Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #23

Het is gewoon 2017! Het blijft cliché, maar elk jaar denk ik weer “wat is het jaar voorbij gevlogen!”. Ik laat jullie zien hoe de eerste vakantie week was: musical, op bezoek bij Tante Betsy, Oud & Nieuw…..gezellig!

Maandag Tweede Kerstdag

Vandaag gingen we in de ochtend eerst heerlijk ontspannen. We deden rustig aan, bleven lekker een beetje lang in pyjama, zalig. In de middag gingen we richting Mijdrecht om Kerst te vieren bij Andries’ broer en gezin. Daar zouden de andere familieleden ook heen komen.

Thomas is niet echt een makkelijke eter. Hij kreeg daarom lekker pizza vandaag!

Amy en Fenna hielpen heel goed mee in de keuken, gezellig!

We deden ook cadeautjes. Alleen deden we het iets anders, we zochten allemaal items thuis op. Dingen die we zelf niet meer gebruiken, maar wellicht iemand anders wel. Super leuk! Zo kregen we toch allemaal iets leuks.

Gezelligheid!

Hele bups bij elkaar ( ok, ik sta er niet op, haha )

Fenna bleef bij Andries’ zus logeren, dus wij reden met zijn viertjes naar huis rond half 9. Super gezellige Tweede Kerstdag gehad.

Dinsdag

Vandaag hadden we wederom een lekkere rustige ochtend, daar hou ik toch altijd wel van in de vakantie! Er kwam nog wel een leuk pakketje binnen: mijn Rituals Sale bestelling. De kamerspray wilde ik al een tijdje proberen, en die was in de sale, perfect! Ook nog een lekkere geurkaars bestelde ik erbij.

Ook ging ik even door de administratie, kijken of er nog iets bespaard kon worden. Energie oversluiten wellicht? Een beetje besparen op vaste lasten is altijd mooi meegenomen.

Daarna gingen we op weg naar Den Haag. We hadden kaartjes besteld voor de film Sing 3D! Gezellig met z’n viertjes aangezien Fenna uit logeren was. Eerst gingen we nog even naar Decathlon om voor Amy nieuwe zaalhockeyschoenen te halen, geslaagd!

Thomas vindt Star Wars Lego helemaal geweldig, dus ook even met de échte Star Wars figuren op de foto.

En ook met de Sing figuren natuurlijk!

Na de film liepen we langs een oliebollenkraam die nummer 1 blijkt te zijn in Den Haag. Amy testte de wafel even uit, hihi.

Ze kijkt een beetje mwah, maar dat was door mijn stiekeme foto. Ze vond hem heerlijk!

Omdat de sale bij The Body Shop was begonnen ( online al eerder, die bestelling had ik al gedaan haha ), gingen Amy en ik nog even op de fiets naar Leidsehage. Ik scoorde nog wat lekkere items!

Vineyard Peach is mijn topper! Dus ik sloeg even goed in. Ook zag ik ( voor het eerst ) een kokos body butter die shimmering is. Wow! Die ging uiteraard ook mee.

In de avond keken we nog gezellig televisie. Het was een gezellige dag weer!

Woensdag

Overdag keken we veel naar de Top2000 op televisie. Ik had een sms gestuurd, en die kwam in beeld, grappig!

Thomas mocht in de ochtend met een vriendje mee naar Monkey Town, die was tot 12 uur onder de pannen. Amy ging om half 2 schaatsen in Zoetermeer met haar club van de kerk, die had dus ook een leuke middag! Om 17:00 kwam mijn moeder, wij gingen namelijk naar de musical Jesus Christ Superstar!

Mijn moeder wilde dolgraag naar deze musical ivm Ted Neeley, de hoofdrolspeler uit de film van de jaren ’70. Niemand wilde met haar mee, dus ja, dan offer ik mij wel op. 😉

Gezellig uitje!

Lekker hapje in de pauze

Volgende uitstapje gaan we een dagje naar Amsterdam. Dan gaan we het beste van Amsterdam ontdekken. Altijd heerlijk die uitjes met mijn moeder.

Mijn moeder ging met de taxi naar huis en nam Amy mee, die mocht een nachtje bij haar logeren. Amy genoot volop, en in de avond kreeg ik deze lieve foto nog door via de app.

Moeie oogjes, dat kan ik wel zien…haha.

Ikzelf was ook doodmoe, dus lekker naar bed. Morgen een spannende dag! Naar het hoofdkantoor van Tante Betsy!!!

Donderdag

Deze dag stond natuurlijk in het teken van mijn bezoek aan Tante Betsy. Het verslag kan je op mijn blog lezen.

Vrijdag

In de ochtend haalden we Thomas op bij mijn vader en bonusmoeder. Hij had daar een nachtje geslapen. In de middag ging ik met de mieden nog even naar Leidsehage. Ik wil nog steeds een plant in de kamer, en nam bijna deze mee, misschien toch nog even terug om hem te halen.

Andries had donderdag natuurlijk in Duitsland een hoop vuurwerk gehaald, en Thomas mocht al wat knalerwtjes uitproberen.

Amy is al een echte puber, lekker chillen op haar kamertje die ze helemaal gezellig heeft gemaakt.

Zaterdag

Oudjaarsdag! In de ochtend nam ik eerst mijn Body Shop shoplog video op ( morgen online op mijn blog )

In de middag gingen we naar Mijdrecht. Als eerste langs Andries’ ouders. Thomas ging super lief met zijn nichtje Sara spelen.

Rond half 6 ging ik alvast met Amy richting mijn moeder. Daar kwamen Andries, Fenna en Thomas ook heen. Daar hebben we in de avond heerlijk spelletjes gedaan, super gelachen!

Thomas vond dit spelletje echt super spannend, haha

Rond half 11 nog even een paar leuke foto’s voor mijn moeders’ huis gemaakt. Deze vond ik zo lief!

Daarna gingen we richting Andries’ ouders, daar vierden we natuurlijk Oud & Nieuw met al het vuurwerk wat Andries had gehaald. Ontzettend mooi en de kids genoten volop. Rond 2 uur lag iedereen heerlijk in bed. ( wij bleven daar slapen ). Ik was kapot, snipverkouden ook, dus heb niet echt lekker geslapen helaas.

Zondag

Van uitslapen kwam het niet voor mij. Dichte neus en Thomas was ook om half 9 wakker. Rond half 11 werd de rest van de familie wakker, echt zo’n day after gevoel.

Wij gingen om half 2 richting huis. Ik dook eventjes mijn bed in, ik was kapot, maar heb niet heel veel geslapen.

Om 16:00 gingen we naar mijn vader, daar zouden mijn broers ook heenkomen gezellig. Een soort nieuwjaarsborrel. Lekkere hapjes ( alweer, haha, morgen ga ik beginnen! ), en een hele berg oude filmpjes gekeken van vroeger, altijd leuk. Hier ben ik alleen vergeten foto’s te maken.

Nu, terwijl ik dit tik, zit ik nog met een verstopte neus op de bank. Ik ga zo maar lekker douchen en op tijd naar bed. Morgen weer een nieuwe dag!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply Romy

  Dat klinkt als een heerlijk weekje! Wat gaaf dat je naar de musical bent geweest met je moeder! Daar zou ik me ook wel voor opofferen, haha. Gave aankopen heb je gedaan bij The Body Shop! En wat een leuk idee, dat kerstspel! Wij doen ook zoiets met vrienden en het is grappig om te zien dat je anderen met jouw ‘oude spullen’ soms nog heel blij kunt maken 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Fan van lijstjes? Dit zijn 15 lijstjes om vrolijk van te worden!My Profile

  januari 2, 2017 at 07:41
  • Reply hillybillybeauty

   Ja idd! Amy kreeg een krultangen set van mijn schoonzusje en die heeft ze sindsdien elke dag gebruikt.

   januari 2, 2017 at 22:35
 • Reply Susan

  Wat een heerlijke week! En nog een gelukkig nieuwjaar gewenst! <3

  januari 2, 2017 at 07:54
  • Reply hillybillybeauty

   Dank je wel! Jij ook!

   januari 2, 2017 at 22:36
 • Reply Melike

  Wat een gezelligheid zo te zien! Super leuk! Ik ben deze week terug gekomen uit Portugal en daarna beetje ziekjes geweest. Dus een beetje een zwaar weekje;) Hopelijk snel weer wat fitter!

  januari 2, 2017 at 13:54
  • Reply hillybillybeauty

   Beterschap! Ik zit hier ook met een snotneus, alsof je in vakantieperiodes altijd ziek moet worden

   januari 2, 2017 at 22:36
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh lieverd zorg maar goed voor jezelf, even goed bij komen en bij slapen. Ik ben zo blij dat ik niet zo’n grote familie heb, wij hebben afgelopen dagen alleen maar lekker relaxed (och ja ieder het zijne hè ;)) dus ik ben lekker bij aan het komen… Donderdag pas weer aan het werk, dus yesss heerlijk rustig aan doen. Wel iedere dag even lekker buiten geweest, gewinkeld/gefietst/gewandeld ;). Heb een fijne week en heel veel beterschap! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happy Tante Betsy Year!My Profile

  januari 2, 2017 at 14:09
  • Reply hillybillybeauty

   Een dag lekker in bed series kijken lijkt mij ook wel erg lekker een keertje eigenlijk. 😉

   januari 2, 2017 at 22:37
 • Reply Eva

  Ziet eruit als een hele leuk en geslaagde week!
  De aller beste wensen voor het nieuwe jaar!!!

  januari 2, 2017 at 21:24
  • Reply hillybillybeauty

   Jij ook, dank je wel 🙂

   januari 2, 2017 at 22:37
 • Reply Babs

  Wauw, naar Jesus Christ Superstar! Daar had ik mij ook voor willen “opofferen”! Ik had de LP en ken zowat alle songs uit mijn hoofd. De film, ik kreeg altijd kippenvel ervan.
  Wat lachen dat je SMS in beeld was, hahaha.
  Zo te zien super gezellige dagen gehad met de familie en zo hoort het ok!
  p.s wat heb jij een waanzinnig knappe moeder 🙂

  januari 2, 2017 at 22:17
  • Reply hillybillybeauty

   Ik heb mijn moeder even een app gestuurd, haar dag kan natuurlijk nu niet meer stuk. Je bent een lieverd Babs! x

   januari 2, 2017 at 22:38
 • Reply Lonneke

  Allereerst nog de beste wensen! Wat een leuke en drukke week alleen jammer van je verkoudheid. Gaaf dat je bij Tante Betsy mocht zijn zeg! Ik hoop dat je gauw weer wat beter voelt! Liefs

  januari 2, 2017 at 23:25
 • Reply Kim

  Heel leuk om te zien!

  januari 3, 2017 at 10:40
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge