil het uiteraard zelf doen!

Judo ging niet door vanwege de vele afmeldingen. Dus konden we wederom een heerlijk avondje relaxen! Zalig!

Donderdag

Komen we in de ochtend bij school aan, staan alle leerkrachten Kerstliedjes te zingen in de hal, wat gezellig!

Van de week ontdekte ik een gesneuveld bordje in de prullenbak ( stoute Andries! ), dus verwende ik mijzelf met een paar nieuwe Blond Amsterdam bordjes. Die kwamen vandaag binnen met de post, zo mooi!

Thomas en Fenna hadden Kerstdiner op school in de avond. Thomas vond het maar wat spannend om in het donker naar school te gaan.

Zoals je dus ook al kan zien op de foto. Dit is Thomas als hij zenuwachtig is….haha. Fenna wilde niet op sjiek, die wilde stoer.

Spannend! Allemaal lekker eten!

In de tussentijd ging ik met Amy naar Leidsehage. Zij wilde nog graag wat kleine cadeautjes voor onder de kerstboom kopen.

In de avond keken we de finale van Expeditie Robinson, yes Bertie gewonnen!! Morgen laatste schooldagje en dan eindelijk vakantie!

Vrijdag

De kids hadden alleen in de ochtend school. Thomas en Fenna mochten in pyjama, altijd leuk! Ik maakte in de ochtend flink wat blogposts voor de komende dagen.

Ik werd compleet verrast door dit pakket! Wow! Ik word echt zo verwend door de lieve dames van Tante Betsy! Binnenkort uiteraard outfit posts online.

Amy moest weer naar de fysio. Ze vindt het leuk als ik mee kan, dat kon dit keer. We zitten dan lekker te kletsen met de fysio over van alles en nog wat. Deze foto mocht uiteraard niet gemaakt worden van Amy, maar mama mag toch alles? 😉

Wat ziet het er al gezellig uit onder de boom! Geen verrassingen voor mij helaas, maar ik ben al zo verwend met al die mooie Tante Betsy kleding dat ik dat ook niet erg vind. Ik kan niet wachten totdat ik de blije gezichten van de kids ( en Andries haha ) zie!

Bij de blog van Deb van Beautygoddess won ik onlangs een set van Orly nagellakjes. Super gaaf! Ik heb nog nooit wat van dit merk gehad aan nagellak, dus extra tof. Dit gewonnen pakketje kwam ook vandaag binnen.

Thomas had vandaag nog een druk schema: judo en zwemles! Andries ging mee zodat ik het eten kon regelen. In de avond gingen we lekker onderuit voor de tv. Zalig! Genieten, eindelijk vakantie!

Zaterdag

De dag voor Kerst, al voelt het nog niet zo. Ik ben elke keer weer even in de war welke dag het nou is, herkenbaar?

Vandaag hadden we de verjaardag van nichtje Bobbi die 6 is geworden. Gezellig en altijd leuk voor Thomas om met Bobbi te spelen.

Kijk Thomas eens stoer staan, haha

Mijn opa is bijna 100, maar nog altijd in voor een geintje! Mijn moeder stuurde deze foto, geweldig!

Na het avondeten kon Thomas eindelijk aan de cadeautjes beginnen! Hij heeft er de hele week al naar moeten kijken, maar nu mocht hij eindelijk gaan uitpakken en ronddelen.

En ja hoor, Thomas kreeg weer wat Lego. Meteen daarna mocht hij nog even met zijn nieuwe Lego. Zalig!

Andries ging met Amy en Fenna nog even naar de Kerstnachtdienst bij ons in de gemeente. En daarna lekker naar bed, morgen Kerst!!

Zondag – Eerste Kerstdag!

In de ochtend naar de kerk, de Kerst gezinsdienst. Thomas mocht op het podium met alle kindjes van groep 1 en 2, ze gingen een gedichtje oplezen en een liedje zingen. Zo super schattig!

Thuis gingen we lekker lunchen met warme broodjes en lekkernijen. Mijn broer Jaap kwam onverwacht ook aanschuiven. Gezellig en veel gelachen. Om 15:00 gingen we richting mijn vader en ( bonus ) moeder. Daar hebben we heerlijk gekletst, gelachen en natuurlijk gegeten! Ik kreeg onverwacht nog mijn favorieten geur en een envelopje, super lief!

Iedereen heeft zich tonnetje rond gegeten.

Rond 8 uur zijn we naar huis gegaan. Andries moest een nachtdienst draaien, dus in de avond nog even lekker ontspannen voor de buis gehangen. Eerste Kerstdag was geslaagd, we hebben genoten! Fijne Kerstdagen iedereen!

Hebben jullie ook een mooie Eerste Kerstdag gehad?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Susan

  Ziet er allemaal super gezellig uit!
  Susan onlangs geplaatst…Etos Limited Edition Kerst Collectie 2016My Profile

  december 26, 2016 at 08:33
 • Reply jeapiebel

  Aach wat een ontzettend lieve brief. Wat vervelend met je rug. Ik wens jullie nog hele fijne feestdagen Hilde!

  december 26, 2016 at 09:24
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat zijn het toch een lieverds hè bij Tante Betsy, je bent weer heerlijk verwend! Ik ben benieuwd naar je outfits! Zo te zien kun je weer leuke setjes gaan maken ;). Gelukkig gaat het alweer beter met je rug, maarreh op de fiets boodschappen doen zonder dat je fietstassen of zo hebt?! Ik doe altijd boodschappen op de fiets, maar heb dan ook grote fietstassen op mijn fiets die ik jaren geleden voor kerst kreeg en waar ik nog steeds heel blij mee ben :). Zo lief van Amy! Ik vond mijn Tante Betsy kerstboom door dochterlief gemaakt ook helemaal super :D. Gisteren heerlijk relaxed met manlief en vandaag weer zo’n dagje voor de boeg ;). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Christmas Joy SundayMy Profile

  december 26, 2016 at 09:34
 • Reply Romy

  Dat klinkt als een heerlijk weekje! Je bent ondanks de kerstvoorbereidingen zo te horen aardig productief geweest 🙂 Wat een leuke, vrolijke kerstfoto trouwens!
  Romy onlangs geplaatst…Winactie: mijn vrolijke kerstcadeau voor jouMy Profile

  december 26, 2016 at 09:42
 • Reply Lieke

  Leuke en drukke week zeg! Vind je Blond Amsterdam bordjes heel leuk en wat een lieve brief.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #37 | Gratis naar de film, dagje Efteling en een fijne KerstMy Profile

  december 26, 2016 at 11:47
 • Reply Silkeblogs

  Wat een drukke, maar leuke week!

  december 26, 2016 at 12:09
 • Reply chucky1012

  Zo een drukke week 😉
  Fijn dat de pijn aan je rug verdwenen is.

  Fijne dag Xoxo

  december 26, 2016 at 12:32
 • Reply Astrid

  Wat een veelbewogen week Hilde! Dat briefje van je dochter is wel heel lief zeg. Dan doe je toch iets goed als moeder 😉 Fijne feestdagen! Xx
  Astrid onlangs geplaatst…Fijne kerst!My Profile

  december 26, 2016 at 15:29
 • Reply Brigitte

  Wat leuk om te lezen zo jouw week – soort van werk dagboek !

  december 27, 2016 at 15:29
 • Reply Jouvence

  Wat een drukke en leuke week! De laatste foto is erg leuk xx

  december 27, 2016 at 19:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge