Follow:
diary

Hillybilly’s Diary #32

Deze week hadden we lekker vakantie. We gingen niet weg, maar genoten heerlijk van het rustige ochtendritueel en af en toe een uitstapje. Het weer was wat minder, maar dat hinderde ons niet!

Maandag

Thomas sliep afgelopen nacht nog een nachtje bij mijn vader en (bonus)moeder dus ik kon in de ochtend even rustig boodschappen doen. ( de meiden wilden gek genoeg niet mee, die bleven liever in hun pyjama op de bank hangen 😉 )

Ik nam een shoplog filmpje op, deze kan je hier terugkijken

Na de boodschappen en het filmpje opnemen haalde ik Thomas op. Het weer was niet lekker, dus naar buiten gaan was geen optie. Fenna verveelde zich, die kon ik gelukkig gezellig bij een vriendinnetje van hockey brengen om te spelen. In de avond speelde we nog een paar spelletjes.

Dinsdag

Naar deze dag keken we al een tijdje uit! We gingen een dagje naar Mijdrecht, naar mijn moeder. Onverwacht ging mijn broer ook nog mee als verrassing voor mijn moeder, gezellig! Andries moest werken, maar die kon in de middag lekker relaxen thuis, hij had het huis voor zichzelf. haha

Bij binnenkomst stond er al wat lekkers op tafel. Thomas vond dit uiteraard een prima binnenkomertje!

Amy en Fenna even op de foto met oma! ( Thomas had niet zo’n zin ). Het is jammer dat we niet dichterbij wonen, dan konden de meisjes wel vaker op eigen houtje even langs oma. Nu dus maar genieten van de momenten dat we gezellig afgesproken hebben!

Omdat de kids goede rapporten hadden gingen we even het dorp in en kregen de meiden een leuk setje kleding van oma. Tijdens het passen was Thomas geduldig aan het wachten.

Na het shoppen gingen we gezellig lunchen met elkaar. Mijn broers schoven ook aan om mee te lunchen, gezellig!

We moesten lang wachten op de lunch ( al waren we de enige klanten ), maar het smaakte heerlijk!

We bleven in de avond een patatje mee eten en daarna reden we weer naar huis. Eenmaal thuis wilde Thomas voor het slapen nog wel even zijn gekregen cadeautje van oma in elkaar zetten!

Hij heeft het helemaal zelf in elkaar gezet. Trots op Thomas! We hebben genoten vandaag.

Woensdag

Vandaag gewoon lekker weer! Kwam dat even goed uit, want op woensdag loop ik natuurlijk met Amy en Fenna krantjes!

Thomas was even bij mijn bonusmoeder ondertussen, anders gaat het niet zo snel. Dus dat was even makkelijk.

Na de krantjes haalde ik Thomas op en ging het zonnetje schijnen. De meiden profiteerde daarvan en maakten wat leuke foto’s met hun nieuwe kleren aan.

Wat een knappe meiden zijn het toch!

Ik ben nog steeds druk bezig met ‘ontspullen’ en ruim daardoor een heleboel op. Zo kwam ik zelfs nog een stuiver tegen! ( begin van een miljoen zei mijn moeder altijd ).

De meiden begonnen zich in de middag wat te vervelen dus die stuurde ik even op de fiets naar Leidsenhage. Vandaar kreeg ik deze foto, haha.

In de avond ging Andries hockeyen ( in de zeikregen ) en besloot ik lekker op tijd naar bed te gaan, ik was best moe. Gelukkig maar dat ik dat deed want in de nacht begon het flink te stormen en werd ik meerdere keren wakker helaas.

Donderdag

In de ochtend kwam Thomas even lekker kroelen.

Altijd genieten zulke ochtendjes. Overladen met kusjes en ik vind je lief mama-woordjes.

In de loop van de ochtend nam de wind iets af ( met nadruk op ‘iets’) en ging ik even met Fenna het Thomas op het veldje uitwaaien.

Combinatie hockey en voetbal, moet kunnen 😉

Daarna ging Andries, die een halve dag had opgenomen, met Thomas zwemmen. De meiden en ik pakten de Randstad Rail naar Zoetermeer, even shoppen bij de Primark.

We kochten niet veel, maar de meiden zijn geslaagd. Ik ook……

Ik beloof niks, maar hij is in ieder geval in huis. 😉

In de avond keek ik wat tv en haakte ik verder aan mijn moeders omslagdoek.

Vrijdag

In de ochtend ging ik met Thomas naar Monkey Town. Ik had daar afgesproken met een vriendje ( en de moeder uiteraard ) van Thomas. Zo konden ze lekker samen spelen.

Walhalla voor kinderen! Ik was na 2 uur kapot van alle herrie die er om je heen heerst, haha.

Thomas en ik waren op de fiets naar Monkey Town gegaan. Wat vindt hij het heerlijk dat fietsen!

Thuis aten we wat en toen konden we alweer door naar de volgende afspraak, de kapper!

Hier nog met lang haar. Hij heeft nu weer een lekker fris koppie!

In de avond nog naar zwemles en toen kon je mij wel opvegen. Het was een drukke, maar vruchtbare dag!

Zaterdag

In de ochtend deden we heerlijk rustig aan. Ik ging nog even alleen op de fiets naar Leidsenhage een cadeautje voor mijn schoonzusje halen voor haar verjaardag. Ook kon ik mijn Honeymania showergels halen bij de Body Shop, dus daar liep ik ook nog even naar binnen.

In de middag reden we naar Sassenheim waar we gezellig als gezin een uurtje gingen bowlen. De kids genoten volop!

Na het bowlen gingen we naar Andries’ oma. Hier konden de kids hun rapporten laten zien en kletsten we wat. ( vooral oma, die kan kletsen! ). We bleven gezellig eten, oma trakteerde op chinees. ( voor een heel weeshuis! ).

Eenmaal thuis gingen we lekker onderuit voor Wie is de Mol!!

Zondag

We besloten vandaag de kerk een keertje over te slaan, we waren best wat moe en ik dook nog even lekker mijn bed in toen Andries beneden kwam. Even lekker uitgeslapen tot half 11!! ( dat is lang geleden 😉 ).

Fenna en Thomas speelde lief een spelletje en Amy wilde mij graag opmaken, prima!

In de middag gingen we naar de verjaardag van tante Jorien. De hele familie was er dus dat was genieten voor de kids!

Thomas en Bobbi hebben dolle pret!

Eenmaal thuis verschoonde ik gauw de bedden en aten we Chinees dat we gisteren meekregen van oma. Amy en Fenna gingen als een gek na het eten hun kamer opruimen, een troep wat naar beneden kwam! Het nadeel van ontspullen is dat de container na 2 dagen alweer vol zit, haha. In de avond keken we nog een debat op tv en toen lekker onder de wol!

Hoe was jullie week?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Lieke

  Lekker vakantie weekje Hilde. En wat een leuke foto’s van je dochters.
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #9 | Dood van Carnaval, boswandeling maken en de Harry Potter ExpoMy Profile

  maart 6, 2017 at 10:42
 • Reply Natascha

  Wat heerlijk zo’n weekje Hilde en wat lijken jouw meiden op je zeg!

  maart 6, 2017 at 11:58
 • Reply Jessica J.

  Klinkt juist als een erg fijne vakantie! Je hoeft helemaal niet ver te gaan om het goed te hebben. 🙂 Leuk, zo’n uitstapjes met het gezin. Wat lijken je dochters op jou, zeg!
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #44 • Buikgriep can’t hold me down – of toch?!My Profile

  maart 6, 2017 at 12:52
 • Reply Madeleine

  Wat een heerlijk weekje zo 🙂 Heerlijk he vakantie?? Wat een mooie kids heb je

  maart 6, 2017 at 14:57
 • Reply Jolanda

  Heerlijk weekje!! Wat lijken die mooie meiden toch veel op je!! ❤

  maart 6, 2017 at 15:51
 • Reply Mariska

  Leuk dat je zoveel laat zien uit je leven en je kinderen er ook bij betrekt! 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Van die discussies over bloggen die altijd blijvenMy Profile

  maart 6, 2017 at 17:00
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Heerlijk toch zo’n relaxte vakantieweek, ik heb ook weer heerlijk rustig aan gedaan de afgelopen week. Vandaag weer aan het werk en weer veel te vroeg wakker maar ik doe rustig aan. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…An ode to my husbandMy Profile

  maart 7, 2017 at 06:32
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge