Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #222

hillybillybeauty.nl

Wat een fijne week was dit weer. Want, ik was jarig! Afgelopen donderdag werd ik 42 jaar en vierde ik mijn verjaardag klein, maar fijn ;-). Ik werd flink verwend en voelde mij echt jarig. Ook hadden we een fantastisch weekendje weg met het gezin. We gingen naar Landal Hellendoornse Berg en hebben volop genoten van de leuke uitstapjes die we hebben gemaakt. Genieten!

Maandag 31 mei

Wat een weertje in Nederland zeg! Ik moet wel bekennen dat ik blij ben dat wij een airco hebben in de slaapkamer. Fenna geniet ook op en top van het zonnetje.

Ook kreeg ik vandaag een mooi setje binnen met fantastische gellakjes. Binnenkort op de blog. Amy heeft ze al getest en is helemaal fan!

In de middag moesten we met het gezin naar de tandarts. De kinderen waren gelukkig helemaal vrij van gaatjes. En toen moest ik….kassa! Er moet een kies uit (bij de kaakchirurg…slik), een wortelkanaalbehandeling en een gaatje vullen en al mijn tandsteen moet weer verwijderd worden. Nou, dat was een minder leuk bericht vandaag.

Dinsdag 1 juni

Vandaag begint mijn nieuwe contract bij Paagman. Ik ga van 10 uur naar 27 uur. En daarmee 3 dagen in het filiaal in het centrum van Den Haag. Vandaag mijn eerste werkdag daar. Zij werken met een ander systeem, dus dat is wel even wennen. Gelukkig heb ik een mooi inwerkschema, dus kan ik alles rustig leren. Vandaag een tijdje op de afdeling Tweedehands boeken gestaan.

Dat is een afdeling die ze alleen in dit filiaal hebben. Erg leuk ook om mee te maken!

En zoeken jullie nog een vaderdagcadeautje? lol

Woensdag 2 juni

Wat een warme dag weer vandaag! Thomas had zijn laatste training van het seizoen. Gelukkig werd er aan de warmte gedacht en mochten ze met waterpistolen aan de slag 😉

In de avond kwamen mijn broer Tim en zijn vriendin Zinzi alvast op verjaardagsvisite voor mijn verjaardag. We hebben heerlijk gekletst en gelachen met elkaar. En kijk eens wat ik kreeg! Zo blij mee!!

Omdat ik zelf morgen overdag werk, en Amy in de avond moet werken en Fenna training heeft, wilde ze allebei ook in de avond alvast een cadeautje geven. Van Fenna (en Andries) kreeg ik deze prachtige ochtendjas. En van Amy (en Andries) kreeg ik een heerlijke edt van Dior. Super blij mee!

Donderdag 3 juni

Jarig!! Vandaag mijn 42e verjaardag. Van heel veel mensen lieve felicitaties gekregen en op mijn werk was het ook feest. Felicitaties en lekker taart! Mijn vader en bonusmoeder kwamen in de avond nog gezellig langs. Zij nemen ons mee naar een restaurant binnenkort voor een heerlijk etentje. Dat wilde ik liever dan geld. Mooie herinneringen maken!

Op mijn werk kwamen nog heel veel dozen Engelse boeken binnen. Altijd gevaarlijk…haha

Deze ging dus mee!

Amy kwam ook nog even langs in de winkel om haar ‘hoofdcadeau’ te geven. Super lief!! Ik kreeg gewoon dit mooie horloge van haar. Wow!! Zo blij mee!

Het was een prachtige dag en een heerlijke verjaardag!

Vrijdag, zaterdag en zondag

Deze dagen doen ik even als één. We gingen vrijdagmiddag op weg naar Hellendoorn voor een heerlijk weekendje weg! We gingen naar Landal Hellendoornse Berg. Een heerlijk park met veel te doen voor de kids. En natuurlijk ook een bezoek aan avonturenpark Hellendoorn.

Hier een mooie indruk dmv foto’s 😉

Het was genieten!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge