Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #24

2017! Een beetje het gewone leven weer oppakken met ortho bezoek, trainingen die weer beginnen, maar ook een dagje shoppen in Hilversum! Ik laat het jullie zien.

Maandag

Andries was vandaag nog 1 dag vrij, zijn laatste dagje. We hadden niet heel veel plannen vandaag. Fenna had haar eerste training weer vandaag. Ik heb als goed voornemen het uitmesten van het huis. Alle overbodige spullen wegdoen, orde in de chaos scheppen. Ik begon vandaag goed met een aantal lades in huis, waaronder de medicijnla.

trallaa

Goed gevoel! En ik ging ook verder met de inbouwkast boven, weer 2 volle vuilniszakken konden de deur uit.

Dinsdag

In de ochtend ging ik op de fiets even naar het winkelcentrum. Ik kon namelijk mijn Smoky Poppy bodybutters ophalen, yay!

En wat is hij heerlijk!!

Best gek, op de roltrap van het voormalige V&D pand. Nu zitten er alweer een aantal andere winkels in, maar de 2e etage is een soort spook-etage geworden, heel creapy als je naar boven kijkt.

Onder het mom “we gaan wat meer gezond eten in 2017”, lekker broccoli, aardappels en een gehaktbal. Heerlijk!

Deze body mist had ik trouwens ook nog in de sale gekocht vandaag, heerlijke musk geur!

Woensdag

In de ochtend moest ik met Amy naar de orthodontist. Ze kreeg een nieuw draadje onder en boven. Ook maakte ik meteen een afspraak voor Fenna haar intake. Straks 2 kids in de beugels, dan komen we hier nog veel vaker.

Dit kaartje is ook wel een vervanging toe haha

Andries moest om half 3 naar zijn werk. In de avond ging ik schoonmaken in onze kerk. 1 Keer per jaar heb je met een groepje de taak om schoon te maken, wij waren deze week aan de beurt. De kids moesten mee, maar die vermaakte zich prima in de zaal, haha.

Met de raceauto racen, ruimte zat!

Ook kwam mijn artikel online over hoe mijn Tante Betsy liefde begon, mijn bezoekersaantallen schoten omhoog! Kijk het artikel hier

Donderdag

In de ochtend deed ik wat boodschappen en zag deze gave kamerplanten! Ik wilde al heel lang een paar planten in huis, dus besloot ze nu maar eens mee te nemen. Gezellig de woonkamer opfleuren!

Maar met 2 planten zonder potten heb je nog niet veel. Dus met Thomas naar de Kwantum. Daar vond ik 2 grote donkergrijze potten en zag ook nog heerlijk zachte kussens. Deze vond ik wel wat prijzig, maar mijn moeder appte dat ik ze van haar kreeg, super lief! Thomas hielp mij ontzettend goed 🙂

Helemaal blij met het resultaat!

Daarna bracht ik Thomas naar mijn vader en gingen Fenna en ik met Amy mee naar de hockey training.

strafcorner oefenen

coole actiefoto! haha

In de avond nog even tv gekeken en toen lekker naar bed!

Vrijdag

Andries ging al heel vroeg met de meiden naar Ridderkerk voor een hockey zaal toernooi. Ik was de hele dag met Thomas gezellig thuis. Ik besloot de woonkamer eens flink onder handen te nemen.

Binnenkort maar eens gaan kijken of we eindelijk de vensterbank en radiator ombouw kunnen aanschaffen.

Ook kwam er opeens een heel gaaf onverwacht cadeautje binnen!

Kreeg ik gewoon een jurkje, rokje en shirtje van die lieve Tante Betsy meiden! Ik heb weer een paar leuke outfits voor nieuwe outfits posts.

Toen Andries met de meiden kwam moest hij met Amy meteen weer weg voor club. Hij ging daarna door naar zijn werk voor zijn avonddienst. Gelukkig werd Amy thuisgebracht, dus hoefde ik de deur niet meer uit. Ook had Amy deze paar sloffen nog over, hoefde ik geen nieuwe te kopen! Chill!

Zaterdag

Tja, deze dag viel een klein beetje in duigen. We hadden een dagje shoppen in de planning. We zouden met mijn moeder naar Hilversum gaan om te shoppen en af te sluiten met de bioscoop. Maar in heel Nederland was code oranje door de extreme ijzel! Balen!! Een uur of 2 later dan de planning was reden we toch richting Mijdrecht, dat was prima te doen. Ipv Hilversum ( dat meer in het midden van Nederland ligt, en dus nog meer ijzel ) gingen we naar Hoofddorp. Helemaal leuk! Bij aankomst eerst even lunchen.

Hmmmm

Warme chocomelk met heel veel slagroom!

Daarna hadden we niet heel veel tijd tot aan de film, dus maar een paar winkels kunnen aandoen. ( voornamelijk voor Amy en Fenna, haha ). Uiteraard ook nog even langs de Body Shop waar ik in de sale nog een bodyspray scoorde van de Glazed Apple en Plum collectie. Ook de jumbo fles showergel Mango. Top!

Daarna snel door naar de film: een absolute aanrader!!

We hebben genoten van de film! Fantastische special effects en mooi verhaal.

Hierna gingen we in Mijdrecht een patatje halen ( ontzettende mist! Drama! ) en aten we dit bij mijn moeder thuis op. Hierna moest ik weer terug, door de mist, en reed ik dus giga fout! Haha, we gingen richting Amsterdam! Gelukkig op tijd terug voor Wie is de Mol wat ik heerlijk met Amy en Fenna heb zitten kijken. Zalig!

Zondag

Weer een vroegertje! Amy moest om half 10 spelen in Rijswijk, dus 9 uur verzamelen. Gelukkig kon Thomas naar mijn vader. Ik heb tijdens de wedstrijden ( in de zaal spelen ze er altijd 2 ) geen foto’s gemaakt, té spannend! Beide wedstrijden gewonnen, super tof!

Eenmaal thuis ging ik gauw op de fiets boodschappen halen, ook geen foto’s, maar dat is ook niet echt boeiend denk ik, haha. In de middag gewoon in huis wat opgeruimd en schaatsen gekeken. Geen interessante dingen voor foto’s. Wel kwam er een leuke Outfit post online ( klik hier )

In de avond heb ik mijzelf bezig gehouden om de vriezer te ontdooien. Morgen de kids weer naar school, gaan we weer in de routine modus. Ook wel weer fijn.

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Yvonne

  Wat leuk dat je in Hoofddorp winkelcentruk bent geweest! Ik kom er geregeld omdat ik in Hoofddorp woon. 🙂 Ik wil ook wat meer planten in huis, vooral een grote kamerplant, maar heb er eigenlijk geen plek meer voor. Leuke week!

  januari 9, 2017 at 06:20
  • Reply Yvonne

   Ahum….winkelcentruM.

   januari 9, 2017 at 06:21
 • Reply Natasja

  Oh, die sloffen zien er lekker comfy uit! Volgens mij is iedereen aan het opruimen geslagen, ik heb zaterdag mijn kledingkast uitgemest, hihihi!
  Natasja onlangs geplaatst…Just the two of us #week1My Profile

  januari 9, 2017 at 07:07
 • Reply Natascha

  Wat heb je een leuke week gehad, en ook zo opgeruimd hihi. Lekker gevoel is dat altijd he? Ik heb dat de afgelopen week ook gedaan. Kerstboom eruit en opruimen maar 🙂

  januari 9, 2017 at 07:30
 • Reply Susan

  Leuk om te zien! Ik vond de film inderdaad ook heel erg leuk 🙂

  januari 9, 2017 at 07:50
 • Reply Romy

  Dat klinkt als een lekker weekje met naast de dagelijkse verplichtingen ook leuke momenten en fijne pakketjes. Je maakt me heel nieuwsgierig naar die Smoky Poppy lijn van The Body Shop. Wat een gedoe hè, die ijzel en mist. Ik durfde zaterdagochtend ook echt niet de auto in te stappen.
  Romy onlangs geplaatst…Jezelf opvrolijken? 15 manieren hoe je dat kunt doen!My Profile

  januari 9, 2017 at 07:55
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat een heerlijke week weer! En heerlijk verwend door de girls zo te zien, wat zijn het toch een lieverds. Leuk dat je je bruine sweatvest/jurk ook met rood combibeerde, normaal combineer ik dat met roze maar idd ook van de week met rood gecombineerd ;). Oh ik moet echt aan de opruim vandaag, de kerstboom moet nog opgeruimd en ik heb een enorme bende in de rommelkamer wat eigenlijk een naaikamer hoort te zijn. Ik ga aan de slag! Fijne week! Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Live to inspire with purpuz planner 2017My Profile

  januari 9, 2017 at 08:47
 • Reply Irina

  Goed is Fantastic Beasts he! Ik vond hem ook echt geweldig: kijk nu al uit naar deel 2 ^^

  januari 9, 2017 at 09:11
 • Reply chucky1012

  Leuk dat je naar Hoofddorp geweest was.
  Daar ken ik het centrum niet.
  Gezellig uitje.
  Heerlijk dat de kids vakantie hadden.
  Mooie planten had je gekocht.

  Fijne dag Xoxo

  januari 9, 2017 at 11:22
 • Reply priscilla

  Leuke week! Ik ben benieuwd naar de geur die je bij The Body Shop scoorde. Die geur ken ik helemaal niet joh.

  januari 9, 2017 at 14:50
  • Reply hillybillybeauty

   Ik ook niet, vroeg mij al af of hij nieuw was. Nu zag ik in een ouder filmpje op YouTube hem ook voorbij komen bij iemand uit Amerika, misschien is ie weer terug van weggeweest?

   januari 9, 2017 at 19:50
 • Reply Yvonne

  Zo, goed bezig! En de afgelopen week is weer voorbij gevlogen.

  januari 9, 2017 at 17:20
 • Reply Lieke

  Ik kan me nog herinneren dat ik een beugel had, ik vond het vreselijk die nieuwe draadjes! Ik wil zelf ook nog heel graag naar Fantastic beasts, ik kan er helaas de tijd niet voor vinden. Leuke en drukke week had je Hilde!
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #2 | Naar de film, Tilburgse winter kermis en een gezellig avondje borrelenMy Profile

  januari 9, 2017 at 18:46
 • Reply Jouvence

  Leuke foto’s! Ben erg benieuwd naar de geuren van The Body Shop producten. xx

  januari 9, 2017 at 20:50
 • Reply Eva

  Wat een leuke week weer en je bent goed verwend door tante Betsy! Het staat je ook zo ontzettend leuk! Ik wens je een hele fijne week toe!

  januari 10, 2017 at 08:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge